Малки Сладки Лъжкини - Лятото на отговорите - Тема 10

• 28 062
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Някой може ли да ми каже в кой епизод ще е скока във времето? Една приятелка ми разправя за сезон 6А и 6Б, като 6Б трябва да е след скока. Ама аз не мога да си обясня кога ще е тоя скок като останаха 3 епизода (последния беше 7ми епизод от 10 общо) до края на 6ти сезон като цяло!!! newsm78

# 31
Някой може ли да ми каже в кой епизод ще е скока във времето? Една приятелка ми разправя за сезон 6А и 6Б, като 6Б трябва да е след скока. Ама аз не мога да си обясня кога ще е тоя скок като останаха 3 епизода (последния беше 7ми епизод от 10 общо) до края на 6ти сезон като цяло!!! newsm78

6A е 10, 6Б също 10. Общо 20. Скок във времето - 6Б / 11-ти епизод /  Simple Smile

# 32
  • Пловдив

Сезон 6 го делят на две части, тъй като няма да го излъчат целия на веднъж, затова има 6А и 6Б. 6А са първите десет епизода, а 6Б ще са следващите до края на 6-ти сезон. В началото на 6Б (11-ти епизод) вече ще дават момичетата след 5 години

# 33
Padme, Съни, благодаря много! Wink Аз мислех, че 6А ще е до 5ти епизод, а 6Б до 10. Още веднъж - благодаря!

# 34
Аз защо си мисля, че четох някъде, че още към края на 10-ти епизод от 6А ще го видим тоя скок във времето?

Иначе за чиповете... Имаше един кадър, в който -А гледа на телефона си къде са момичетата и бяха изписани само четирите (Ариа, Емили, Спенсър и Хана), т.е., Сара няма чип.

# 35
да, Марлийн казва, че първата сцена от скока във времето се случва това лято

мм, дано..
Скрит текст:

# 36
6х10 уж трябва да разкрият кой е А  Mr. Green ми хайде де от кога чакаме  Laughing

# 37
  • Варна
и май след пет години Хана и Кейлъб ще се женят  Heart Eyes Бяха пуснали снимка на Хана с годежен пръстен  Party Освен това от всички двойки те ми изглеждат най-влюбени  Heart Eyes

# 38
  • Gotham City
Е как time jump-a ще се случи още това лято, като 6B започва януари 2016  ooooh!

Тази вече се гаври с нас

# 39
Е как time jump-a ще се случи още това лято, като 6B започва януари 2016  ooooh!

Тази вече се гаври с нас

Тя от 2010 не е спряла да се гаври.  Peace

# 40
и май след пет години Хана и Кейлъб ще се женят  Heart Eyes Бяха пуснали снимка на Хана с годежен пръстен  Party Освен това от всички двойки те ми изглеждат най-влюбени  Heart Eyes
Аз четох, че и Ария се омъжва, ама ми е малко неясно за кого.....  Thinking

# 41
Ще има ли край тая мъка  Mr. Green

п.п.Абе не мога да отрека,че си го чакам с нетърпение всяка седмица,но след като го изгледам разочарованието в повечето пъти е голямо ooooh!

# 42
  • Gotham City
Това, че Ария и Езра се женят е нещо като fan fiction  Wink

# 43
  • В две мънички очи...
И след 5г. не е сигурно дали Хана ще се омъжи за Кейлъб

# 44
Това, че Ария и Езра се женят е нещо като fan fiction  Wink
Аз изобщо не твърдя, че Ария се омъжва. Просто го четох в един сайт. А и като гледам епизодите ми се струва, че може изобщо да не е за Езра.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт