Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Сладури,

Скрит текст:
утре раншко тръгваме с шефката за Велико Търново. Ще носим справките и обясненията, които  ревизьорките поискаха.  Така, че сега трябва още нещо да напиша и да ги подредя по години.
Приятна вечер и  всичко добро.

# 16
Къймет уведомява Елиф, че са взели решение за аборт и е дошла да я заведе....

Баси и изродите са Дафа и Къймет...Бозавата се опита да отрови детето...Дъртата фльорца ще я води на аборт...А на края и двете имат големи притенции към детето...Много им къса паметта на тези змии....Дано не се окаже Кахраман толкова късопаметен.... Thinking

Че на всичкото отгоре двете глупачки нямат нищо общо с това дете.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 17
  • Керодиспансера
Добър вечер , мили момичета  Hug Hug Hug
Ани  Hug много свежа морска синя тема  Peace
Ето нещо подходящо за темата и серияла ни - и нашите герои като вълни се блъскат в брега , събират се , борят се , разбиват се и с нова сила тръгват напред  Peace

А това е за нашата домакиня -  Ани , с най-топли чувства  Heart Eyes

# 18
Ели благодаря  Hug Ако знаеш как искам да бъда на скалите и вълните да се разбиват   sport027 help

Продължение......

Елиф не можеше да повярва, че два пъти Кахраман ще й откаже повикването...Може би в този момент повярва на Къймет, че и той се е отказал от бебето, затова не иска да говори с нея....
Според мен, когато Елиф реши да не прави аборт, може би си е мислила,  тя сама да си отгледа бебето.... Thinking

Джелал разбра в коя болница отиват....

Според мен Елиф тук беше ядосана на Кахраман...

Единственото добро, което направи Джелал.....

# 19
Направих снимките до края на 13 епизод - Джелал се обажда на Кахраман, в болницата - Елиф и Къймет, Кахраман на регистратурата...до края, но няма да рискувам да ги слагам, ще изчакам някой да напише нещо...
Много жестока постъпка на двете вещици...И това ми било жени...едната майка, другата ревтуни, че искала да става майка, а подлагат едно младо момиче на такова нещо...Мисля, че Елиф се стъписа като влезе в кабинета, сама, принудена да прави аборт, а бебето мърда в корема й....Това е садизъм от страна на вещиците....Искат бебе, след това не искат....Безбожнички  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireАх как искам да си платят за всички злини които сториха тези убийци.....Проклети да са и двете  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 23:54 от MAMA-AN

# 20
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Поднасям ви закуска на брега на морето и ви желая прохладен ден  Hug Heart Eyes

# 21
  • Русе
Добро утро!  Hug

И не само днес  Wink

Радвам се, че и аз съм член на тази група тук  Simple Smile

Ани  Hug отново прекрасна тема си сътворила + страхотният преразказ в картинки и с допълнения  newsm51 - няма скука за нас  Simple Smile

Може не винаги да успяваме да се включим всички писмено, но... предполагам, че и други като мен  Wink все пак успяват да разгледат и прочетат.  Simple Smile

Ели  Hug хубав ден и на теб!

На някои от нас морето ни е далече, но... в представите си  Wink поне ще сме там  Peace

# 22
Добро утро, момичета! Ели, бих искала да съм седнала на тази маса и да се любувам на морето. Много го обичам. Цвети, добро утро! И ти си ранобудник като мен...
Желая ви хубав ден!
Аз днес ще се забавлявам - имам ревизия за 5 годишен период..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 23
Здравейте момичета

Ели  Hug Цвети  Hug Деси  Hug

Чудесно предложение - на брега на морето да си пием кафето  Coffee Coffee Coffee

Дидем нещо много наякнала.....

Двете хубавици от Парченцата....

Прекрасен ден, а а ко е прохладен би било чудесно.... Peace

# 24
  • Плевен / София

Аз днес ще се забавлявам - имам ревизия за 5 годишен период..... #Crazy #Crazy #Crazy
Здравейте момичета
Ели,Цвети,Деси Hug
Деси,
Скрит текст:
стискам палци да мине добре, на Сиси също, аз имам още два дни отпуск и от вторник ще видим какво ме чака....първия ден от отпуската ходих да правя справка...
Ели, страхотна закуска, не обичам да се къпя в морето Embarassed но разходките по плажа рано сутрин са ми любими... Party
Цвети, тук сме за удоволствие и разтоварване и всеки избира в даден момент под каква форма да го направи... :
като казах удоволствие за това заслугата е на
Ани  страхотната домакиня на това дворче в което  всеки може да изкаже мнение без да се притеснява от това, че ще ще бъде заклеймен от други мислещи различно от него....
за теб
Скрит текст:
Снощи, докато купонясвах Joy Joy Joy сте стигнали до аборта.....срамен акт опитан да бъде  направен от една жена, майка на друга жена, която нямаше право да реши дали да забременее.....а сега няма право да реши дали да роди......добре, че момичето ни е инатливо та двете кобри останаха  с пръст в ръка....и този път криенето на истината от Кахраман беше задължително...
ето роля  в която Нургюл ме остави без дъх

Ани Hug

# 25
Гости  Hug благодаря  Hug Hug
Нощес пак се отплеснах и продължих напред...От тук от там стигнах до момента, когато Султан прочела хабера във вестника се появи в имението и счупи прозореца с камък...
дафа тогава разбра, че не само има Елиф, но и бебе...Малеееееееее, бозавата направо откачи  #Crazy #Crazy #Crazy а като разбра, че не само Кахраман знае, а и Зия и Къймет, а тя не знае....Шюкран разбира се подклажда огъня, че се радва за детето, че е живо...Якуп и той - племенник му е детето...Дафа остана без подкрепа в змиярника...Когато Джелал се обади за инцидента с Максут - Елиф дето го цапардоса но главата с лопатата и Кахраман веднага тръгна...Дафа го заплаши, ако излезе през вратата всичко ще свърши...а Кахрама с яд карашик й пошепна на ухото, че всичко е свършило в деня, когато Дафа се е опитала да отрови и убие сина му....Появи се и другата змия Невал....Предстоят горещи моменти.....

Джелал успя да се свърже с Кахраман по телефона....

# 26
  • Плевен / София
какво да каже повече човек......тази болка я причини майка на син за негово добро..... ooooh!
мечтаете ли си за дъжд......днешния музикален фон  от мен е с клипове на Лирио....

# 27
Днес форума е ужасен - всичко е много бавно....

# 28
Продължение.....

Лицемерието на Къймет....Само миг по-късно ще каже на Дафа, че Елиф е напуснала живота им и повече няма да я видят....

Останала сама, Елиф даде воля на сълзите от преживяното....

С това завърши 13-ти епизод....

Деси наистина форума е ужасен  ooooh! ooooh! ooooh!

Гости - не проумявам....Кахраман да не би да е на две годинки, че мама му  Joy Joy Joy да решава кое е добро за него и кое не.... #Crazy #Crazy #Crazy
Но Къймет направи това, което искаше "дъщеря" й Дафа....

# 29
  • Плевен / София

в този момент за Кахраман света се "срина" надеждата да има дете му беше отнета от "майка" му и "любимата" съпруга #2gunfire #2gunfire #2gunfire най лошото е когато отнемеш мечтата на човек и той загуби надежда......добре, че Елиф му я върна.....
Ани точно, защото не е на 2 години нито Къймет нито Зия имат право да вземат решения вместо него....

Общи условия

Активация на акаунт