Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Гости, гледайки снимките, си мислех същото. Колко щастливи и освободени бяха. На пусто място- само двамата, без гадняри около тях...

Скрит текст:
Започнах на шега с Ягодите, но малко ми е елементарен. Любовта с червенокоската ми е по-интересен, но май започва да се "завързва" по турски. Голяма ревност има тук и глупостите започват да се появяват заради нея. Ако имаш нужда от по-леко, погледни ги. Ягодите ги дават в сряда, а Любовта в петък. Рускините са бързи - в петък първия е преведен, а днес се появи и втория превод.

# 121
Продължение....Спомена на Елиф от детството...

И това е края на 2-ра част на 15 епизод...
Да си дадем малко почивка, че много се уморих...Много снимки в тази втора част на епизода...А и да се подготвим, че в края на 15 епизод приказката ще свърши..и отново Елиф ще се върне в реалността....

# 122
  • Плевен / София

от всичко разказано да тук не мога да кажа, че Елиф въобще е имала детство.....мечтите си е губила една по една.....как е запазила усмивката си не знам.....каква разлика с Дафне...от небето до земята....
Ани Heart Eyesако искаш прави снимки на значими те "фрази" , които да коментираме, а всяка част  може да се  види от линка, който слагаш.... Thinking
Деси, благодаря
може и да видя някоя серия...

# 123
Гости - да така правя за останалите сцени, но за сцените с Елиф и Кахраман слагам снимки не само с репликите, но и с реакцията на двамата извън тях. Не знам за вас, но за мен е много различно. Стоп кадрите показват това, което не виждаме при гледането.
Както виждате избягвам при възможност да правя снимки с Дафа, защото ме дразни, но е грешка...пропускаме да видим злобата, която е постоянен спътник на Дафа...
Права си. Елиф нищо не е имала - нито детство, нито тинейджърски години, нито моминство както казваше мама...Мъката я преследва още от дете, та до сега....И аз винаги съм се учудвала, че намира сили да се усмихва...още навремето със зайчето....
След сполетялата ме беда със съпруга ми, мислех, че никога повече няма да се усмихна...Но не е така. Всичко зависи от човека. Болката не изчезва, винаги е с нас, но ако си човек, който винаги си намирал за какво да се усмихваш, на какво да се радваш - продължаваш да го правиш. Радваш се и на дребните неща, които ни поднася живота...дори заедно с болката...Нямам обяснение за тази способност на човека....Но е факт....Мъката и радостта на Елиф са изписани на лицето. Докато при Дафа, трябва да се замислиш какво прави тя - радвали се, или злобее.

Следва 15-3 - мисля, че е последна част за 15 епизод....

Денят, в който беше написана съдбата ми еп.15-3 Бг.субтитри

http://vbox7.com/play:342ed33ea2

# 124
Кахраман каза - Ти винаги ще бъдеш майка на това дете....

Кахраман тук добре се пошегува...но ако беше казал "баща му и майка му са до него"....Елиф нямаше да разбере, но може би щеше да се замисли, когато узна от Дафа, че тя е биологичната майка....би имало някакво оправдание за мълчанието на  Кахраман...

Дано гордостта сега да не те заслепи Кахраман бей  Praynig

# 125
  • Плевен / София
Кахраман каза - Ти винаги ще бъдеш майка на това дете....

Ани Heart Eyesимаш хубави спомени и това ти дава сили да продължиш напред......на Елиф спомените предизвикват сълзи в очите и , но въпреки всичко тя ги разказва с усмивка.....за това трябва много сила.....надявам се, че Кахраман няма да забрави думите си.....

надявам се да ги видя отново прегърнати....

# 126
Да Гости имам много хубави спомени...Той беше човек с тънко чувство на хумор и много често съм изпадала в забавни ситуации...Сега, когато се съберем приятели от едно време си спомняме тези моменти - забавните...Лошите дори не си ги спомням....

Права си, че Елиф не е имала нито един хубав момент, но и в лошите, намира нещо хубаво...Позитивен човек е...

Края на разходката....

Фотото на папарака изпратен от Невал...

Кахраман има проверка от Дафа..

Дафа обаче не му повярва и ще се обади на секретарката и ще научи, че съвещанието в Анкара е отменено....

Скрит текст:
Отивам да си купя цигари и ще продължа малко по-късно...Ако Жорко беше жив, той щеше да отиде да ми купи, като нямаше да пропусне да каже колко съм разсеяна... ooooh!

# 127
  • Плевен / София
Ани,
Скрит текст:
щом забравяш , че нямаш цигари.....значи трябва да ги намалиш.... Thinking

ето....няма и миг спокойствие за Елиф....тя веднага се притесни какво ще обяснява за това, че закъснява, а да не се прибере ...пази боже...... ooooh!Дафне си получава това, което е заслужила....досега тя лъжеше, сега нея лъжат.... Joy Joy Joy

# 128
Гости несъм забравила, беше много горещо и не ми се излизаше...Мислех да не пуша, ама няма да стане....Да не ходя по нощите -  заради мен направиха магазина денонощен  Joy Joy Joy Joy

Дафа побесня, когато разбра, че Кахраман не е в Анкара и отиде да търси Елиф...

Кахраман всички го знаят в хатай, а Бозавата трябва да се представя, че е съпруга на Кахраман...

Дафа с големия мозък наистина ли си мисли, че Елиф е причината за разпада на брака й...

На убийството от кога му казват "възпитание"  Thinking Thinking Thinking

Бозавата обаче не каза какво те са причинили на Елиф...Че са изнудвачки двете със свекърва си....

# 129
  • Плевен / София

е....тук вече ще спорим до дупка......обърка Дафне....кой след кого тича.....и Кахраман скоро ще докаже, че неговото не си го дава..... Joy Joy Joy
Ани,
Скрит текст:
в къщи никой не пуши.....така, че ми е непозната тази страст за цигари.....

# 130
  • Плевен / София
не знам каква е модернизацията на сайта, но като публикувам....не виждам поста си....после ми дава , че има нов отговор, който също не виждам....е как да отговоря...... ooooh! ooooh! ooooh!

# 131
Няма спор Гости - Бозавата с големия мозък или не е наясно кой след кого тича, или така й изнася....
Но пък среднощното посещение при Султан подейства като катализатор..Ускори нещата....Появи се и мумията Невал да помага....

Какво се случи....

Елиф се прибра...

Още като видя дневника, Елиф разбра, че Султан знае всичко...

# 132
  • Плевен / София

наистина...за първи път Елиф не е сама....но тя още не може да повярва, че е така....

# 133
бозавата посреща Кахраман с добре дошъл  Wink

Ааа ами ти като лъжеш и мажеш...каквото повикало това се обадило...

Изобщо не се среща тайно....Това че ти не знаеш, не означава, че се среща тайно...

Ама ти си мислиш, че няма дете.....

Не лъже Кахраман...Каза истината...

Ха-ха-ха...лицемерката Дафа, казва, че Елиф е лицемерка...

Еее, тук вече чашата на Кахраман преля...

Дафа не може да е наивна...значи е глупава...

# 134
  • Плевен / София

Дафне тук е просто жалка....вика след Кахраман, като малко дете.....само, че той не е в детската градина, а възрастен мъж, който знае кое е важното в живота му.....и това не е Дафне.....

Дафне се оказа не подготвена за последиците от желанието си за сургатна майка и сега се чуди върху кой да стовари вината .......не може да се побере в кожата си, защото след като няма дете....според нея.... Naughtyвече не може да оправдае пред себе си интереса и вниманието на Кахраман към Елиф с детето и тогава трябва да признае, че е загубила съпруга си......огнище вече няма.....причините обаче за това тя никога не потърси в себе си.....ако наистина беше умна Peace щеше да намери начин да запази брака си въпреки влизането на Елиф в живота им, но с ревността си и постъпките си към Елиф и бебето тя отблъсна Кахраман от себе си...

Общи условия

Активация на акаунт