В имението
Султан продължава да беснее...
Султан въпреки, че знае, че Елиф е бременна, я блъска като животно...Ужасна жена....

Това е края на 15 епизод....
вече не може да оправдае пред себе си интереса и вниманието на Кахраман към Елиф с детето и тогава трябва да признае, че е загубила съпруга си......огнище вече няма.....причините обаче за това тя никога не потърси в себе си.....ако наистина беше умна
щеше да намери начин да запази брака си въпреки влизането на Елиф в живота им, но с ревността си и постъпките си към Елиф и бебето тя отблъсна Кахраман от себе си...

...а вие.... 
...а вие.... 
така е Ани.....Елиф се грижеше и за майка си и за Назлъ.....когато умря баща и....майка и я попита ....какво ще правим сега... жалкото е че досега Елиф поставяше семейството си на първо място, а себе си след това.....надявам се през втори сезон да помисли и за себе си.....заслужила го е ...

- дано тези дни настъпи и малко прохлада, че...
положението е зле. 
той реагира на горещината, та... едва сега наваксах пропуснатото. 
...а вие.... 

А тези думи...
звучат, като подсказка за изтичащото време на хубавите мигове 
до следващият сняг и нова снежна топка... - това все пак е надежда, защото сняг пак ще има рано или късно
Гости 

Ние сме тук и ще те чакаме.... 
- и мен в началото ме объркаха тези думи, но и аз мисля, че е така - този сняг ще се стопи и ще дойде друг....Ще ти вземе от щастието, но ще дойде друго.....Живота е един кръговрат...
Дафа два пъти се опита да убие Елиф, но има и едно реално убийство на Назлъ - която все още е дете...
ще видим. На мен ми се иска поне във филмите да има справедливост, защото в реала понякога я няма....