В града,на море или планина,ние "работим"за втората черта!Бъдещи мами над 35

• 25 476
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Симона,стига гледа толкова теми само от балкона NaughtyСлез и пиши как си.

# 16
Кей, голяма сладурана Hug

# 17
Кей, страхотна е  Hug

Шери, благодаря за темата   bouquet

# 18
Рейбоу,скоро ще разбереш отговора на тоя въпрос Laughing.Пуснах специално анкета.

# 19
В анкетата липсва "де да беше" или "де късмет"  Mr. Green.

# 20
Цопи аз тук. Отивам да спя бързо...
Мимче, големи премеждия. С 2 дребни деца си е предизвикателство. Искам да си купя билет с мили но не ми дава да регистрирам Бела онлайн. Та затова пиша и бриша. Май ще е най-добре да звънна.
Кей, да й изпапам бузките на Димана! Ще ви сложа едно забавно фото в албумчето.

# 21
  • София
Хехе голямо четене от балкона верно... ами добре съм. Няма нищо особено за казване затова само надничам. Радвам се на малкия разбойник и си мечтая за още едно...ама нещо не става...а и сега съм на нова позиция в работата и пак на изпитателен срок. Не че това ме спира. Много се радвам за хубавите новини на Кали и на всички други момичета Simple Smile

Ние бяхме малко на моренце. Моите мъже останаха и утре се прибират. Аз се прибрах в неделя защото в понеделник бях на работа Sad Дребното много се забавляваше на морето. Първият ден не пожела да влезе във водата...сети се като решихме да си ходим от плажа и пощуря от кеф Simple Smile
Аз вчера и днес се виждах с разни дружки, за които нямам много време иначе (от ходене по градинки и забавления за Адриан). Имах нужда от мааалко почивчица. Не че се оплаквам, но Адриан е пълен с енергия и вечер като се приберем съм труп. А и вече заспива по-късно и съвсем нямам време за нищо друго.
Това е от мен. Пак ще пиша и ще си надничам Simple Smile

# 22
Мире,готово newsm10.Ама тези,които са гласували ,ще трябва да го направят отново.

# 23
  • На остров
Шери благодаря !
Преккрасна тема !
Рейнбоу радвай се на любовта !
Прекрасна Димана !

# 24
За всеобща изненада се записвам в новата тема преди да е стигнала 20-а страница! Wink
Шерифче, чудна си я спретнала отново!

kremika, aз обожавам крем супа от тиквички, не знам ти по каква рецепта я прави, но нашата е с парченца тиквички, прясно мляко и сиренце,  за лятото е супер, защото е диеална да се яде студена. (Имам и аз едни тиквички в хладилника, та ще трбва да ги оползотворя тези дни!)
Честито за новото жилище, хайде скоро да го напълите с любов и да ви е много уютно!
Танзу, големи вълнения и напрежения при теб... Дано се успокояват нещата.
Дара, и моята свекърва може да влезе в тази класация, но пък на нея подаръка много ще и хареса, така че отпада! Wink
Кей, ама голяма е хубавица тази Димана! Simple Smile Пу-пу!

Хм, и друго щях да пиша, ама не се сещам...
А, за грижовните мъже щях да се изказвам и аз. Моят брат е такъв, много е внимателен и грижовен, за него семейството му винаги е на първо място, но като казвам това, наистина е така. Независимо какво друго трябва да се свърши и колко е важно то, ако в същото време има нещо свързано със семейството му, на първо място е това. Много си го обичам аз, много, и определно е случил на съпруга, снаха ми е чудесна съпруга, майка, приятел, нея пък я обожавам! Simple Smile
Сава и той се очертава много нежен и грижовен, дано това да не му изиграе лоша шега, но сякаш препдочитам да е такъв, отколкото някой грубиян.

# 25
Шери, прекрасна тема както винаги  bouquet
Мира, не съм била аз - не съм фен на търкалянето в калта... много мирише Sick
Изчезвам за риба Mr. Green

# 26
Шери   bouquet страхлтно оформена тема отново! Благодаря!
мен започва да ме обзема предстартова треска. Трябва да започна да подреждам багажа за морето, а все не стигам до него. Я четвъртък съм ан сгляда с шефа, да видим какво ще ми предложи за връщане и дали ше се връщам на работа.
МираБу, мисля да дойдем с дреболина около 8-9 август и да стоим до края на месеца или и първата седмица на септември. И това зависи от раговпра в четвъртък. Ше пиша когато са ми ясни подробностите и билетът купен. Ще се радвам да се видим!
Уанче, кога чакаш резултата от интервюто?
МамаСа, ти не си ли на линия?
Дари, намести ли армаганите от свекито ти? Щях да пиша по този повод, че едва ли ше те чуят да садят по-малко. Те така си създават усещане за полезност и си запълват дните. Съдя по баща ми и градината му - едва ли не това в смисълът на живота му. Да има, колкото повече, толкова повече... И надеждата някой от нас да отиде поне през лятото за някакво време.
ММ прави много вкусна гозба от тиквички, лук и чушки с мащерка и майорана във фурната. Вчера си облизах пръстите. Взе да хрупа повече зелении покрай мен. вчера яде салата от пресен спанак с кубчета бекон, карамелизиран лук и печени орехи и много му хареса. Беше му за първи път да яде пресен спанак...
Айде нанкайте. Сладки сънища и утре хубав и ползотворен ден!

# 27
Koте, сетих се, че онзи ден не ти предложих, но за Бг мога да ти дам нашата стара количка, използвали сме я 6 месеца само. Изпрана и опкакована си седи на склад в апартамента в София. Ще ти пратя линк с модела.

Я да ви покажа над какво се труди предишните две седмици:
Скрит текст:

Утре започвам нова офанзива на тема миньони, още една торта и няколко къпкейкчета трябва да сътворя за събота. Simple Smile

# 28
Да не изпусна да ви чета.
А Димана е.....прекрасна.
Кей мисля , че е най- хубавото бебе дето съм виждала досега.

Ината...браво мног се възхищавам от хора дето умеят такива неща

# 29
Добро утро,момичета!
Шери, благодаря за темата   bouquet
Кейче, голяма е сладурка Димана, гушки и целувки  Heart Eyes
Ината, поздравления, професионалист си, признала съм те   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт