В града,на море или планина,ние "работим"за втората черта!Бъдещи мами над 35

• 25 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • В градината...
Юле, добре дошла. Доста лаишки подхожда този лекар ми се види  Thinking

# 646
  • На остров
Даре вярвам ти аз понеже пия лекарства и до сега никой не ми е казал или питал дали е в чист или не ден изследването.

# 647
Цвети,
Скрит текст:
Бива, не виждам подобрение след изписването, ама поне няма влошаване. Че нещата бяха доста зле преди да я приемат в болницата. Кротнала се е малко от вчера, спря да вика. Ама сега почна да разправя, че главата не била нейна, крака не бил неин, ръката също. Лекарката ни предупреди, че може да има странни усещания, да си мисли че няма крайници или има в повече, да и се привиждат разни неща, или пък да и се струва че има чужди хора около нея. Та предполагам нормални са и усещанията за нейното състояние. Наблюдаваме я изкъсо за сега. Надявам се да се стабилизира.

# 648
Танзу, хайде да си направим отделна тема и да си пишем за болежките с родителите.
Скрит текст:
Добре, че говоря за тия неща. Иначе може и да изперкам .... Сега пък му е ниско на моя желязото. Не ще да пие хапчета. Ама му е лошо. Топло му е, но не пие вода или да си вземе душ през деня. Лежи почти непрекъснато и гледа без да мига ... Сутринта влизам у тях и го поздравявам. А той дори не мига. Не знаех дали е жив или не ...

# 649
Даре, и твойта не е лесна  ooooh!
Ох, ако почна да пиша, четирилогия минимум ще ми излезе романа, стил трагикомедия, от типа наръчник за деца. Варианти за заглавие: Какво направиха мама и татко, Как да не дразним мама и татко, Как да оцелеем от белите на мама и татко ...
Сега го удрям на майтап, ама до вчера ми идеше да крещя и аз с цяло гърло  #Cussing out

# 650
  Добър вечер от Белград
Мимче, успех с багажа.
Изтървах Лия, но важното е че е по-добре.
Болните родители да оздравяват.
Добре дошла на Юли и успех.
Вчера влязохме на езерата. Наистина си заслужава. Просто ако някой има фобия от тълпи ще му бъде доста зле. Просто много хора. Много азиатци. Освен това имаше и инцидент. Една жена беше паднала от скалите и летяха хеликоптери и спасителни лодки.
Днес в Белград разгледахме един замък на Дунава

# 651
Лени, дано като се върнеш имаш време за един фоторазказ с кратки описания. Ще бъде много интересно.
Танзу, аз крещя. После ми става малко съвестно понякога. Искам да го ядосам. Да видя живот в него. Ама нъцки ....

# 652
Много е тежко с болни родители Sad Танзу, Даре, ако има някой друг в същото положение, дано се подобрят нещата при вас  Praynig

Лени, подкрепям идеята за пътеписа Simple Smile Аз съм ходила на Плитвичките езера, не си спомням чак такива тълпи  newsm78 а иначе навсякъде в Западна Европа входните билети са безумно скъпи  Confused В Белград бях не на туристическо пътуване, а по-скоро разходка. Един приятел-сърбин ме разведе малко из града и избра не замъци, а мостове Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 23:15 от amini

# 653
Първо да кажа:"Добре дошла "на Юли  bouquet.Много късмет и успех ти пожелавам.Дано скоро се похвалиш с положителен резултат Praynig

Мамче,честита ти нова работа.Дано ти носи много радост и удовлетворение.

Цвети,отсвирвай всички който те дразнят ignore2 и си пий биричката на хамака.

Танзу,Дари
Скрит текст:
Аз възрастни родители не съм гледала(все още),но баба и дядо  ги обслужвах доста години.Най-много ми се свидише дядо ми.Човек,който е работил 54г и то само нощна смяна се срива пред очите ти.Бях на 16г ,когато щеше да запали къщата.Добре,че се прибрах от работа на време.Едвам го извадих от задимената стая(той 100кг мъж,аз 48кг момиче).Абе трудно е да гледаш възрастен човек.Накрая единствената му радост беше да хапне сладолед #Crazy.А той мразеше сладко .
Свеки ми оставаше нейните родители по 4-5 мес да ги гледам.Дядо му пиеше и ставаше агресивен,а баба му беше на легло.Не ме питай след помятането в 28 г.с как съм я вдигала тази жена 120 кг(аз бях станала 40 кг) да я къпя.
Възрастните живеят в техен си свят и често говорят само за щастливите си мигове,когато са се чувствали полезни и значими.
Май пак обърнах темата на "Искрено и лично" Embarassed

Мимче ,не оставяй кашоните да те уморяват Naughty

Фокси,чакаме да се похвалиш с цвят на гащите.

Ината,Мимче ,когато решите заповядайте на пиперки.Даже и биричка ще има beer2

# 654
Шери  Hug
Танзу, Дари и за вас също  Hug въобще не е лесно да се гледат или да се опитваш да помогнеш на остаряващи родители и роднини, всички това ни чака, направо не знам какво ще правя като дойде този ден
Лени, все така да ви е хубава разходката
И от другите почиващи чакаме разкази
Уанче, на 10 август, на 12 дори имаме родителска среща, луда работа. Купихме вчера нова чанта най-накрая, че караше със същата от предучилищна досега и е много щастлива. Един нов молив и фолио за опакаване на учебниците и мисля сме готови. Вие кога?

# 655
  • София
Е...моето с възрастни родители приключи.
Не знам какво да пожелавам..

# 656
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини не съм заспала, ама сега погледнах темата пак Simple Smile

Соасът ми е с кайма и домати, пропускам чесъна, че ти не ядеш  Wink. Слагаш малко зехтин в тигана, запържваш телешка кайма, сол, черен пипер, малко червено вино когато е готова и след това слагаш доматите (препоръчвам сок от пресни Simple Smile аз меля на блендера) слагаш ги при каймата и слагаш клонче босилек, като се  сгъстят изсипвам върху талиателите и разбърквам. Ако ти киселеят доматите малко захар или мед в соса балансират вкуса. Мерки не пиша, че ги правя на око Simple Smile

# 657
Даре, стиснати палци за консултацията Praynig
Даре, Танзу, хич не ви е лесно Cry. Не мога да давам съвети, но ви разбирам. Дано да са ви здрави и да ви слушат повече. Да са ни живи и здрави на всички  Hug
Амини, да не те напекло повече Thinking
Юли, добре дошла Hug. Нямам представа за възлите, но аз бих прескочила инсеминацията. За мен е загуба на време и почти същото като опити с естествено забременяване. Което не означава да не търсите причина и да не се консултирате в репродуктивна клиника. Аз биха тръгнала от консултация със специалист от такава клиника + полови хормони. Подкрепям момичетата за останалото – избор на клиника и т.н. Нашата я избрах интуитивно и тъй като не се чака. После почнах да чета всичко за всички клиники.

# 658
Ели благодаря Simple Smile ще си я запиша, защото ям такива неща  Wink сега обаче може да я пропусна, защото нямам кайма, имам сметана и май ще импровизирам Simple Smile

Иви, твърде вероятно да ме е напекло, не съм се спряла и всеки ден джиткаме с ММ по софийските улици в жегата  ooooh!

# 659
Ава голяма почивка изкара.Дано поне си е починала  grinning039

Лени ,искам и аз една разходка в Белград.Преди 20г бях там,въпреки,че не беше съвсем спокойно,заради войната,бяха на светлинни години от нас.

Общи условия

Активация на акаунт