Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 315

• 58 193
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешна нова седмица - бялото е на мода....

Време за епизод 4. Линкове за гледане:

Тук: http://www.videoclip.bg/watch/320709?playlist=4774

Тук: http://vbox7.com/play:936c46dcd1?p=collection&id=2029140&order=date

И тук: http://vk.com/video211295671_168001245

http://diziset.com/aktuel/engin-akyurek-yazarlik-yapiyor/

Вчера и тук отразен Енгин със "Състояние на усмивка". newsm17

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 08:22 от mariana51

# 616
Здравейте,

Ще внимавам,  но не обещавам..., нещо да не объркам... Embarassed
Лек и приятен ден, момичета. Hug

# 617
  • Пловдив

Йомер нищо не каза в полицията. И започна да навлиза в историята, в тайната която Елиф крие.

# 618

Добро утро момичета  Two Hearts

Успешна нова работна или отпускарска седмица !

Макар жегите да намаляха не забравяйте - сянка, вода и само положителни емоции...

Който е в близост до морето - да направи една морска баня повече - заради кибиците във Фейса / имам предвид мене си, ако някой се присъедини- баните да са повече/ Joy Joy Joy

Едно късно кафе от мен... и да подхващам  4 серия.

Скрит текст:

# 619
  • Пловдив

Хем му разказва, хем лъже. Ако трябва да броим лъжите на Елиф... Та когато говорим за "Безусловна любов", това се има предвид - да няма лъжи, да има доверие. Но в тази история - още е рано за любов.

# 620
Вече от позицията на знаеща всичко в историята "Кара пара ашк" мога да кажа следното за отиването в полицията и съобщаване за отвличането на Нилюфер.  Йомер ми заприлича на един педант, който трябваше на всяка цена да действа според това което е учил ...  щом има показания за отвличане -полицията действа. Той вярва в Институцията и смята, че тази стъпка е най-правилната. Принципно е така. А и после той сам ще си признае, че е бил самоуверен и е смятал, че всичко знае и може... И това  се отнасяше както за професионалния, така и за личния му живот...

Тук се сблъскаха не просто двата свята - богатия на Елиф и бедния на Йомер /заради убийството/ тук се сблъскаха характери, възпитание, морални ценности... сблъскаха се двата им живота. 

Подредени по някакъв начин - единият на успешен полицай, печелещ награди и очакващ да създаде щастливо семейство с жената която обича и другият на успешен дизайнер, имаща печеливш бизнес, очакваща най-доброто в живота си...

Срещнаха се при най-неприятните обстоятелства - разследване на общото убийство на хора които обичат. И докато на действащата предимно с емоциите си  Елиф истината за баща и се стовари точно като "гръм от ясно небе", то за действащия с разума си Йомер - това  предстои, въпреки, че той е подготвен за нещо подобно - сам го каза "Умирам от страх, че Сибел ще е замесена"... Разум, разум ...ама видяхме и неговата реакция. Все пак и у професионалиста се крие раним човек.

Да се върна отново на този момент - отиването в полицията. Йомер постъпи правилно единствено и само според  своята позиция  - позицията на професионалист.
Къде остана Елиф и нейните чувства - там навън, плачеща и спомняща си предупрежденията на Метин.  Как да се довери на този непознат полицай - никак. Рискува живота на сестра си.

Йомер обаче спечели донякъде доверието и, точно с "излизането" от принципността си - не съобщи за отвличането.
Много пъти след това Елиф ще му казва, че е груб... Ами... такъв се показа.  Може да е правилно точно това отрезвяващо поведение спрямо нея, но не всеки би го разбрал. Тя не е полицай... че да разбира всичко. Може в неговите очи и тези на приятелите и колегите му  да изглежда лъжкиня, ревлива и разглезена богаташка - но това всъщност въобще не е така.

Видяхме после как реагира твърдия полицай като разбра истина касаеща лично него... Крещя, блъска, разрушава ... всъщност нормални човешки реакция при силна болка...

"И никому нито дума. Обадиш ли се на някого - ще разбера.  Ако отидеш в полицията, пак ще разбера. Така ще накълцам сестра ти, че няма да можеш да събереш парчетата от двете страни на Босфора."

Елиф: "Каза ли му? Каза ли му всичко?"

Йомер: "Свърши! Вече никъде не можеш да избягаш, нито да ме излъжеш. Не можеш да носиш сама такъв товар. Кажи, колко въоръжени мъже си виждала в живота си? Можеш ли да познаеш един престъпник по очите?  Това, което преживяваш, не е филм. Когато сутринта се събудиш, нищо няма да се е променило. На мен това ми е работата. Наистина мога да ти помогна."

Елиф: "Не мога! Казаха да не се обаждам в полицията. Върви си! Остави ме на мира!"

Йомер: "Нищо не съм казал в полицейския участък. И нищо няма да кажа, ако ми сътрудничиш."

Елиф: "Не!"

Йомер: "Eлиф, довери ми се. На никого нищо няма да кажа. Погледни ме! Погледни ме в очите! Заплашват те, като използват сестра ти. Нилюфер е отвлечена. И ти си била с нея. Видяла си всичко. Tака е, нали?"
...................................................................

Единият действа с разума, другият със сърцето... Елиф се довери и не съвсем...
Скри за прането на пари.  Първо, че заплахата на Метин е в пъти по силна отколкото обещанието на Йомер. Второ, тя така или иначе си е в ******* история замесена от баща си, без да подозира. Дори обеща на Метин да изплати дълга му, преди да разбере от Йомер за схемата на пране на мръсни пари. Трето - това беше и залог за живота на сестра и.
А и чисто човешка реакция да скрие. Пък и подразбиращото се, че след намирането на Нилюфер - пътищата им се разделят...
После обаче продължи да крие по съвсем друга причина.

# 621
  • Пловдив

Толкова ми е приятно да си спомня този разговор между Йомер и Елиф - началото на италионското гадже Йомер Джанер.

# 622

Разумът на Елиф не се доверяваше на Йомер, но сърцето и беше вече се доверило.
Още поривът и, да сложи глава на раменете на непознатия полицай, след разочарованието че е измамена от Метин, "говореше".
И сега на гарата, тя пак реши да е далеч от Йомер.
Комисарят извика таксито, че и провери с поглед шофьора...Загриженост...
След раздялата, Йомер веднага взе да подготвя всичко, защото очакваше, че тя ще го потърси...... На другия ден, Елиф потропа на вратата му...

# 623
Колкото и да е добър професионалист, Йомер в случая просто не подозира с какво всъщност се захваща.  Какво ще открие, какво ще разбере - единственото което иска е правдата да възтържествува. Да намери отвлечената сестра на Елиф Денизер, която от своя страна е следата по която ще стигне до убиеца на Сибел. Толкова е ясно или както би се изразил Йомер "так-так и бум" убиеца е открит.
Да, ама ... не.
Ще се срещне с толкова много фалш, лъжи и предателства, че света и семейството си в които вярва ще бъдат сринати до основи.
Пътят по който тръгва Йомер ще донесе както на него, така и на Елиф много болка, но и нещо много ценно - истинската любов.

И по ирония на съдбата те двамата тръгват с лъжа. Първо Елиф излъга, че не е прала пари. Второ Йомер и предложи да излъжат, че имат връзка...е, с уговорката, че лъжейки останалите те самите няма да се лъжат...

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 12:56 от Марта_49

# 624
  • Пловдив

Започва подготовката за Йомер Джанер. Хобитата на Йомер Демир. Сладур: плува, бяга, стреля с фунийки... Емре ще подготви интернет представянето...

Готово - фирма на 10 години...

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 13:56 от mariana51

# 625

Пуловерът и самочувствието на комисаря нямаха връзка, но бяха забавни...

Разговорът....
Преебрежителното отношение на Елиф към новоизлюпения бизнесмен и търпението на Йомер да и обясни детайлите...

Другите ще лъжат, но един друг не....
И аз повярвах.... Grinning

Той се бил постарал заради Метин, не за пред нея..

Толкова я дразни, че се прави на много умен.. Grinning

# 626
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:a4a95783fe?p=collection&id=2148988&order=date

Моят прочит за преговор на епизод 4 - 1 част.

И тук: http://www.videoclip.bg/watch/509415_mpl-pregovor-ep4-1-chast?playlist=7460

.....................

Следва продължение....

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 18:16 от mariana51

# 627

http://vbox7.com/play:a4a95783fe?p=collection&id=2148988&order=date

Моят прочит за преговор на епизод 4 - 1 част.

И тук: http://www.videoclip.bg/watch/509415_mpl-pregovor-ep4-1-chast?playlist=7460

.....................

Следва продължение....

smile3525
Припомних си Хюсеин и ми стана съвсем горчиво...Пари няма за децата си, натоварва Йомер с допълнителни проблеми, а думите на Арда и Пелин за него.... ooooh!
Такова самообладание на Хюсеин-в дома си, на работа... ooooh!

# 628
  • Пловдив

https://www.facebook.com/832144720135957/photos/a.83228360678873 … ype=1&theater

"Мръсни пари и любов" счупи рейтинга в чили с разкриването на престъплението (Убийството). Хюсейн е убиецът на годеницана на Йомер.

# 629
Цитат
"Мръсни пари и любов" счупи рейтинга в чили с разкриването на престъплението (Убийството). Хюсейн е убиецът на годеницана на Йомер.
  bouquet
Сега като ги почнат с Таййар и ревовете на Хюсеин... ooooh!
Ама знам ли, вкусове различни....

Сладурската снимка от миналото лято... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт