Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 315

• 58 149
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

Каква красота!!! Що ли не сравнят Туба с някоя черна кобила. Или не съм видяла...

# 241

Красиви, приказни сънища... За Йомер и Елиф със сигурност ще са такива...

Лека нощ момичета  Two Hearts

# 242

Фенско колажче от инстаграм.

И за онагледяване, тук Тувана е все едно до леля си.

# 243

Един красив, мъжки профил. Heart Eyes
Лека да е, момичета. Hug

# 244

Красива усмивка за спокойна нощ.

# 245
  • Пловдив

От мен - спокойна вечер, в синьо да е.

# 246

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубава и успешна нова работна седмица...

Комисар Йомер Демир стартира с награда за добре свършена работа и получава един месец платен отпуск... Да направи отлагания заради акцията годеж...

И една снимка зад кадър - толкова много излязоха от Муданиа, че чак вече не помня точно тази дали сме я виждали...

# 247
  • Пловдив

Да започнем завръщането - епизод 1 ни очаква - линкове за гледане:

Тук: http://www.videoclip.bg/watch/309684?playlist=4777
Тук: http://vbox7.com/play:2a159de0c9?p=collection&id=2025150&order=name
И тук: http://vk.com/video211295671_167742831

Идеята е, да си припомним любими моменти, с какво ще запомним епизода. От позицията на знаещи историята - пропуснахме ли нещо, подсказаха ли ни нещо? Предлагам не повече от 2 дена за епизод. А новините за и около Енгин, си ги чакаме.

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 12:04 от mariana51

# 248
Здравейте,

Цитат
И една снимка зад кадър - толкова много излязоха от Муданиа, че чак вече не помня точно тази дали сме я виждали..
  bouquetНе я бях виждала.
Цитат
Предлагам не повече от 2 дена за епизод. А новините за и около Енгин, си ги чакаме.
newsm10 Ще търся любимите моменти.Май са доста...
Лек и приятен ден, момичета. Hug

# 249

Никога няма да забравя ето тези два момента...

Намирането на отвлечените деца. И как те виждаха своя спасител... облян от светлина...

И благодарността, обожанието в детските очи...

" В резултат на изключително внимателно планирана операция... Най-сетне хванахме престъпниците. Задължен съм на комисар Йомер Демир и екипа от отдел „Кражби и борба с организираната престъпност”, за това, че върнаха децата ни живи и здрави. Решителната всеотдайност на комисар Йомер, е чест за цялото полицейско управление. Той беше толкова всеотдаен,че дори отложи годежа си...  От името на цялото управление, за мен е чест да му връча този плакет.  Освен това, давам на комисаря, едномесечен платен отпуск...  Хайде да се снимаме! Елате тук, комисар Демир... "

1. Добре планирана акция и отложен годеж - работата е над личния живот.

Вече знаем що за птица е била Сибел, каква е била 2 годишната !!! им връзка /редки виждания, без никакви прояви на...по-емоционални моменти/ - питам се дори и да се бяха оженили какъв щеше да е този брак ?

Сибел - въобще нямаше да откаже от куриерството, дори имаше  и по-големи амбиции.

Йомер - денонощна работа. Първо - във Ван, защото трябваше да разобличи някакъв наскоро дошъл капитан, второ след прехвърлянето си в Истанбул - защото рано или късно, пътят му щеше да се пресече с този на Таййар т.е. да "усети" нередностите в Управлението и в Отдел "Убийства". Той още с пристигането си видя какво се случва - претупване на  работата /както от Хюсейн - за серийния убиец, така и от девремите - за убийството на Ахмет / как подходиха към него /. Ако на мястото на Сибел беше друго момиче - случаят щеше да е приключен, още преди да е започнал... 

# 250
  • Пловдив

Първата тръпка. Появата на Енгин, началото бе страхотно.

Запознаване с героите. С любимата Сибел. Отпуска и подготовка за годеж. Търсене на жилище.

# 251

Каква красота!!! Що ли не сравнят Туба с някоя черна кобила. Или не съм видяла...
newsm51
Защото не е естетично, Марияна51! Единственото сравнение, което съм чувала, е жена "като кобила за разплод" и смисълът му е отрицателен: широка задница и ханш, налети бедра, почти без глезени, поглед, замъглен от неистовото желание да стане майка. Е, как ще сравняваш Туба Б. с това? Обидно е някакси...
Разбира се, има и положителни качества, но никой не се сеща за тях: те са заради предназначението й: да е чистокръвна, породиста, за да роди здрава челяд. Загорели от слънцето бузи...А, щях да забравя - гривата! Лъскав косъм! Виж, тук вече могат да се правят сравнения, защото Туба Б. наистина има хубава коса....Ха-ха-ха!
И все пак друго си е като кажеш мъж-жребец! Особено черен! Ехеееее, какви асоциации извиква в съзнанието!
Особено ако мъжът се казва  Енгин Акюрек...  
Хубав ден...

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 11:16 от loveofmine

# 252

" Защо любовните филми винаги имат тъжен край?"
" Не знам, може би защото вече няма истинска любов. Като изключим нас... "

Мечтателят Йомер... търсещият чиста, истинска любов...

Първата младежка любов - Ипек. Заедно в ученическите години и Академията. Както видяхме обаче последствие - дом, семейство, деца... само в представите на Йомер... Дори имената на трите деца бяха определени - първо Яъз... който освен, че щеше да е синът-красавец, щеше да има и перфектното възпитание на джентълмен... Затова и след години,  като го видя детето Яъз - толкова го обикна... защото виждаше една своя мечта - осъществена...

Да се върнем обаче на връзката със Сибел. Илюзия, че е любов...

-  Макар и факта, че и предстои годеж и, че бъдещият годеник е в Истанбул - Сибел си действаше по "план" - срещата и изнудването на Ахмет.
-  Подсказаното сватбено пътешествие - Рим, съобразено с куриерството.
-  Долавяше се една студенина - Фатма беше тази която покани Йомер да влезе и  подбутваше Сибел - донеси му чехли, сипи му чай... Ама и той не изпитваше кой знае какво огромно желание да стои - отказа дори да види приготвената за годежа рокля, ами бързаше да отиде при Арда и Пелин в Управлението... Всеки с интересите и предпочитанията си...

Йомер - някак между другото "видя" серийния убиец в случая на брат си

И избираше жилище с Пелин... вместо със Сибел...

И понеже работа винаги е била с превес за него... се озова на местопрестъплението, което преобърна живота му...

# 253
В първа серия ми хареса всичко - и представянето на героите и завръзката на цялата история в първия сблъсък между тях. Всичко си изглеждаше на място, всеки изглеждаше добре в кожата на своя герой. Контрастът между спокойния и пълен с усмивки живот на героите до и след събитието, което преобърна всичко, беше въздействащ.
Енгин като Йомер беше страхотен и убедителен полицай във Ван и потресаващ в двете сцени с мъртвата Сибел - при колата и в моргата. Усетихме веднага силата на характера у този негов герой, разбрахме веднага, че е непримирим със злото.
Туба не ми хареса как плаче, но се оказа, че това си е обща слабост в представянето и, повече няма и да се спирам върху този и недостатък като актриса. Затова пък в сцените от Рим и на РД на Елиф изглеждаше добре, внушаваше онази увереност и самочувствие, които се предполагаше, че притежава героинята и - успешна млада жена, със свой бизнес и кариера.
Силно въздействащи лично за мен бяха двете сцени на сблъсък между Йомер и Елиф - в участъка и в гаража. Хвърчаха искри и беше ясно, че между тези двамата нищо няма да е просто и лесно като отношения занапред.
Чудесно начало имаше сериала...

# 254

Съдба... Тя е тази която определя какво, къде и как да се случват събитията в живота ни...
Дали може да бъде променено нещо... дали ако закъснеем или преварим няколко секунди или минута време ще "изместим" събитието... или то ще се случи така или иначе...

Доста по-късно Йомер ще каже следното на Елиф -

"Животът се състои от време, любов моя. То определя всичко. Преживяното от нас, чувствата ни, животът ни... Времето определя границите на всичко...  После изведнъж осъзнаваш...че си смятал това за любов, че си споделял всичките си радости с този човек.При мен беше така. Исках да убия самотата в себе си с помощта на други. Те ме намираха в хубавите ми дни. И аз им отварях сърцето си.
Но ти... Ти ме срещна в най-страшните дни от живота ми! Когато се бях отказал от себе си,  ти ме научи на безусловна любов! Ти стана причина да продължа да живея. Всяка сутрин се будех заради теб."

Но сега... въпреки скандалните обстоятелства около смъртта на Сибел, Йомер я признава за своя годеница и слага на ръката и пръстен.  С това си навлича неодобрението и донякъде присмеха на околните и става причина той да се захване с разследването на убийството - с цел да докаже, че годеницата му е  чисто и почтено момиче...

Откъде можеше и да подозира какво всъщност ще открие - злото във всичките му варианти ... лъжа, прикритост, кражба, прелюбодейство, предателство, корумпираност, престъпление, убийство... и истинските лица на хората около него...

На пътя на комисар Йомер Демир застанаха два диаманта и една красива жена...

Общи условия

Активация на акаунт