Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 024
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Да, ВС, ти като си толкова ербап, колко пари даде? Що не скокнеш до София да станеш доброволна бавачка на детето, да отидеш в болницата при него да поседиш, да го обслужиш, а? Ооо, да, ти си в чужбина, далечко ти е! Но поне пари можеш да дадеш.

# 1 621
Много сори, изтървах темата. Как се събират пари и всъщност за лечението ли са? То няма ли да се поеме от болницата?

# 1 622
Да, ВС, ти като си толкова ербап, колко пари даде? Що не скокнеш до София да станеш доброволна бавачка на детето, да отидеш в болницата при него да поседиш, да го обслужиш, а? Ооо, да, ти си в чужбина, далечко ти е! Но поне пари можеш да дадеш.
Реанимацията не е почивна станция за да ходя да седя при детето и да го обслужвам!  Rolling Eyes
Смешни сте с вашите предложения, въпроси и сметки!
И, не, точно в момента не съм в чужбина!

# 1 623
  • София
Ама, ти на почивна станция ли искаш? На думи си силна, но на дела нищо не правиш за тези хора.

# 1 624
Много сори, изтървах темата. Как се събират пари и всъщност за лечението ли са? То няма ли да се поеме от болницата?

Зои, във ФБ профила има посочена банкова сметка. Предполагам, че парите са повече за подпомагане на майката или евентуално някаква рехабилитация, ако ще е нужна. Детето все още е в Пирогов, мисля, засега за лечението му пари не са нужни.

Абе отдавна се каня да попитам, Б & С от "Без Спирачки" ли идва?

# 1 625
Мерси, Mary Jane, изтрих си ФБ и пропускам кампании там.
Ще потърся. Дано се оправи без последствия детенце, че много го мисля!

# 1 626
Ама, ти на почивна станция ли искаш? На думи си силна, но на дела нищо не правиш за тези хора.
Питаш ме защо не съм била отишла в болницата за да седя при детето и да го обслужвам, а после ме питаш почивна станция ли искам  Shocked Shocked Shocked
Детето е в болница Andariel, в реанимацията!
Ти знаеш ли какво е това реанимация? Явно не, щом ми задаваш такива въпроси.
Уж за интелигентни хора се имате, а такива абсурдни и смешни неща пишете  ooooh!

# 1 627
БС, ти каза, че ние сме тъпи и гадни, за разлика от хора, дарили пари. Аз те попитах ти, колко дари?

# 1 628
  • Ямбол
B & C,
А ти какво правиш при хората, които пишат смешни неща и бг мами, които нарече какви ли не?
Що не си стоиш във фейсбук и да подкрепяш де що има глупави майки?

# 1 629
http://dnes.dir.bg/news/poboy-sofiyski-apelativen-sad-patrik-par … nov-19656190?nt=4

"Бавачките" остават в ареста. Какво ли е да си адвокат на садисти?!

# 1 630
Оф, оставете я тази дама с ник В С моля ви се, нека пропускаме постовете, стига сме се занимавали с нея вече. Аман.
Аз не разбрах сега, има ли финансов проблем Невена, или няма и просто иска да си упражнява професията? Щото има значение....
Много дами тук се изказаха, че независимо от парите са сменили попрището, за да са близо до децата си. А ако е за пари ...
Това по тезата - стягаш си сърмите и си търсиш по-удобно поприще.

И наистина - ако толкова йок не желае нищо друго да прави, освен да свири, и то непременно на кораб - наистина за 3 години не намери ли човек?
За пари ли става дума или за рожденото й право да упражнява каквато си пожелае професия? Щото, и аз искааааааааам .. нещо си, то всяка тук може да тропне с крак - йок - аз заминавам за Танганайка да си диря щастието /опа, упражнявам любимата за мен професия/ - там и само там е мястото.
Чак пък и пари насъбраха - тука форум самотни майки за 10 години сме се изредили хиляди през този форум, как пък на нито една не й пребиха детето, че и пари да й събират на всичкото отгоре.  ooooh!

# 1 631
Пак добре , че е така. Представи си всяка втора самотна майка да действа по същия начин. Затова е и шокиращ и в полезрението на хората този случай. Защото е скандален случай.

# 1 632
  • Белгия
Пак добре , че е така. Представи си всяка втора самотна майка да действа по същия начин. Затова е и шокиращ и в полезрението на хората този случай. Защото е скандален случай.

Тя надали ще го разбере това. Фейсбук групата събира пари да ходят на почивка и да и преобзавеждат апартамента. Тя благодари и каза, че ще каже как е изхарчила парите.

Сещам се за една майка, болна от рак, която няма пари за лечение и я гледа 13-годишния и син. И за още поне пет подобни случаи, но това са обикновени хора, не-цветни. Никой не иска да им преобзаведе апартаментите, а нямат бойлери, печки, храна.

# 1 633
И друго се замислих сега, покрай събирането на парите.
Ами колко жени има, четиричленни семейства издържат, барабар с безработния мъж.  ooooh! Ето сега се сещам за комшийка, със заплатата си трима гледа, ама на - не е хукнала, да си остави детето - а хем има на кого.  ooooh!

# 1 634
  • София
цялата работа започна да ми изглежда като награда за глупостта на майката, а не за лечението на детето. Именно, че има къде-къде по-зле, обаче тези хора глуподти не правят.

Общи условия

Активация на акаунт