Добро утро момичета

И аз бях приятно изненадана като отворих Туитър - "#EnginAkyürek bu ne güzel sabah süprizi "
Каква приятна сутрешна изненада !
И снимката разходена десетина пъти... И аз раздадох толкова лайкчета...

Мариянка

Хармония

Вече от позицията на видели всичко - Йомер е бил двигателят на девремската група.
Видяхме как той разреши случая действително в рамките на 24 часа - как и къде са убити Ахмет и Сибел... и ако не бяха манипулирани записите от пътните камери - случаят щеше да бъде приключен и убиеца хванат.
Но... тука вече имаме едно "Но" ... Оттук започва историята - „Kara Para Aşk” - със въпросите, отговорите или пък не; с професионалните и лични проблеми - с разрешаването им или пък не; поставиха се на дневен ред стойността на морала, чувствата, гражданска, професионална и лична позиция... толкова много животи се показаха.
И кой как се справи в историята / за тази 1 година и половина време /.
Едни се предадоха, други отстояваха... и макар да виждахме на показ повече злото /условно, защото то винаги впечатлява много повече/ от доброто - доброто беше движещата сила. И то победи.
Някой би казал - да, ама не беше точно така. Ако беше така - лошите щяха да си останат в затвора, а не да успяват да избягат и то по няколко пъти - значи пак някой се е продал за пари и им е помогнал.
Да така е - и това ще продължи. За пари - човек убива, продава, предава...
Важно е другото - че има добро, че има хора които винаги ще бъдат готови да се противопоставят на лошото...
И аз съм удовлетворена, че тези хора /моите герои от "КРА"/ - устояха и показаха стойността си. Е, с малки отклонения възникнали от чрезвичайни обстоятелства... но пък те самите после направиха и невъзможното да поправят грешките си.
И да се върна към казаното от Хармония, че малко се отклоних - защо Арда и Пелин служат вярно на Хюсейн и Али ?
Защото до този момент - това което са правили Х. и А. е било много добре скривана тайна. Те са най-добрите в професията, учат по младите колеги, уважавани професионалисти - затова са и на такива постове като заслужили ги. Имат пълното доверие на всички - екипа, Арда и Пелин, Йомер...
Обаче ... Сибел се оказа на неподходящото място и време, и за най-голямо тяхно нещастие - Йомер Демир също.
Затова Хюсейн изпадна в паника, като разбра, че брат му е на местопрестъплението... още повече, че и започна да разследва... И се започна...
И нещо което касае повечето от нас...