Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 818
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 770
Ох, ще се разрева среднощно с тези снимки! Жив и здрав малкия юнак и дано никое дете да няма повече тази съдба! Дано не помни детенцето!
 А тези всичките подписани под петицията само антипатия към тях, къде бяха по-рано, когато уж като големи приятели знаеха, че има нужда от помощ? Ама сега там наредени с имената си да подкрепят майката, не го приемам!

# 1 771
  • София
Герри, това за избора на мъжете е  Sick.
Накарали сме ги да докажат сериозен годишен доход за 10 години назад и да ни купят минимум 1 мезонетче, преди да се хванем с тях. Доволна ли си?

# 1 772
Герри, това за избора на мъжете е  Sick.
Накарали сме ги да докажат сериозен годишен доход за 10 години назад и да ни купят минимум 1 мезонетче, преди да се хванем с тях. Доволна ли си?
Аз не съм се оженила за богаташ, Куцко...защото НЕ съм гледала парите.
Гледам качествата на един човек.

Интересно Невена кои качества е видяла в Александър и в Баща му...

# 1 773
Аз мога да кажа само блазе ви за прозорливостта след като можете да правите подробни психо портрети от размазани снимки в нет-а.

# 1 774
Аз мога да кажа само блазе ви за прозорливостта след като можете да правите подробни психо портрети от размазани снимки в нет-а.
Ами то не е много трудно тези младежи и бащата да бъдат преценени по фейсбук профилите си и снимките. Не се иска особена прозорливост или особено висока интелигентност...
Доколкото знам това е единственото дете, което са гледали. Май няма опашка от майки да ги търсят за детегледачки и да им дават по 1200лв. на месец.

# 1 775
От снимки, размазани или не, не бих се наела да преценявам даден човек. Но от резултатите на бащата на Александър като родител на собственото му дете, си правя доста изводи и те не са добри.

# 1 776
От снимки, размазани или не, не бих се наела да преценявам даден човек. Но от резултатите на бащата на Александър като родител на собственото му дете, си правя доста изводи и те не са добри.
Ти сега ги знаеш тези резултати, защото вестниците ги тръбят. Но едва ли си ги е написал той в СВ-то.

# 1 777
Ти сега ги знаеш тези резултати, защото вестниците ги тръбят. Но едва ли си ги е написал той в СВ-то.
Ами тя ако не го е познавала и него и семейството му как така си е оставила детето на грижите му?

# 1 778
  • София
като се замисля, по същия начин, по който много майки си оставят детето на жени, които слабо познават. Просто не го правят за толкова дълго време.

# 1 779
Умишлено избягвах да отварям тази тема, досещайки се как ще се развие, днес просто исках да се убедя.
Стигнах до този пост

Съвсем наскоро по една от реалити тв-тата гледах предаване за едно детенце, с което вторият баща се гавреше пред очите на майката. Дори и социални идвали и не видели, че детето е със счупен гръбнак. Изроди има навсякъде.

и си дадох сметка, че решението ми е било правилно.Както и това да не гледам новини, социални, политически и подобни предавания.Нищо полезно не носят, освен психотормоз.

И не мога да не си задавам въпроса каква е причината хората да си осигуряват подобни "знания".
Въпросът ми е чисто риторичен, не търся отговори (донякъде ги знам) и се отписвам от темата.

# 1 780
  • София
Реалити тв не показват всекидневния живот, а изключенията, освен това емоциите и реакциите там винаги са засилени. Предполагам, вие и аз също ще преиграваме, ако знаем, че ни снимат.
Понякога човек научава, без да иска - предвид изобилието от сеирджии и клюкари, за които телевизията е единствен прозорец към света. А ако не научим - как евентуално да помогнем при нужда?

# 1 781
Ами тя ако не го е познавала и него и семейството му как така си е оставила детето на грижите му?
По същия начин, по който не познава и детегледачката от агенция. Не я оправдавам/обвинявам. Тезата ми е, че сега като сме наясно, много е лесно да се изтъкваме как на нас няма да ни се случи.

Love! ,
Скрит текст:
мислех да отговоря, но просто не си струва. Не очаквам да разбереш какво имам предвид.

# 1 782
не съм гледала предаването, но най-вероятно е възстановка на случая на “бебето п." в англия. преди години гаджето на майка му беше пребил момченцето питър до смърт. уж социалните са наблюдавали семейството, но е имало сериозно пропуски, най-фрапантният от които е споменатият, че при една от проверките детето е било със счупен гръбнак. майката го е била сложила в проходилка и му е дала уж да яде шоколад, а всъщност го е омазала, за да не се виждат сини по лицето му. според социалната работничка, детенцето изглеждало спокойно и дори ѝ се усмихнало.
много тежък и гаден случай, дано изродите вече да лежат доживотните си присъди.

# 1 783
Майката беше освободена след 5 години, но бързо бе върната в затвора, заради нарушения на условията за освобождаване. Същото и за брата. Баш убиецът излежава доживот.
Като я пуснат пак, нищо чудно да забременее отново, социалните да й вземат детето от родилното, а тя да записва жални клипове.

# 1 784
По същия начин, по който не познава и детегледачката от агенция. Не я оправдавам/обвинявам. Тезата ми е, че сега като сме наясно, много е лесно да се изтъкваме как на нас няма да ни се случи.

Ами аз няма да оставя детето си за месеци  на някой, когото не познавам изключително добре пък ако ще и да е от агенция. Не го ли познавам изключително добре И него И семейството му, то не бих рискувала, следователно вероятността детегледачка да пребие моето дете е много-много по-малка да не кажа близка до нулева...
Как на всеки можело да се случи си го разправяй в огледалото и се самоубеждавай...

Общи условия

Активация на акаунт