Днес аз си зададох въпроса дали аз бих го гледала и отговорът ми беше не. 3 месеца са ми прекалено много. За 1-2 седмици няма проблем, и без пари ще го гледам, но 3 месеца - не!
В темата се твърди, че майката въобще не се интересувала от детето, то не и било приоритет, била безотговорна и т.н. , но аз се питам защо е искала да се гледа детето в тях? Aко парите са и били толкова важни и не се е интересувала от нуждите на детето, тогава е могла да го прати при някоя жена в друго жилище или град, но тя е държала детето и да се гледа в тяхната къща.
Аз не познавам тази майка и е възможно наистина да е олицетворение на дявола, но не защото била израсла в дом, била осиновена или си гледала сама детето. Много хора не познават жената, не знаят фактите, но на база фантазии, жълти вестници и измишльотините на разни болни мозъци я осъдиха и дори искат детето да и вземат

Грозно е!
Аз не мисля, че възмущаващите се тук се възмущават и я осъждат защото е "израсла в дом, била осиновена или си гледала сама детето", а защото е постъпила безотговорно, оставяйки тригодишното си дете на младежи, които никога не са гледали дете, които вероятно имат проблем и себе си да "гледат". Ето, ти казваш, че не би се наела да гледаш дете за три месеца. А те са се съгласили. Без да познавам никого от участниците, логиката ми подсказва, че са се съгласили, защото им е предоставено жилище, възнаграждение, а детето е било между другото. Абсолютно грешна преценка от страна на майката.