Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 987
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 680
Не се ли оказа в крайна сметка, че не го е оставила на момчето, ами на баща му, май тук имаше статия на Карбовски и ако е така, не трябва ли и той да е подведен под отговорност за прехвърлени задължения, които е поел? Наказателна ясно не, за морална питам?

# 1 681
Една майка, която няма мъж и живи родители, си оставя детето на 18 годишен и заминава за да работи на кораб, за да може да изкара пари за детето си.
Един баща, за да спаси жена си, си праща едното дете при баба му, а другото 13 годишно го прави болногледач, докато той се опитва да изкарва пари за да лекува жена си.
Каква мизерия само!
Дълбоко се съмнявам, че тези хора са някакви егоисти и кариеристи, но като не сте на тяхно място е много лесно да съдите и да давате съвети.  Rolling Eyes

# 1 682
Дълбоко се съмнявам, че тези хора са някакви егоисти и кариеристи, но като не сте на тяхно място е много лесно да съдите и да давате съвети.  Rolling Eyes

Ти си била на мястото на самотен родител? Да? Интересно какво имаш да споделиш като опит? Аз съм била 8 години. Какво имаш да ми кажеш по темата от твоя личен опит? Обичам когато на краставичар се опитват да продават краставици.

# 1 683
  • София
Не се ли оказа в крайна сметка, че не го е оставила на момчето, ами на баща му, май тук имаше статия на Карбовски и ако е така, не трябва ли и той да е подведен под отговорност за прехвърлени задължения, които е поел? Наказателна ясно не, за морална питам?

Ако е вярно написаното в някои статии, детето е било оставено на момчето, не на бащата. бащата щял да минава вечер да ги наглежда, той живеел на друго място.

# 1 684
  • София
Защо считаш, че 18 години е възраст, която не предполага отговорност и умения?
Нищо подобно не считам. 18-годишните имат отговорности и умения, характерни за тяхната възраст. Сред тези умения обаче не е ежедневното и ежечасно отглеждане на 3-годишни деца. Моите деца имат доста голяма разлика- 14 години. Когато дъщеря ми беше на 3, синът ми е бил на 17, т.е. близко до възрастта на "детегледачите" на Христо. Никога няма да мога да му се отблагодаря за всички часове ( а те не са никак малко), в които е гледал сестра си докато аз работех след като баща им почина. Но посмъртно не бих му я оставила за три месеца, дори за седмица. Има огромна разлика между това да оставиш малко дете на тийнейджър за няколко часа и да повериш живота му тотално за дни, седмици или месеци.

Има разлика, също така, дали тийнейджърът е брат/сестра или напълно непознат.

# 1 685
Ти си била на мястото на самотен родител? Да? Интересно какво имаш да споделиш като опит? Аз съм била 8 години. Какво имаш да ми кажеш по темата от твоя личен опит? Обичам когато на краставичар се опитват да продават краставици.
Невена не е вдовица с баби и дядовци зад гърба си, плюс безплатен детегледач в лицето на по-голямото си дете!
Това, че си си гледала  децата сама в продължение на 8 години не означава, че можеш да се сравняваш с Невена и да и търсиш сметка. И стига с това аз така, аз иначе! 

# 1 686

Това, че си си гледала  децата сама в продължение на 8 години не означава, че можеш да се сравняваш с Невена
Защо да не може? Невена да не е нещо по-специална?

# 1 687

Това, че си си гледала  децата сама в продължение на 8 години не означава, че можеш да се сравняваш с Невена
Права си, не може да се сравнява с Невена, на Герри и е било два пъти по-трудно, защото е трябвало да мисли за две деца, а не за едно...

# 1 688
Права си, не може да се сравнява с Невена, на Герри и е било два пъти по-трудно, защото е трябвало да мисли за две деца, а не за едно...
Ама и Герри ли има деца с неизвестен баща и никакви роднини?  Shocked
Че то не остана една жена с мъж в този форум  Crazy

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 02:15 от B & C

# 1 689
Че то не осната една жена с мъж в този форум  Crazy

Ами като станаха модерни разводите след 1989 г,  след като морала изчезна, какво очакваш? Отдавна няма постоянни бракове, отдавна за най - малкото нещо хората се развеждат. Егоисти са, не искат да правят компромиси, все другия бил виновен, а те - невинни агънца. Холивуд направи модерни изневерите.
Естествено, че овчата женска част на форума, без мъж, но с живи родители, братя и сестри ще тръгне да ръси акъл. Нали са умните, красивите и модерните. Wink И високоморални, разбира се.  Peace

# 1 690
Гледам, че вече сте ме развели.  Joy
Свирете отбой-скоро нямам намерение да се развеждам.
 Отговорих вместо Wishmaster.....но като се замисля по-дълбоко на омъжените им е по-трудно отколкото на самотните ммайки,  защото освен  за дете или за деца, се грижат  И за мъж.

# 1 691

Сгрешила е съфорумката. Случва се.

По никакъв начин не подпомагаш каузата си с поведението си. Държиш се като магаре на мост - от инат започна да пишеш откровени глупости. Това по-горе за детето, което е гледано от бабата и евентуалния побой над него е откровено грозно. Наистина ли според теб е едно и също? аз съм от тези, които не съдят майката на пребитото дете за това, че е заминала за три месеца и оставила детето си. За мен изборът, който е направила относнотова кой да се грижи за детето и е незрял и безотговорен. За теб вероятно е едно и също да оставиш детето си на баба му и на 18 годишни младежи с поведенчески проблеми. Грешно решение, довело до сериозни последствия. Не апелирам да и се отнеме детето или да се осъди, но фактите са факти - допусната е грешка в преценката.

Ако беше по-разумна в дискусията, много хора щяха да спрат да те провокират. Изобщо, дискусията е абсолютно безплодна в този си вид, но щом на хората им се пише, пишете си.

# 1 692

Ами като станаха модерни разводите след 1989 г,  след като морала изчезна, какво очакваш? Отдавна няма постоянни бракове, отдавна за най - малкото нещо хората се развеждат. Егоисти са, не искат да правят компромиси, все другия бил виновен, а те - невинни агънца. Холивуд направи модерни изневерите.
Естествено, че овчата женска част на форума, без мъж, но с живи родители, братя и сестри ще тръгне да ръси акъл. Нали са умните, красивите и модерните. Wink И високоморални, разбира се.  Peace

Жената е загубила съпруга си! Не ви е срам. Наистина прекалихте.

Извини ги, The Wishmaster. Съжалявам, че получи такива грозни коментари.

# 1 693
  • София
остави я полина, тя е специален случай.

# 1 694
Обсъждахме жените в този форум, как изведнъж много жени се оказаха самотни майки, не сме обсъждали конкретна особа.

И самотна майка не е равно на вдовица.

Ама и четат някои с разбиране Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт