Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 552
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Продължение....

В имението

Султан продължава да беснее...

Султан въпреки, че знае, че Елиф е бременна, я блъска като животно...Ужасна жена.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това е края на 15 епизод....

# 136

Дафне тук е просто жалка....вика след Кахраман, като малко дете.....само, че той не е в детската градина, а възрастен мъж, който знае кое е важното в живота му.....и това не е Дафне.....

Дафне се оказа не подготвена за последиците от желанието си за сургатна майка и сега се чуди върху кой да стовари вината .......не може да се побере в кожата си, защото след като няма дете....според нея.... Naughtyвече не може да оправдае пред себе си интереса и вниманието на Кахраман към Елиф с детето и тогава трябва да признае, че е загубила съпруга си......огнище вече няма.....причините обаче за това тя никога не потърси в себе си.....ако наистина беше умна Peace щеше да намери начин да запази брака си въпреки влизането на Елиф в живота им, но с ревността си и постъпките си към Елиф и бебето тя отблъсна Кахраман от себе си...

++  newsm10 newsm10

Не приемам вече порасналите деца да  занимават родителите с проблемите си. Семейство има тогава, когато съпрузите сами без ничия намеса решават всички въпроси, дори и свързани с изневяра.
Дафа за всичко търси родителите на Кахраман - за сурогатната майка - свекървата, за аборта - също, сега докладва, че Кахраман й изневерява с Елиф...и търси тяхната подкрепа. За какво семейно огнище говори Дафа. Кахраман е виновен, майка му е виновна, а тя невинна горката...А да се бяга тази убийца, лъжкиня, лицемерка и изнудвачка.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 137
  • Плевен / София
Султан заради Елиф е станала убийца, а Елиф заради нея и сестра си се отказа от мечтата си да учи и има собствен живот.....чия жертва е по голяма....на майката, която винаги трябва да защитава детето си или на Елиф......всеки да даде отговора сам за себе си....аз моя го знам Stop...а вие.... Naughty

# 138
Султан заради Елиф е станала убийца, а Елиф заради нея и сестра си се отказа от мечтата си да учи и има собствен живот.....чия жертва е по голяма....на майката, която винаги трябва да защитава детето си или на Елиф......всеки да даде отговора сам за себе си....аз моя го знам Stop...а вие.... Naughty

И аз за себе си отдавна имам отговор...Султан от първия епизод се показа глупава жена. Такава беше през целия първи сезон. Винаги когато се намесваше, съветите й объркваха още повече Елиф и вместо да й помага й вредеше непрекъснато.
И за мен майката дори с риск за собствения си живот трябва да последния си дъх да защитава децата си...да бъде като лъвица и да не допусне да им се случи нищо лошо...Но след като излезе от затвора Султан нито си потърси работа, нито по някакъв начин се погрижи ако не за Елиф, защото тя да кажем вече е голяма, но поне за Назлъ, защото Назлъ все още е дете. А разчиташе бременната Елиф да продължава да се грижи за майка си и сестра си....
Накрая дори убеди Елиф да се омъжи за палача си Максут....
Символ на майката в този сериал е Елиф...С риск за живота си се бореше за детето си, дори, когато не знаеше, че е негова биологична майка.....

# 139
  • Плевен / София

Символ на майката в този сериал е Елиф...С риск за живота си се бореше за детето си, дори, когато не знаеше, че е негова биологична майка.....
smile3521 така е Ани.....Елиф се грижеше и за майка си и за Назлъ.....когато умря баща и....майка и я попита ....какво ще правим сега... жалкото е че досега Елиф поставяше семейството си на първо място, а себе си след това.....надявам се през втори сезон да помисли и за себе си.....заслужила го е ...

лека нощ.....

# 140
Много късно стана и не ми се правят колажи, но утре сигурно ще направя....

Кахраман ми изневерява с Елиф!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гости - едва ли Елиф ще постави себе си на първо място...Дано обаче Султан да се отдръпне сама и да си признае грешките...Защото те са повече от стореното добро на Елиф...

Както Кахраман, така и Елиф трябва да преразгледат мястото на родителите им в живота си. Защото вече и те са родители и трябва сами да решават кое е добро за тях двамата и за тяхното дете....
Това, което направиха Къймет, Зия и Султан е абсолютно против собствените си деца, за да задоволят тяхното собствено его....

Всички грешки на Кахраман са защото слушаше баща си....Грешките на Елиф - защото слушаше майка си....

# 141
# 142
Добро утро съфорумки ,приготвила съм ви кафето и замезете с локумче ,да ви е сладко !
Лека седмица и ползотворен понеделничен ден !  Hug

…и една снима ка О.Дениз с Ханде

Скрит текст:
Имам да ви догонвам ,но утре …че и аз бях по сватби и партита и съм скапана…  Wink

# 143
  • Плевен / София
добро утро момичета
Тио Hug
от теб кафето ...от мен закуската....
Ани, надявам се, да се разбере, че Дафне се опита да убие не само Топрак, но и Елиф....мечтая си де....

лек работен ден.....днес ми е последния ден от отпуската.... ooooh! newsm45 newsm45 newsm45

# 144
  • Русе
Добро утро!  Hug

Тио, Гости  Hug - дано тези дни настъпи и малко прохлада, че...  ooooh! положението е зле.  ooooh!

Снощи и компа ми съвсем ''се подпали'' и  ooooh! той реагира на горещината, та... едва сега наваксах пропуснатото.  Peace

newsm10 smile3521

ooooh! А тези думи...  Thinking звучат, като подсказка за изтичащото време на хубавите мигове  Sad

Но...  Wink до следващият сняг и нова снежна топка... - това все пак е надежда, защото сняг пак ще има рано или късно  Peace

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 08:45 от Cveti67

# 145
Добро утро момичета

Тио  Hug Гости  Hug
виждам приготвили сте ни 7кафенце и закуска започваме деня и седмицата с пълно.... Peace
Да си пожелаем весел ден с емоции на макс и късметлийска нова седмица - последната за юли  Peace

Гости - Дафа направи опит да убие Елиф и детето на Кахраман...По една случайност неуспешен, но си беше истински....След това уби Назлъ и както виждаме без да й мигне окото си живее без угризения на съвестта...Дафа е рецидивист и трябва да си получи заслуженото...Не ме интересуват нито ценностите нито сантименталностите на забрадките - на всякъде по света е така....Да убиеш дете е углавно престъпление, което трябва да се заплати.....И Дафа трябва да отговаря за постъпките си - убийството и поръчката за убийство на Елиф....

Тио

Скрит текст:
Сватбите и партитата, макар и приятни са си изморителни...След сватбата се чувствах, като да съм копала 10 декара царевица  Joy Joy Joy Joy
Почини си хубаво  Peace Ние сме тук и ще те чакаме.... Hug

Цвети  Hug - и мен в началото ме объркаха тези думи, но и аз мисля, че е така - този сняг ще се стопи и ще дойде друг....Ще ти вземе от щастието, но ще дойде друго.....Живота е един кръговрат...

# 146
  • Плевен / София
Цвети HugАни Hug
опитите за убийство на Елиф са два....за първия се разбра.....за втория да видим... Naughty
днес музиката, която ще ви предложа е извън темата , но е за любовта....за всеки случай я слагам в спойлер....
Скрит текст:

# 147

Скрит текст:
Озджан Дениз, который занят съемками, заявил, что в его проекте примет участие Эдис (певец), который стал знаменит своей песней "Benım Ol"

Гости да  Peace Дафа два пъти се опита да убие Елиф, но има и едно реално убийство на Назлъ - която все още е дете...
Но дали както и до сега сценаристите ще я оневинят и ще продължава да замърсява света със своята злоба, ненавист, лъжи, манипулации и каквото друго си помислите, или ще си получи заслуженото наказание..... Thinking ще видим. На мен ми се иска поне  във филмите да има справедливост, защото в реала понякога я няма....

# 148
  • Плевен / София
На мен ми се иска поне  във филмите да има справедливост, защото в реала понякога я няма....
Ани, приказките с хубав край са рядкост.....да се надяваме, че сценаристите са ни приготвили такава....
Скрит текст:

# 149
Гости - нека поне във филмите да ги има... Praynig
За мен ще бъде много разочароващо, ако поне във виртуала няма справедливост.
А Дафа трябва да бъде наказана за всички злодеяния които извърши.
Защото в противен случай се наказват невинните, а виновниците си живеят живота....
Защо тогава има съдилища - за невинните ли? Той живота ги е осъдил....
Благодаря за поздравите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт