Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 281
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 420

Явно сте запозната 0%.

Не мисля . Имам 4х по-близки приятелки самотни майки и познавам още няколко жени от у-ща и детска градина на моите деца. Горе долу съм наясно. Не 100%, но не и 0%.

# 421
  • в кукувиче гнездо
Арт приятелите на майката, които сега пишат петиция защо не си направиха труда да следят какво се е случвало с детето, докато нея я няма. Не се изненадвам, повечето "шарени" своите не гледат, камо ли чужди. Като Ваня Щерева, Жана Бергендорф.
 Дано детенцето се възстанови и няма спомени, а на майката да се подаде ръка тук, за да е близо до него.
айде сега и Ваня в кюпа.... просто нямам думи

# 422

Ако обаче си му единствен близък на света, ще си стоиш на Д-то до детето, ще си пренаредиш приоритетите и ще си търсиш друго поприще.

Това е истината.

# 423
Всичките се изляхте тука в тая тема, а къде бяхте до сутринта.....  Grinning

На работа.

# 424
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това, за участие в общината /без връзки, разбира се, само с чист талант/, все едно не съм го прочела, защото е в сферата на фантастиката.

Нищо не съм казала за без връзки или с връзки, защото не знам такова нещо. Може и да го има. То щото в чужбина все без връзки става.  Crazy Иначе тя дойде точно от чужбина, 10 години в САЩ, където освен музикант е била и преподавател по музика. Още един такъв учител имаше в България дъщеря ми, и той с 10 години в САЩ, свирил е пред четирима американски президенти едновременно, имал и собствена школа. В България е учител, направи и заведение, което в рамките на една година стана супер популярно. Преди две години кметицата на София му връчи голямо отличие за "полет в изкуството". И за двамата има достатъчно информация, ако държиш ще ти пратя линкове. Въобще не са единствени обаче.

Именно, сама потвърждаваш моите думи: направил е заведение, за да се издържа и да има поне сносен стандарт и го е направил с парите, които е спестил като музикант в САЩ, а не като учител по музика в Бг.

# 425

Права си, но все пак да отчетем, че в белите държави бащата щеше да е осъден да плаща издръжка, и то в пъти по- голяма от 60-70 лв., а майката можеше да се издържа, работейки като цигулар. Да, трудно, но щяха да се издържат. У нас със заплата на класически музикант, просто забрави.

По отношение на информацията в медиите, прочетох на поне 3 места, че днес в съдебната зала А казал "Съжалявам", а П само мълчал. В същото време в Дневник имаше клип, изгледах го, за да видя как се държат въпросните "детегледачки" и на въпрос на журналистка към П "Съжаляваш ли?", той отговаря "Много". Казвам всичко това само да ви покажа, че информацията на доста места е изопачена, а медиите безскрупулно гледат да трупат рейтинг от ужасния случай.

И аз изгледах клипа и ми се струва,че Александър казва " много " . Просто снимат от страната на Патрик.

# 426

Има ли данни да е наркоманка, примерно?
А има ли данни да е алкохоличка? Стига вече  инсинуации. Ще я изкарате по- черна и от дявол.

# 427
...
И аз изгледах клипа и ми се струва,че Александър казва " много " . Просто снимат от страната на Патрик.

Три пъти го гледах, защото реших, че не съм видяла добре, но Патрик си отваря устата.  newsm78 А веднага след това другият журналист, от страната на Александър пита " За какво съжалявате?", т.е. явно А е казал "Съжалявам". Сега пак ще го потърся.  

П.П. Патрик е, А гледа съвсем в друга посока и микрофонът е далече от него, ето:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/07/23/2578453_sudut_ostavi_v … eni_za_poboia_na/

# 428
Не майката си е пребила детето  Naughty Стига вече.

# 429
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/07/23/2578453_sudut_ostavi_v … eni_za_poboia_na/
Патрик не е ли този,който гледа надолу ?

# 430
  ..
Надявам се че

ще има обвинение и към майката.

# 431

Да, от близката страна.

# 432

Ти ли определи кой на къде го влече повече? Кви са тия генерални изводи само не мога да разбера. И то за човек, когото изобщо не познаваш?!

Само че няма как да си сигурна дали я познавам или не. Ако попрочетеш мненията ми в тази тема, ще се светнеш.
Не бе, тя сама си е определила къде я влече и за съжаление стана достояние на всички. Ако не беше нещастието, щеше да продължи да си пътува и детето да живее всеки месец с различни хора, докато започне да си задава въпроси само. Ти как  мислиш, накъде я влече, към детето й или към корабчето?
И също би ли спомнила за друга твоя позната, която пътува по корабите и не оставя детето на майка си(баба му), пак за самотна майка те питам.
След като я познаваш и си била наясно със ситуацията. защо не се обади където трябва?
И да не чувам, че нямало смисъл. Съседка самотна майка така си оставяше децата да се гледат едно друго, а тя работеше нощна смяна. От квартала сигнализираха моментално, а жената си намери нормална работа.
За мен, ако детето очевидно е било в риск и разни хора са си мълчали, то те са също толкова виновни.

# 433

След като я познаваш и си била наясно със ситуацията. защо не се обади където трябва?
И да не чувам, че нямало смисъл. Съседка самотна майка така си оставяше децата да се гледат едно друго, а тя работеше нощна смяна. От квартала сигнализираха моментално, а жената си намери нормална работа.
За мен, ако детето очевидно е било в риск и разни хора са си мълчали, то те са също толкова виновни.

Разлика между познат и приятел правиш ли? Не съм писала, че си пия кафето с нея.

# 434

Разлика между познат и приятел правиш ли? Не съм писала, че си пия кафето с нея.
Очевидно е, че не си приятелка. Не е необходимо да си приятелка, за да защитиш дете в риск. Ти твърдиш, че детето е било в риск и ти си знаела за това.

Общи условия

Активация на акаунт