Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 315

• 58 051
  • 727
  •   1
Отговори
# 345

Току се появи отнякъде някоя хубава снимка - която така изрязана изглежда като "нова" т.е. не сме я виждали...

Отново с  усмивка  "зад кадър" ...

# 346
  • Пловдив

Профайлърските възможности на Йомер. През тези прекрасни очи - страхотно!
................
 offtopic spam2 oops loveofmine, специално и само за теб:
Скрит текст:
Политически и расови насаждания са специално забранени. Явно имаш нужда да прочетеш отново правилата на форума - подадоха ти линк преди малко. Нямаш право да обиждаш хората от кой свят са, от коя държава и дали съответната държава има право да е на картата на света. Свят за всички. Всички имат право на живот. Нарушение е да обиждаш хората по националности. И къде си живяла и какво си видяла - никой не го интересува в тази тема.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 18:11 от mariana51

# 347
Цитат
Точно това получи КРА - любовта на зрителите от цял свят.
Моля само без кардинални обобщения, ако може...  Peace Нека бъде например: "КРА получи любовта на голяма част от зрителите по цял свят", например. Аз също съм зрител, а моята любов сериалът не получи.  newsm03
newsm51
И нека уточним на кой свят: на Третия свят...А той далеч не е целият...
Изобщо не ме интересува светът, който е дал любовта си на КРА. Той не е моят свят. Толкоз по въпроса. Не желая да ме причисляват към него и държа да се отбележи, че "любовта към сериала" не обхваща всички зрители. Много ли искам? Имам правото да не дам разрешение да ме поставят в един кюп с всички Елифчета. Моля.  Peace
newsm51
Не е и моят, Маричке...Нямам никакви допирни точки нито с него, нито с този, който се описва в КРА...
Браво !
Когато  достигнете  нивото да сте  човеци и оценявате  хората от третия свят и света на Енгин,  като хора от целия свят,тогава може би многословните Ви постове без покритие ще бъдат ценни.
Омразата и  негативизма Ви се леят във всеки пост. Това вече не е нехаресване.

# 348

Е добре де, нали щяхме да се опитаме епизод по епизод да си спомняме какво ни е впечатлило, позитивно, негативно.Обобщението на целия сериал е направено...
.....особено от съфорумките, умеещи да пишат... Hug
Аз например гледах на "тръни".Ядосвах се, дразнех се, на другия ден ми минаваше за някои неща.
Но се успокоявах, че така реагират емоционалните хора...
Мина....Сега остава, според мен, да търся моментите на добра игра на актьорите, особено на ЕА.
Не, че го умея да доказвам, но каквото мога... Thinking

# 349

newsm51
Извинете, кого прегръща тук Йомер: Покахонтас или Харка - синът на Вожда...?
А сега сериозно...
Маричке, Барисеа, размазахте ме от кеф тия дни с постовете си! Направо ми подействахте като балсам в тази жега, от която не ме спасява дори Троянският балкан, където е 35 градуса на сянка! С прекрасните си анализи ми напълнихте душата. Съгласна съм 100% с написаното от вас, възхищавам се на търпението ви да продължавате да осмисляте цялото това безсмислие и да си обясните защо някои от нас останаха меко казано неудовлетворени от КРА. И никак даже не е „безпредметно”, Маричке, недей така...Много ме радва и това, че неотклонно се придържате към темата,   защото, четейки, забелязах, че в един момент имаше опасност тя да се превърне в Стената на плача и да се наложи да сменяме заглавието й. Добре че се намеси Аурелия!
Та сега и аз по темата: Не е нужно Керем Чатай да ми казва, че в основата на всяко художествено произведение стои конфликтът. Измислил го е още Аристотел. И оттогава насам всеки филм/сериал/ следва три-актовата структура Начало-среда- край. Всичко е регламентирано. Малко са примерите в световното кино, когато тя се нарушава и резултатът в повечето случаи е съмнителен. Както стана с КРА. Още в самото начало ми направи впечатление, че структурата и законите за изграждане на образи в сериала са сбъркани и това се доказваше с всеки следващ епизод. Оттук идват всички недостатъци. В началото тръгна добре: запозна ни с централните герои, показа обстановката, където се развива действието, създаде определена атмосфера и предразположи към това, което ще се случи: постави основната цел пред героя Йомер: „нито един убиец да не остане ненаказан като убиеца на баща ми”. Ето това беше заложено в героя. Основният конфликт е налице, знаем и целта...Хубаво, но защо после тази цел се измести? Разми се, когато се намеси любовта, превърна се в едно нескончаемо усукване и нагаждане от страна на героя към капризите на неговата дама на сърцето. Т.е. вместо любовта да му подейства благотворно, да го извиси, тя започна да руши устоите му, същината му, да му пречи на професията. Сценарият се напълни с конфликти заради самите конфликти – а те трябваше да са обосновани от характера на  героите, които са плътта и кръвта на всеки сценарий. Характерите са най-най-важното нещо, а нашите тук не са просто противоречиви, а нелепо нагласени.
Но за мен още по страшното е, че филмът даде грешни отговори на зададените конфликти и въпроси. Героите се люшкаха в неочаквани посоки и се мятаха в несвяст подобно ръцете на Туба Б. Т.е. епизодите бяха фрашкани с добре познати трикове и „изненади” /уж/ с цел да се задържи интереса на зрителя. Към „безусловната” любов с толкова много условия, както казва Маричка. Човечеството от най-древни времена се упражнява на тази тема. Нямаше нищо лошо и нашите сценаристки да дадат своя дан. Но любовта, която ми представиха, не ми хареса. Даже ме отврати. Признавам й на Елиф, добре изработи Йомер. Да, точно, изработи го сам да пожелае да се откаже от професията и го ожени за себе си. Защото любовта е много неща, но не е обезличаване на личността и подчинение, не е унищожаване на свободната воля, не е търсене на лично спокойствие, на „малката” правда. Тя не взема от теб, а привнася, обогатява те.Не е потъване . Аз не видях духовни качества в този сериал у героите, а просто страст, облечена в шумящата коприна на "голямата любов", която се тръбеше наляво и надясно. И много много други неща не видях, а гледах до края с надежда да се случат. Сценаристките постоянно отразяваха Йомер и Елиф един в друг, наистина в търсене на щастлив край, който обаче скърпиха криво-ляво. Необосновано. Защото Елиф търсеше герой, а получи послушко. Приоритетът бил „семейството, любимата, евентуалното дете...” и т.н. Извинявайте, ама професионалистите нямат ли семейства,  по-малко ли обичат? Нямат ли и те деца. Елиф получи друг човек със същото име Йомер. Е, това ли е любовта? Йомер предаде себе си, предаде и системата, в която е вярвал и за която е работил. Това са сериозни неща. А сценаристките решиха проблема елементарно. Ами ако всички постъпят така? Животът не е игра на любов по време на престъпност и противниците не са измислени от двете бамбини. Те са реални, а Йомер беше омаломощен, остана без инструментите си да се бори с тях. Песимистично ми звучи този финал, макар че някои видяха в него хепиенд.
И последно: Да, филмите не се състезават за Нобелова награда, техните награди са други, но най-важната от тях е СЪРЦЕТО НА ЗРИТЕЛЯ. Няма по-голяма.

barisea, loveofmine, marytza, milkaradeva Peace Peace Peace Peace
Възхищавам се на постовете Ви! Браво! Вие написахте това , което и други може би  - аз съм едната от тях, която не може да се обоснове толкова точно и ясно!
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

И аз обикалям по темите, но никъде за съжаление не съм срещнала по стойностни разсъждения върху сериала, който се обсъжда. Още веднъж  БРАВО!

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 18:50 от PaulaSS

# 350
  Я! Днес се е заформила интересна дискусия! Е, успокоявам се, че КРА все пак не се появи напразно в пространството. Щом предизвиква размишления... thumbsup Нека добавя и аз нещо...

Скрит текст:
  Мисля, че прекалено много задълбавате в героите и техните действия, момичета. Точно това ни обърква. Защото те не са истински. Не просто са измислени (то всички филмови герои са измислени, дори онези "по истински случай"), но не са достоверни! Такова "животно" като Йомер няма! Нито пък като Елиф. Просто ако ги прехвърлим в живота, ще видим, че личности с толкова противоречащи си качества не може да има. (Да, по принцип филмовите герои са събирателни образи и "в живота" не може да ги има на сто процента, но все пак трябва да са създадени така, че да повярваме, че може.) Например...
   Йомер е от една страна изключително интелигентен, проницателен, с почти свръхестествени способности да прониква в същността на нещата и да разгадава загадки. За това ни подсказаха още в началото на първа серия, когато само като погледна таблото с поредното убийство в отдела на брат си и веднага разбра нещо, което колегите му до този момент не бяха разбрали. От случая във Ван ни показаха само върха на айсберга, само финалната акция, но се подразбра, че заслугата за разплитането на цялата мрежа там отново е негова. Дотук добре. Може да е леко нереално, но напълно се вписва в каноните на образа на "добрия полицай" от световното кино. Примери - един куп. Като се почне от прочутия му "съименник" Коломбо и се свърши с Еркюл Поаро. Обаче! Naughty
   От друга страна, Йомер е "с перде" по отношение на любимите си хора - не вижда очевидно подозрителни неща в поведението им, не се усъмнява, дори нещо да го боде в очите. newsm09 Ще кажете - "Ами, нормално е, любовта е сляпа". Сляпа, сляпа... колко да е сляпа? Да, един влюбен човек може да не вижда, че носът на любимата е като на баба Яга и да го смята за божествен; може да не му се струва дебела, макар всички наоколо да я възприемат като такава; може да е готов да й прости, че е изтърсила велика глупост и го е изложила, и така нататък. За едно дете майка му е богиня и баща му е най-. Нормално. Но това не е перманентно състояние! no Рано или късно, всеки влюбен "проглежда" и вижда истинската форма на носа на любимата си. Да, ако я обича истински, това няма да има значение за него и ще продължи да я обича все така силно, въпреки кривия нос. Но той няма да бъде сляп и няма да го смята за божествен! Детето един ден пораства и разбира, че родителите му не са идеални. То продължава все така да ги обича силно и всеотдайно, но ги вижда такива, каквито са!
   Разбирате ли какво искам да кажа? Състоянието на "перде", с което сценаристките набързо "обясниха" грешките на супер комисар Йомер е НЕВЪЗМОЖНО! Несъвместимо е да бъде супер интелигентен и проницателен, и в същото време перманентно наивен и късоглед. Да, известно време... ок. Но завинаги? newsm78 Брат му от години работи за Таййар, годеницата му дори в момента на запознанството им (а се предполага, че тогава той още не е влюбен в нея) вече е престъпник, а той... не вижда! smile3555 Вярно, контактува с тях рядко, живее във Ван, идва си от време на време... но това е просто невъзможно да продължава С ГОДИНИ! smile3511
   Ето, затова казвам, че анализирането на образите от наша страна е направо излишно. И да се караме тук правилно ли е постъпил Йомер или не е, просто все едно да се караме трябвало ли е тъпата Червена шапчица да тръгва сама през гората.

Абсолютно същото се отнася и до Елиф. От една страна в първа серия те я показаха като самоуверена млада жена с кариера, с талант, интелигентна, образована, живяла дълги години в сърцето на Европа и прочие. При запознанството й с Йомер тя показа точно тези черти - само си спомнете колко находчиво се справи със ситуацията в края на първи епизод - когато се хвърли да го целува насред улицата! Да, действаше в паниката си, но умът й не беше спрял да работи! Не случайно събуди интереса на умен мъж като комисаря. И после, в извънредната ситуация с отвличането на сестра й, макар и напълно чужда за нея, тя продължаваше да взема адекватни и интелигентни решения. После...
   После изведнъж започнаха да ни я показват като хлипаща малоумна ученичка, която не може да скалъпи две свестни изречения и да се защити пред истеричната си студенокръвна майка. Или пък като глупавичко детенце от детската градина, на което чичко полицай казва да стои в колата, да слушка и да не мърда, а то тичка право в бараката и отваря (!!!) вратата да види какво има вътре! Е може ли интелигентна, самоуверена гражданка на Рим, която от сума ти години ръководи бизнес, да се държи така?

Това се отнася за почти всички герои на сериала. И за мама Елван, която беше уж умна старица, а на моменти се държеше като пълна тъпачка; и за Аби, който беше уж закоравял убиец, а постоянно ронеше крокодилски сълзи за несретната съдба на брат си... да беше психопат, не беше. newsm78 И за Чиче - уж страховит бос на мафията, който изпитваше перверзно удоволствие да причинява болка и да убива, а в същото време "чоджук гиби" се плашеше от любовната двойка "Йомер-Елиф"!
   Не че в живота е невъзможно един и същи човек да притежава противоположни качества. Да, има описани случаи на безчувствени престъпници, които гледат канарчета и плачат, ако някое от тях умре. Или аутисти, които решават наум свръхсложни математически задачи, а не могат да си завържат обувките и не се сещат да ядат. Но всичко това си има причини! smile3511 И когато във филмите изберат да представят някой такъв сложен образ, те обикновено ОБЯСНЯВАТ защо той е такъв, за да може зрителят да не се чувства излъган, да ПОВЯРВА на историята, колкото и да е невероятна!
   Ще дам пример с Булута. Там историята и отношенията са странни и необясними за нас колкото щеш. Но когато изгледаш сериала внимателно, разбираш ЗАЩО Мустафа е такъв. Виждаш властния му баща, виждаш заобикалящата действителност, която го е формирала, виждаш ограничената  му майка, която постоянно се меси в живота му, виждаш как никой не сяда да поговори с него човешки... и не го оправдаваш за това, което прави, но почваш да го разбираш! Но това там е Мерал, лека й пръст! Hug Нашите две гугутки и след шейсет години няма да стигнат майсторството й. newsm11

Ето, всичко това липсва в КРА. Затова чак ми е обидно да хвърляме толкова усилия да анализираме "прав ли беше Йомер", "трябваше ли Елиф..." и прочие. Защото онези двете не са вложили толкова усилия дори да ги напишат тези сцени! Дори не са имали в главата си цялостна завършена история, когато ние започнахме да гледаме творението им. Само някаква смътна идея очевидно. То пролича от начина, по който се развиваше историята. Всичко беше подчинено на двете големи "Р" - Рекламата и Рейтинга. За тях явно беше по-важно да си изпълнят договорите със спонсорите и да съчинят толкова и такива сцени, че продуктите им да са уговорения брой минути в кадър, отколкото тези сцени да допринасят с нещо за развитието на историята и героите. Бяха се вторачили в рейтингите и като видят, че пак се пързалят надолу, хоп! Труп. Хоп! Секс. Искате доказателства? Буйрун.
   Например, нашите любими моменти с целувките между главните герои. Най-страстните бяха в края на първи сезон (сцената с първата им любовна нощ) и в Рим при сдобряването. Ние се кефихме на макс, рейтингът мръдна нагоре. Само че, тогава се намеси СЕМ и... глоба! После какво? Рязък завой в отношенията на героите! smile3555 От тази серия до края при целувки винаги или ръката на Елиф скубеше брадата на Йомер, или ръката на Йомер плътно обхващаше бузите на Елиф. Но самата целувка и "дали пускат език" не се виждаше! Да не говорим, че след като се бяха сдобрили, те странно защо не правеха секс и не живееха заедно. Дори сдобряването в Рим мина със спане върху отделни шезлонги! smile3532 А кажете ми, вие такова сдобряване правили ли сте?!
   В края на първи сезон ни ги показаха съвременни, не съобразяващи се с традициите, разкрепостени и стоящи над разни такива неща като червени коланчета на сватбата, окървавени чаршафи и прочие. Но странно как след глобата все "ставаше нещо", което услужливо да ги държи далеч един от друг. Дори след като си наеха собствен дом, те дали изобщо правиха любов в него, вече не си спомням. Нелепо е! smile3516 Не съвпада с концепцията на образите! Ето, това имам предвид. Ако те са съвременни млади хора със "западно" мислене, какви са тези необясними задръжки? Да не говорим пък за "олмаз" на Елиф, когато той посегна да я целуне във вечерта на годежа. Mr. Green
   От друга страна, това пък беше в противоречие с първоначалния замисъл в образа на Йомер. Защото в първа серия ни го показаха като страшно умен, но доста консервативен в любовно отношение мъж - спомнете си как стреснато се оглеждаше дали не ги е видял някой, когато Сибел го целуна пред входа на дома си. И все пак, нейната девственост, която така го тревожеше, доказваше косвено и неговата. Още повече, той не беше консумирал връзката си и с Ипек. И изведнъж, същото това "срамежливо момче" преора без колебание хотелския креват със синьорината. newsm09 Но... рейтинга, рейтингаааааа! Рейтинг гонят сценаристите, не достоверност!  smile3512

Мога да продължа в същия дух за абсолютно всеки образ от филма. Напускането на Небахат Чехре беше напълно закономерно. Все пак, тя е легенда, актриса с авторитет, солидна филмография  и награди. Може да е малко еднотипна и със скромни актьорски заложби, но в замяна на това пък, развити и приложени до съвършенство. Не пожела да продължи да заема лицето и гласа си на един толкова кух и недомислен образ като маман. И понеже е Небахат Чехре, никой не можа да й каже копче. Е, това беше по-лесният начин. По-трудния избраха Енгин и Туба - да стискат зъби докрай. Но все пак, тя можеше да си го позволи.
   Може би, единствените що-годе логични образи - колкото и да е парадоксално - бяха тези на Нилю и Метин. Само за тях сценаристките благоволиха донякъде да ни отговорят на въпроса ЗАЩО са това, което са. Не че и при тях нямаше един куп нелепици, но все пак, техните герои си извървяха пътя от точка А до точка Б и ни накараха да повярваме както в любовта им, така и в убежденията им. Да, Нилю се отказа от богатството, от комфорта и лукса, с които беше свикнала от раждането си, и отиде бременна да живее в една съборетина с мъжа, когото обича! Който пък е беглец от закона без професия и пукнат грош, но пък те двамата имаха любовта си! Е, класическа сантиментална сериална история, но поне логична.
   Докато Елиф... се "отказа" от дизайнерството наистина в кавички. Продължи да си го работи, само че не във фирмата, а в едно луксозно къще на морския бряг. Знам колко струват такива вили по егейското крайбрежие на Турция! Дори само под наем. Тя изви ръцете само на любимия да се откаже. А уж беше по-добрата от двете сестри. newsm78

Та, затова, момичета, предлагам да не се кОсим чак толкова за героите на сериала. Аз поне се опитвам да ги приема откъм смешната им страна. За мен Елиф и Йомер са просто едни герои от комикс - дървени, двуизмерни, с излизащи "балончета" с реплики от устите им. От КРА би се получил великолепен комикс, между другото! yes Единственото за което съжалявам, е че художниците на комикса не използваха докрай потенциала на Енгин. Да, той успя да покаже много нови неща от себе си, успя да ни омагьоса с харизмата си за пореден път, успя да си спечели нови фенове, но... не мога да спра да си представям какво щеше да е, ако Йомер беше "истински"! Дето се вика... слюнка ми потича. Можеше да бъде такъв комисар, че... да отвее Катани, Коломбо, Монк и Поаро с едно щракване на запалката си. Ама... ще си остана само с мечтите и съжаленията. smile3518

П.П. Като казах "комикс" и се сетих за едно сравнение - с рисунката на учителя Харун от Облака, с която той "свали" Нарин, и която после стана повод за големия скандал с Мустафа. Наивна, нескопосана рисунка, почти детска. Ето, толкова беше и нивото на Елиф и Йомер. И ако трябва да сравня КРА с АБО, например... за мен КРА е само "рисунката на Харун" от Облака. Не повече.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 20:32 от barisea

# 351
Съжалявам момичета!
Толкова се разстроих от изявленията на Любов и Марица ,че забравих да ви кажа ...
Здравейте!
От приключването на КПА до вчера ,не бях чела темата Ви...
 Канех се да влезна с хубави намерения.
Мариана ,
Приеми моите благодарности ,че правиш всичко възможно за уюта в темата... newsm51
Марта ,
За теб са специалните ми благодарности! Hug newsm51
Бъди жива и здрава и все такава  безпристрастна , позитивна и наблюдателна.
 Възхищавам се на твоята концентрираност.
Умението ти погледнеш на историята в сериала  и постъпките на героите   от всичките ъгли.
 Искам да знаеш ,че не пропускам твой пост, ако съм във форума. Ти просто си балсам за моята емоционална душа ,но понякога лишена от наблюдателност.
Поздравления за Хаяско и Свети за хубавите им колажи и клипове..
Поздрави  и за   Хармония,Комет, Тануша ,Теменужка ,Барисея ,Катрина ,Миранда ...

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 19:16 от Vyara2

# 352
  • Пловдив

harmonia_dd, аз това правя - доглеждам си епизод 1. Виждам неща позабравени, припомних си: срещата на Йомер и Елиф в гаража. Тя му предлага сътрудничество - той, бил зает. Разговорът с мама Елван край печката - толкова мил.
..............................
PaulaSS, ами някои от цитираните не пишат бе мила, щото не гледат. Нещо се обърка с похвалите. То и ти не го гледаш, как разбра че това са твои мисли. Магьосничество ли е? Ама това е страхотно - пък после като пиша, не вярвам че не се гледа КРА, ме убеждават в обратното.
.................................
Vyara2, благодаря че се отби.

# 353

harmonia_dd, аз това правя - доглеждам си епизод 1. Виждам неща позабравени, припомних си: срещата на Йомер и Елиф в гаража. Тя му предлага сътрудничество - той, бил зает. Разговорът с мама Елван край печката - толкова мил.

Виждам, че правиш гифчета  bouquet, а аз търся снимки... Embarassed
barisea,   bouquet
Не е случайно , че гледайки последната серия още без превод, много се смях...
ЕА беше великолепен и някак си ми олекна...

# 354
  • Пловдив

Йомер успя да спази детската си мечта.

# 355
Съжалявам момичета!
Толкова се разстроях от изявленията на Любов и Марица ,че забравих да ви кажа ...
Здравейте!
Мариана ,
Приеми моите благодарности ,че правиш всичко възможно за уюта в темата... newsm51
Марта ,
Умението ти погледнеш на историята в сериала  и постъпките на героите   от всичките ъгли.
 Искам да знаеш ,че не пропускам твой пост, ако съм във форума. Ти просто си балсам за моята емоционална душа ,но понякога лишена от наблюдателност.
Поздрави  и за   Хармония,Комет, Тануша ,Теменужка ,Барисея ,Катрина ,Миранда ...

Много емоционален пост, ноооо..... с определена насоченост ХАРЕСВАНЕТО НА ТУБА. Ей, това  ми се струва, че не е за ТОЧНО  ТАЗИ ТЕМА,  но характери най-различни - Доколкото ми виждат очите,  въпросната набедена актриса има десетки теми и едва ли темата за Енгин Акюрек трябва да бъде основа за нейната излишна прехваленост. НОООО, явно и така се получи ooooh! ooooh! ooooh!

# 356

Йомер успя да спази детската си мечта.
newsm10 Да, успя.
Но да си кажа.Много се дразнех, че го"боядисваха"/ЕА де/.
Полека, полека се отказаха... Grinning

# 357
  • Пловдив
Съжалявам момичета!
Толкова се разстроях от изявленията на Любов и Марица ,че забравих да ви кажа ...
Здравейте!
Мариана ,
Марта ,
Поздрави  и за   Хармония,Комет, Тануша ,Теменужка ,Барисея ,Катрина ,Миранда ...

Много емоционален пост, ноооо..... с определена насоченост ХАРЕСВАНЕТО НА ТУБА. Ей, това  ми се струва, че не е за ТОЧНО  ТАЗИ ТЕМА,  но характери най-различни - Доколкото ми виждат очите,  въпросната набедена актриса има десетки теми и едва ли темата за Енгин Акюрек трябва да бъде основа за нейната излишна прехваленост. НОООО, явно и така се получи ooooh! ooooh! ooooh!

Нещо се обърка. Да нямаш алергия към Туба. Говорим за Елиф - а в цитирания пост от теб, няма насоченост нито към Туба, нито към Елиф. Пише се за КРА. А Туба е част от темата като Елиф - ама като не гледаш.... Да кажа: Туба Бюйюкюстюн изпълнява главната женска роля в КРА като Елиф.

# 358
Съжалявам момичета!
Здравейте!
Мариана ,
Марта ,

Нещо се обърка. Да нямаш алергия към Туба. Говорим за Елиф - а в цитирания пост от теб, няма насоченост нито към Туба, нито към Елиф. Пише се за КРА. А Туба е част от темата като Елиф - ама като не гледаш.... Да кажа: Туба Бюйюкюстюн изпълнява главната женска роля в КРА като Елиф.

Не съм се объркала щото и гледам - в поста не се говори за Елиф! Иначе, не бих казала, че имам алергия към Туба - просто не е моят тип актриса, но и - даже и за актриса не мога да говоря
за нея

# 359
  • Пловдив
Съжалявам момичета!
Здравейте!
Мариана ,
Марта ,

Не съм се объркала щото и гледам - в поста не се говори за Елиф! Иначе, не бих казала, че имам алергия към Туба - просто не е моят тип актриса, но и - даже и за актриса не мога да говоря
за нея

Това го знаем всички във форума. Но става въпрос за епизод 1. А и КРА не е само Елиф. А Туба е актриса - така пише в Уикипедия. Но вероятно не е твоята актриса. Тя не е и моята актриса - но е партньорка на Енгин в този проект.

Общи условия

Активация на акаунт