Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 315

• 58 171
  • 727
  •   1
Отговори
# 375

Аржетински фенски клуб.. Heart Eyes
Цитат
Търпение - готов е за печат бр. 3 на списанието. Ще излезе кога ли? Пише: август-септември.
smile3525

# 376
  • Пловдив

Е, тази вечер приключваме с епизод 1. Благодаря на всички които се включиха. Рекапитулация на юмруците на Йомер и целувките на ГГ. Предлагам целувки по челото/при тях са много на уважение и в уста. По ръка да не ги броим, че ще станат мнооогооо. На другите двойки също няма да ги броим: на Нилюфер/Фатих, Мерт/Демет; Арда/Пело. Че то друг такъв сериал няма май.

Рекапитулация:
Йомер в юмручна акция - 2 пъти;
Целувки ГГ - 2 бр.

Ако тези гифчета ви харесват повече....
..................
Марта, това ли е рекапитулацията?

# 377
Марианка,
Айтекин Atаш -певец, композитор,текстописец е пуснал този туит..с обяснението ,че е написал есе и с подкрепата на приятеля си Енгин Екюрек,  есето е  публикувано в списанието.
Толкова успях да разбера.

Цитат
Aytekin Ataş @aytekinatas  7 sa.7 saat önce
@_kafasinagore Ağustos-Eylül sayısı için "İlkten Sonra, Sondan Önce" başlıklı bir deneme yazdım.… https://instagram.com/p/5rbuhNqbPA/

Паула
Скрит текст:
Цитат
Един прост съвет, да приемаш като вмешателство в личният ти ..двор??? Просто забрави тогава  - Забавлявай се!
Аз съм човек ,който приема вмешателство в личния си двор..
Чудесно се отразява на "Градината на народите". Колкото са по-различни цветята толкова е по- красива градината ми ,разбирай двора ми.
Моите забавления са в друга сфера....

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 21:55 от Vyara2

# 378

Честито newsm51
Днес ,любимата ни актриса има годишнина от сватбата си Hug
Да ни е жива и здрава и дълги години да ни радва с красотата и таланта си smile3501

# 379
  • Пловдив

Марианка,
Айтекин Таш -певец, композитор,текстописец е пуснал този туит..с обяснението ,че е написал есе и с подкрепата на приятеля си Енгин Екюрек  есето е  публикувано в списанието.

Цитат
@_kafasinagore Ağustos-Eylül sayısı için "İlkten Sonra, Sondan Önce" başlıklı bir deneme yazdım.… https://instagram.com/p/5rbuhNqbPA/

Паула
Скрит текст:
Цитат
Един прост съвет, да приемаш като вмешателство в личният ти ..двор??? Просто забрави тогава  - Забавлявай се!
Чудесно се отразява на "Градината на народите". Колкото са по-различни цветята толкова е по- красива градината ми ,разбирай двора ми.

Благодаря!!! Пише още, че на 30 юли списанието ще е готово. В смисъл готово за печат. В рамките на няколко дни след това ще бъде на пазара.
................................
То и Еркан Джан имаше статия в бр. 2. Явно списанието е малко на принципа: "Предай нататък". В него пишат различни интелектуалци - от всички сфери на изкуството. Но трябва да можеш и да пишеш де, в смисъл да е нещо нестандартно явно. Енгин е обещал да има есе във всеки брой. Дано! Това наше момче за всичко става.

Анонимен, е сега вече обърка темата. Но да са живи и здрави. Още едни близнета - момчета им пожелавам.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 22:03 от mariana51

# 380
Мариянка  Two Hearts  предлагам за 1 серия да преброим и тези двете...

Викаш ръцете да не ги броим... ами онова измиване на лице - в каква категория  ще го сложим... щото има заряд на барем няколко целувки...

Ръцете ще ги броя аз... и накрая ще ви съобщя само резултата...

.....................................................................................
Анонимен  Two Hearts  да им е честито !  Ама защо младоженката е с черен колан  Shocked

# 381

Марианка,
Айтекин Таш -певец, композитор,текстописец е пуснал този туит..с обяснението ,че е написал есе и с подкрепата на приятеля си Енгин Екюрек  есето е  публикувано в списанието.

Цитат

Паула
Скрит текст:
Цитат

Благодаря!!! Пише още, че на 30 юли списанието ще е готово. В смисъл готово за печат. В рамките на няколко дни след това ще бъде на пазара.
................................
То и Еркан Джан имаше статия в бр. 2. Явно списанието е малко на принципа: "Предай нататък". В него пишат различни интелектуалци - от всички сфери на изкуството. Но трябва да можеш и да пишеш де, в смисъл да е нещо нестандартно явно. Енгин е обещал да има есе във всеки брой. Дано! Това наше момче за всичко става.

Анонимен, е сега вече обърка темата. Но да са живи и здрави. Още едни близнета - момчета им пожелавам.
Извинете ,подведох се от поста на Вяра  ,но не е грешка newsm78Нали Туба е партньорка на Е.А?
Няма лошо, темата да се разкраси и освежи с тази удивително красива и талантлива актриса  bouquet

# 382
  • Пловдив

Клик върху снимката: "Не мога да откъсна очи от теб". За да го чуеш, трябва да пуснеш звука.

# 383
Скрит текст:
Честито newsm51
Да ни е жива и здрава и дълги години да ни радва с красотата и таланта си smile3501

Честито и от мен!  bouquet
   С три допълнения:
   Първо, любимата ТИ актриса, а не НИ. Не е моя любима актриса, не ме включвай в множественото число. А ако говориш от името на някои други, уточни се, че и ти май си никой.
   Второ, нека ВИ радва! Нека! Нека си играе жената, нека онези, които я харесват, да са щастливи! Но МЕН не ме радва. Твърде слаба актриса е, за да ме радва.
   И трето, не разбрах за какъв талант говориш. Може би, за бизнес?
   Но иначе, нека си е жива и здрава, нека си народи още пет-шест чоджучета, нека е щастлива с мъжа си, нека играе, докато остарее! Hug

Само не разбрах защо публикуваш това поздравление тук? Да не обърка темата? newsm78 Защото Туба е вече БИВША партньорка на Енгин и е извън полезрението и интересите ни.

# 384

Лека нощ и приятни сънища  Two Hearts

# 385

Честито newsm51

Още една бивша партньорка има годишнина от сватба.

Дано скоро и патрона на темата Енгин Акюрек зарадва със сватба!

# 386
  • Пловдив

Дано скоро и патрона на темата Енгин Акюрек зарадва със сватба!

Хич да не бърза. Я Берен как си взе дърт мъж на 40 г. Та има време Енгин до 40 г. възраст - още 5-6 години да поергенува. Не го заробвай. Ами дано Берен и Кенан се сдобият с детенце, че при тях май има проблем.
=======
В тази тема толкова е очевадно - просто харесваме мъже и то особено един - Енгин Акюрек!

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 01:53 от mariana51

# 387

Може и тайно да я свърши тази работа, че фенките никоя няма май да харесат... Heart Eyes
Ами ако я е свършил... Laughing

# 388
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Време за епизод 2. Линкове за гледане:

Тук: http://www.videoclip.bg/watch/313992?playlist=4776

Тук: http://www.vbox7.com/play:c0a70351b1?p=collection&id=2024847&order=date

И тук: http://vk.com/video211295671_167833388

# 389
Здравейте,

Интересно.Йомер непреклонен в желанието си, да узнае причината за поведението на Елиф.
Но тя ме изненада, как се опита да го заблуди, въпреки ужасът, който току що беше преживяла и преживява....
Добре им се получи във фирмата...

Лек и приятен ден, момичета. Hug

Общи условия

Активация на акаунт