Малки Сладки Лъжкини - Лятото на отговорите - Тема 10

• 28 079
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • В две мънички очи...
И  Марленето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много добър момент - Поне на това да се насладя

# 616
  • Gotham City
Скрит текст:
Ееееее
изгледах, няма такова разочарование ви казвам!!!! Не знам си колко години ние се чудим кой е ЧВ и ЧП и накрая ми набутват нищо незначещата гнуСара, направо не знам, този сериал с това си действие изгуби 80% от чара си. Отврат!!
Марлийн "Няма смяна на пола" - хич, само Чарлз е травестит от малък и после станал Чарлийз, та накрая Сиси
"Няма извратени неща" не двама братя, от които единия е станал травестит са гаджета, ама то това си е нормално  ooooh!
Смъртта на Марион, вместо да направят нещо интересно след като толкова ни занимаваха с това, някаква луда пикла я бутнала, уау, каква изненада предвид, че се случва в лудница...

За пореден път се убедих, колко по-добър сценарий пишат феновете  Peace

Поправете ме, ако греша, но
Скрит текст:
Марион си е жива тук, когато Алисън и Тоби са вече порастнали, също така, Джена и майка и се нанесоха в тях една година, след смъртта на Марион, което пак беше, когато те си бяха тийнейджъри
https://www.youtube.com/watch?v=Im9tAxSgV4w
Та как по-точно Бетани я е убила, когато те са били деца?!

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 08:16 от Awesome user name

# 617
WTF?!!!!
Скрит текст:
Сиси е А?!!!  hahaha Знаех си, че ще е тъпня, сбогом PLL  отивам на плаж.
Скокове във времето ще правят  ooooh! с този епизод трябваше да свърши цялата сага.

# 618
  • Gotham City
Скрит текст:
Толкова пропуски има, издиша историята от всякъде, толкова време имаше, Марлийн, а накрая се изс*а на целия труд и вяра от страна на феновете.

П.П. относно края на епизода
Скрит текст:
Значи Алисън е омъжена?  Shocked

# 619
  • Варна
Обаче никой от темата не позна кой е А  Laughing
Скрит текст:
Отбор А  според мен е трябвало да се нарече отбор С Whistling Джейсън си харесал сестра си пардом брат си  hahaha Много ми е смешен тоя финал  hahaha

# 620
  • Gotham City
Някой беше писал
Скрит текст:
"Браво Джейсън се е натискал с 2/3 от сестрите си.
Изложиха се зверски!!!!!!!

# 621
  • Варна
Някой беше писал
Скрит текст:
"Браво Джейсън се е натискал с 2/3 от сестрите си.
Изложиха се зверски!!!!!!!
Не му върви на жени  hahaha hahaha hahaha

# 622
  hahaha hahaha
Оставям си форума пуснат, за да мога да следя темата усещам, че ще е много забавно днес.  Whistling

# 623
  • Gotham City
К'во да е забавно, стоях до 3:30 снощи в мъки да видя епизода, прекъсна ми, никой сайт не отваряше, но за сметка на това, тук някои само името дето не казаха директно...
Спала съм 3 часа да видя пустия епизод и тази овца Мара развали хубавия сериал, който гледаме 6 години, точно за 40 минути  doh

# 624
С цялото ми уважение Awesome user name, но "хубавия сериал" отдавна издиша, де да беше само този епизод.  Peace

# 625
  • Gotham City
Да, ама това преля чашата. Жалко за хубавите книги на Сара Шепард, виж те са гениални. Интересно какво ли мисли тя по въпроса  ooooh!

Има вече петиция да презаснемат (това въобще дума ли е?) финала
https://www.change.org/p/abc-family-refilm-the-pretty-little-lia … m_medium=copylink

# 626
  • В две мънички очи...
Събудих се в 5 само и само да видя кой е А  #2gunfire
Марленето тотално омаза нещата, изобщо не се вързва със всичко което беше преди:
Скрит текст:
Интересно как точно детето Чарлз си е сменило пола - на 5г, на 10г. или при условие че дадоха негов рожден ден на около 10г. и си е момче, а в една от ретроспекциите се разказваше как Али и Сиси са си сменяли местата при психиатъра в Радли. Тогава Али е ходила там. Джейсън също фигурираше като пациент на Радли. Значи приемат Чарлз в Радли, той си сменя пола докато е там, ама те не знаят....
Ех Марлене - поне да беше взела някоя фен теория по интересно щеше да бъде.
Джейсън и Сиси са били гаджета  Joy Joy Joy извратена история.
И А бил в първият епизод - сигурно в нейните фантазии....
И какво точно Сиси има против лъжкините?!?! Запозна се с тях докато Мона ги тормозеше, знаеше че Али е жива и т.н.
И каква е ролята на Черната вдовица и Червеното палто с тази гнуСара? Защо изобщо са включени тези персонажи каква е идеята им още не мога да разбера.  

# 627
Да, ама това преля чашата. Жалко за хубавите книги на Сара Шепард, виж те са гениални. Интересно какво ли мисли тя по въпроса  ooooh!

Не съм чела книгите, но е факт, че сериала издиша тотално.

Има вече петиция да презаснемат (това въобще дума ли е?) финала
https://www.change.org/p/abc-family-refilm-the-pretty-little-lia … m_medium=copylink
И какъв ще е смисъла от тази петиция?
Като всичко вече се знае?
Пиша от телефона и Бога ми много е трудно.   Joy

# 628
  • Gotham City
От де да ги знам, нищо няма да постигнат с тази петиция

А Мара и екипа мълчат по социалните медии като не знам к'во. Винаги до сега са писали по туитъри, инстаграми, тоя път тишина.

Ако имаш възможност прочети ги, в пъти по-добри са!

Ужасно е през телефон  Mr. Green

Ето го
Скрит текст:
бъдещия мъж на Алисън, тъй като, вече не помня дали казах, тя е омъжена след таймджъмпа (ако има кой да го гледа тогава де Grinning )
http://www.imdb.com/name/nm5237438/

# 629
  • Пловдив
Да се включа и аз, макар че още не съм гледала епизода, а само четох.

Скрит текст:
Първо както прочетох и от другите момичета, кога Сиси е успяла да избяга и да успее да си направи такава тежка операция за смяна на пола. Освен това въпреки и да пие хормони мъжката структура не може напълно да се преоформи. А предполагам, че и в Америка, за да правиш такива неща трябва да си на 21, а според мен Сиси/Чарлс и Али нямат повече от 5 години разлика. И мога още много такива неща да напиша, както предполагам и вие, но това което си мисля, е че това със Сиси/Чарлс ще дава отговори на безобидните игрички, които Сиси е искала да продължи в стила на смяната на нея с Али при психиатъра и след скока във времето, ще почне пак тормоза и ще почнат пак. И най-интересно ми е (защото не си спомням) Сиси има ли я в първия епизод

Общи условия

Активация на акаунт