В града,на море или планина,ние "работим"за втората черта!Бъдещи мами над 35

• 25 336
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
ехе, Кей, ти направо ме хвърли в музиката Simple Smile Все така да разпределяш гледането на бебето. Не му се сърди на таткото, той гледа по татковски Simple Smile Всички са такива. Бях писала преди време, нещо от един психолог (беше споделил на един от тренингите) - майките са всичко за децата си; бащите имат задача да научат децата да се отделят от майката и да бъдат самостоятелни.

# 61
Кали м г, радвам се, че пишеш и честита половин годинка със закъснение на Зори, да ти е жива и здрава. Май вече се върти и разглежда света  Hug

Мамче, дано това да е началото на разрешението за вас

# 62
За статистиката ММ е с една година по-голям от мен.
Кей, много хубаво си направила днес, малко да се откъснеш и да посъбереш по-различна енергия.  Благодаря за прашеца newsm79 newsm79 newsm79
Ина, майстор си ти, шапка ти свалям  bouquet
Рейнбоу, защо ли ми намирисва на едно порочно заченато бебе скоро  Laughing
Иве, дано не ти се случват повече такива ситуации Hug
Манди, кой като тебе, на басейнчето е супер!
Перу, много ми е драго да чуя, че при вас нещата се нагласят лека полека Heart Eyes
На Кали ведрия тон вече е друга работа Hug
Мамче, хубаво е, че откривате препъни камъчетата и се приближавате към целта Hug
Видях една пораснала Зори Heart Eyes

# 63
  • При вещиците
Честита половин годинка на Зори, която сладко се кокори Wink
А, баба Цоцолана отива да се топне в моренцето да събере малко здраве. Изгниха ми кокалите от климатиците.

# 64
Забравих да честитя на Зори на Кали - да е жива и здрава, а за Мамчето - прегръдки и да знае, че много се радвам, че се откриват вече проблемите - според мен това е голяма част от решението, защото както с нея сме си говорили/писали "неизяснен стерилитет" е много грозна диагноза.

ПП Наистина е друг животът, като си се "омешал" с възрастни хора Simple Smile

# 65
Здравейте, момичета!
Не знам дали някой ме помни от предишната тема, защото там само попитах за Вашето мнение за забременяване на 38 г. Е, нямаше някой, който да ме разубеди....
С един опит в точния момент и... ето ме на... бременна съм, днес го разбрах, но съм и малко в шаш и паника. След такава голяма пауза /имам голямо детенце вече/...
Моля да ми кажете кои са най-важните изследвания, които трябва да направя на този етап. Ще отида и на лекар, разбира се, но... не мога да се стърпя...

# 66
Брамби, честито! Обади се на лекар си запази час за след 2-3 седмици( те ще ти кажат колко) и после - всичко останало. За сега само си пий фолиевата Simple Smile
Лили , дай да я видим тая баба Цоцолана де! Само аз и Ината от сегашните бременни сме снимали шкембета ( и то нейното едно шкембе- нюню Wink )
Кейче, разсмя ме .
Скрит текст:
то май във всяко семейство единия е с леко проклетия характер , жалко че при нас се е паднал при мм  hahaha
Тръгнах си от работа , готино , ама в тая жега- осван да се прибера вкъщи, друго не виждам  Confused

# 67
# 68
Със закъснение и от мен – честита месечинка на Зори! Да расте здраво, щастливо и обичано дете Hug
Е, Брамби, няма такъв късмет. Дай боже всекиму Praynig
Честито и да ти е безпроблемна бременността до края Hug. Аз не знам за най-важните изследвания – в смисъл аз правя каквото ми кажат лекарите и много малко на своя глава. До 3 месец бях на определени лекарства, но това след ин витро и предписани от лекар от клиниката. При теб предполагам само фолиева киселина ще е необходима. Записваш час за преглед - при мен първият преглед беше на 14 ден след положителния кръвен тест /за сърчице/, след 12 г.с. – ПКК и урина, а в 11-13 г.с-първа фетална морфология и БХС. Но най-добре запази час при лекар да установи бременността и те ще ти кажат после какво и що Hug

# 69
  • Инсбрук
Кей той може ТМ баш проклетията да ти е харесал  Mr. Green Димана много сладка пу-пу, ама и как е наконтенааа  Crazy

# 70
Със закъснение и от мен – честита месечинка на Зори! Да расте здраво, щастливо и обичано дете Hug
Е, Брамби, няма такъв късмет. Дай боже всекиму Praynig
Честито и да ти е безпроблемна бременността до края Hug. Аз не знам за най-важните изследвания – в смисъл аз правя каквото ми кажат лекарите и много малко на своя глава. До 3 месец бях на определени лекарства, но това след ин витро и предписани от лекар от клиниката. При теб предполагам само фолиева киселина ще е необходима. Записваш час за преглед - при мен първият преглед беше на 14 ден след положителния кръвен тест /за сърчице/, след 12 г.с. – ПКК и урина, а в 11-13 г.с-първа фетална морфология и БХС. Но най-добре запази час при лекар да установи бременността и те ще ти кажат после какво и що Hug

Да, благодаря отново... Още не съм се ориентирала към лекар, ще проуча и ще отида в най-скоро време.
Утре ще си взема фолиева и почвам...
Да ви призная умирааааааам от страх. Ако се сетите още важни неща, моля казвайте ги... baby_neutral

# 71
  • София
Брамби, тази тема е основно за искащи да забременеят.  Повечето потребители не са бременни.
Иначе честито! Слушай си лекарите, а фолиева трябваше от отдавна да я пиеш.

# 72
Брамби, тази тема е основно за искащи да забременеят.  Повечето потребители не са бременни.
Иначе честито! Слушай си лекарите, а фолиева трябваше от отдавна да я пиеш.

Да, дано да не е късно, благодаря. Подведох се по годините в заглавието и... извинете.

# 73
Голяма част не са бременни, щото вече родиха Wink
Брамби, лека бременност!

# 74
Голяма част не са бременни, щото вече родиха Wink
Брамби, лека бременност!

Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт