Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 315

• 58 174
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Айдаааа, пак  bash   отново се принизяват мнения, отново уроци към по-незнаещите ли... Thinking  Гугъл, Уикипедия, Правописен речник - "тоже"  знаем къде и как да ползваме...

Хубаво че знаеш, но не виждам някой да те принизява, така че припомни си и дефиницията за позитивно отношение.  

Нищо не разбрах. Коментиране на съфорумско мнение или коментар по сериала с адвокатски привкус. Вероятно първото, щото историята на Йомер и Елиф трябва да се доизгледа.
........................
Погледи, синьорина - разбирам, разбираме... Коментираме.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 17:07 от mariana51

# 166
newsm78 Каква стана тя? Вече не одобряваме безусловно синьорината? Ваййй...  #Crazy

Скрит текст:
Впрочем, домът и в Бурса (или където там е) е същата еклектична сбирщина от сувенири, както и този в розовата мечта в Истанбул.  Peace

Скрит текст:
еклектизъм
м., само ед. Механично обединяване на разнородни възгледи, теории, стилове в една работа (творба, изследване).

А що се отнася до погледите и... не се заблуждавайте, че този, който шества по колажите, е отправен към ком`саря. Naughty

Той е запазена марка за всички други, но не и за него. На Йомер му стигат и такива:

Нека добре научи къде му е мястото - под чехъла (сандала, точкетата, ботите и ботушите) на Елиф ДЕНИЗЕР-Демир!  Crossing Arms
Айдаааа, пак  bash   отново се принизяват мнения, отново уроци към по-незнаещите ли... Thinking  Гугъл, Уикипедия, Правописен речник - "тоже"  знаем къде и как да ползваме...  

Хубаво че знаеш, но не виждам някой да те принизява в цитирания пост, така че припомни си и дефиницията за позитивно отношение.  

Позитивна съм към хората които ми отвръщат със същото.  Two Hearts

Към тези, към които съм била позитивна, а са ми отвърнали със злоба - ще си преразгледам отношението и ще им го съобщя възпитано и позитивно.  Peace

Двойна целувка от Елиф и Йомер...

# 167

Арда щеше да направи грешка, да изпусне бебето дарено им, толкова бързо от СЦ... Simple Smile

# 168
Цитат
... Към тези, към които съм била позитивна, а са ми отвърнали със злоба ...

Цитат

newsm78 Сигурно само аз не разбирам, но няма да си го слагам на сърце. Предпочитам да си гледам и да се опитвам да разбера фила, в който Енгин съвсем наскоро завърши участието си.  Peace Коментарите ми се ограничават до него... Ако е забранено да се задават въпроси към постващите своите мнения,  Rolling Eyes това вече е друго нещо. Няма да задавам въпроси.

# 169
Ползвай гугъл.

А за това:
........................
аз ще ползвам.    yes

Следвам препоръките на Мартичка.   football

# 170

Майката... всеопрощаваща и изкупваща греховете на децата си... Помните, че освен предателствата към семейството и професията, Хюсейн едва не уби и нея - жената дала му живот...

spam2 Означавам го така според правилата на форума, но това трябва да се види от всеки...
Скрит текст:
Гледах и слушах, чувствах едновременно гордост, преклонение и съжаление, че не съм участвала на живо /макар и само като  зрител/.

# 171
  • Пловдив

Понякога минават муцунките или така изглежда...

# 172

Няма начин, Йомер да не е забелязал и не само той... Wink
Бърза за водичка..

# 173

Енгин би бил страхотен и в комедийна роля... ама като им зная комедиите на комшиите... / тези които съм гледала естествено  ooooh!/.

Дали има вече някакви предложения за нов проект...

# 174

Енгин Акюрек в първата си роля... Кадир, от комедийния сериал "Брак с чужденец"... Още от самия старт на кариерата си - забележим и професионалист.

# 175

Сполучлив колаж..
Няма как да гледам"Брак с чужденец".Не ми харесва никак качеството, а да не говоря за дублажа.

# 176
Мартичка пък може да иска да го гледа, за да види, че Енгин може да играе и комедии.  thumbsup

# 177
  • Пловдив

Брак с чужденец си е драма - три сезона. В комедийната нишка една от водещите роли е на Енгин. Със сълзи съм се смяла на наговото превъплащение в ролята на Кадир.

# 178
Аз понеже си плакна душата с КВФ, та викам да онагледя колко страхотен Е Енгин в драмата...

защото умее да говори с очи.

Сега, след приключването на КРА, смея да твърдя, че се доказа и във фентъзи-хоръра... аз поне смятам, че това гледахме... нищо, че жанрът си остана трудно определим...  newsm78

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 19:24 от marytza

# 179
Брак с чужденец си е драма

Освен да направим бележка на турците, да коригират информацията и разбиранията си.
Гледай какви ги пишат, сериалът бил комедия!  Ха!  ooooh!

https://tr.wikipedia.org/wiki/Yabanc%C4%B1_Damat

Общи условия

Активация на акаунт