Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен / София
Ани, така е Peace не е лесно да играеш 365 дни на макс.....но ми се иска да го гледам в игрален филм....там всичко става ясно за 2 часа.... Naughty
в тази жега не посмях да ви правя кафе и ще си пийна от твоето разхладително.....
предлагам ви последния клип за деня.....
Вярвам в Любовта !

http://www.vbox7.com/play:e5785b66fd&pos=vr
Тио Hug Hug

# 46
Тио - привет  wavey - благодаря за веселото кафе  Hug
Наложи ми се да стоя известно време при климатика и сега кафето ще ми дойде добре  Peace

Това, което Хатидже е сложила на стената си, може би е във връзка с атентата в близост до сирийската граница....

Гости и аз вярвам в любовта, а не съм самотна, благодарение на вас  Hug Може би ще забравя да говоря, защото за съжаление във форума не може да се използва говорната форма,  но усъвършенствам бързината на писане на клавиатурата  Grinning Grinning Grinning

За Ози мисля, че е много натоварен, защото се занимава с много неща, не е само актьор. Може би затова не създава семейство. По принцип комшиите са известни с работохолизма на мъжката част и леността на женската...Това го виждаме и в сериалите. Много малко жени работят - както се казва "бият кучето" по цял ден и само измислят простотии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еркан бей с наследника....Блазе му  Peace

Направих снимките до края на 14 епизод част 1-ва, ама да ви оставя малко да си починете или да ги слагам....Елиф започна да пише дневника и след това дойде Керем и Назлъ разбра, че сестра й е бременна...
Керем сега вече го виждам като голям келеш...Ще видите и вие, когато сложа снимките...

# 47
  • Плевен / София

Керем сега вече го виждам като голям келеш...Ще видите и вие, когато сложа снимките...

Ани, той не ти ли беше любимец.... newsm78
аз не го харесах още от началото....така, че  Naughty в много от случаите момчетата расли без баща са мамини синчета....особено, ако имат и пари... Peace

# 48
Ани, наистина много силен момент  Naughty много силни и тежки думи каза Кахраман  Naughty но жалко,  че много бързо забрави какво направи майка му, прости и и той я върна в къщи и в живота на всички Thinking
Вярно, че майката е свещена и единствена, независимо на каква възраст си имаш нужда да се опреш на майчино рамо,  да споделиш, да поплачеш или просто да се отпуснеш,  но. .....Каймет е много далече от моето разбиране за майка  ooooh! Не може по такъв груб начин да се месиш в живота на децата си, без да осъзнаваш, че ги нараняваш,  не може да вземаш решения, засягащи и определящи целият им живот  Naughty и да се скриеш зад гръмките думи,  че е за тяхно добро  Peace

Ели едва сега видях поста ти...пропуснала съм го  ooooh! Извинявай  Praynig
Напълно си права. И аз не разбирам майчинската любов на Къймет. Много пъти съм писала, че се съмнявам Кахраман да е син на Къймет...макар, че сценаристите упорито твърдят това...
Моите уважения към снахите в семействата. И аз съм била снаха, имам син, който не е сключил брак, но има жена и де факто имам снаха....
Сори, но ако се е касаело дали свекърва ми да подкрепи мен или сина си, твърдо е подкрепяла сина си. Ако се създаде подобна ситуация както в Съдбата и ако сина ми е на мястото на Кахраман, аз ако трябва да подкрепя някой, то това ще бъде сина ми - казвам го съвсем отговорно. Ами син ми е....носила съм го 9 месеца, раждала съм го....боледувала съм с него, когато той е бил болен....И защото снахата не иска да гледа "чуждо" бебе, ще лиша сина си да бъде баща в случай, че той жадува за това дете........Абсурд....
Може да не съм права, но пък съм искрена.....

# 49

аз не го харесах още от началото....така, че  Naughty в много от случаите момчетата расли без баща са мамини синчета....особено, ако имат и пари... Peace

Беше ми...ама вече не е.....И се оказа, че съм сбъркала при онлайн гледането. Заблудил ме е Керемчо....
Представяш ли си....Пристига и прави Елиф на 5 стотинки, защото виждаш ли той бил влюбен в нея и се надявал, че с времето и тя ще го обикне....А тя била бременна от вуйчо му...И като изтърси това, като видя реакцията на Назлъ направо избяга и остави Елиф да се справя сама...Това ли му е любовта.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 50
  • Плевен / София

Беше ми...ама вече не е.....И се оказа, че съм сбъркала при онлайн гледането. Заблудил ме е Керемчо....
Представяш ли си....Пристига и прави Елиф на 5 стотинки, защото виждаш ли той бил влюбен в нея и се надявал, че с времето и тя ще го обикне....А тя била бременна от вуйчо му...И като изтърси това, като видя реакцията на Назлъ направо избяга и остави Елиф да се справя сама...Това ли му е любовта.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
smile3521 newsm12 smile3521 ако на това му казваш любов....
а относно снахите и свекървите....Къймет ще излезе голямо изключение от правилото.......всеки си защитава първо своето дете....даже и понякога да не е право........ума не ми го побра как реши да маха наследника на фамилията......толкова лъжи изговори за да се зачене....

# 51
Здравейте мили момичета, привет.

Скрит текст:
Върнах се от В. Търново. Падна много работа, ама пък свършихме почти всичко. Имам още съвсем малко справки да й давам и от мен друго не се иска. По строежите, апартаментите и нотар. актове ще търси инженери, техниците и шефката.

Деси и ти ли чакаш ревизия ?????? Не е хубаво през лятото да ни мотаят, но така е. Такава ни е професията.

# 52
Гости

Цитат
ума не ми го побра как реши да маха наследника на фамилията......толкова лъжи изговори за да се зачене....

И аз се чудя  Thinking Thinking Thinking защото Дафа щяла да умре... #Crazy #Crazy #Crazy Значи никой не разгада защо Дафа се натрови....Толкова е хитра, но дано във втори сезон да й разкрият всичките игрички....макар, че не съм много обнадеждена....

Да сложа малко снимки.....

Елиф има рожден ден....

Елиф пише дневника....

Да, ама не.....

Тоест баба му Къймет  Grinning Grinning

Сиси  Hug Деси

Скрит текст:
Дано да не ме сполетява такава беда...Че сега ревизиите ги правят от други градове. Правиш като луд справки, копия на документи...направо луда работа  #Crazy #Crazy #Crazy
Деси твоите ревизори от кой град са  newsm78

# 53
  • Керодиспансера
Ани  Hug не се притеснявай , че не си видяла поста ми  Peace аз самата не го виждах доста време , а мамата ми даваше , че е публикуван  ooooh!
Керем се държа по детски егоистично още от този момент  Naughty Елиф никога не му е давала надежди на този етап, че може да има нещо между тях - още повече ,когато и даде розата му каза , че не може да има  Naughty
Помня колко хубаво отпразнуваха Елиф и Кахраман рожденния и ден и подаракът колие със слънце  Peace толкова естествени бяха и толкова се зарадва Елиф , а след това какво последва  ooooh! като я посрещна майка и  ooooh!

# 54
  • Плевен / София
Да.....подаръка на Кахраман и на мен ми легна на сърце.... Embarassedоще повече, че в него имаше много символика......Кахраман е слушал внимателно когато говори Елиф.... Naughty не се е само усмихвал.... Joy Joy Joy
Ели
Скрит текст:
и на мен днес един пост ми го нямаше...даже се чудих дали от бързане не съм забравила да го публикувам.......тръгнах да го пиша наново .... излиза публикуван, а не се вижда......
обещах ви, че приключвам с музиката за днес, но си мисля, че този клип си отнася и за Елиф и Кахраман, нищо, че е правен за други двама много.....много влюбени.....как мислите....
Искам да знам какво е Любовта за Нас?

http://www.vbox7.com/play:d6aca6b580

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 20:11 от gostenka68

# 55
Ели - за Керем, точно така е - хлапашка работа. Може би на години с Елиф са близо, но нейното мислене и отговорност е като за по-зряла възраст....

Дафа вече е щастлива, че няма бебе и ще разнообразява живота на Кахраман, като му предлага да отидат някъде само двамата...До колкото виждам нито кахраман се застоява при семейството си, нито Дафа...Ако Кахраман се прибере  Grinning то двамата с Дафа са в техния апартамент - или се карат, или Дафа се отдава на любимото занимание алкохола....

Дафа дори не позволява на Кахраман да се изкаже...Няма право да казва "Не"....

Кахраман каза: Ще поговарим после...

Керем след като е научил от вуйчо си, че Елиф е сурогатна майка, отива да й потърси сметка....А Елиф иска малко спокойствие за нея и бебето....

# 56
  • Плевен / София

ето тук вече Керем се оля.......той съди за реакциите на Елиф по това как би реагирал той самия в такава ситуация.....Елиф обаче е различна, но той и това не е разбрал.....но се е влюбил..... ooooh!не може да се държиш така с любим човек.....в любовта не се търгува...... Керем още не разбрал , че Елиф не се интересува от богатството им.... Naughtyза разлика от Шюкран и Дафне.... Peace

# 57
АНИ, скъпа,

Скрит текст:
нали ревизията е последните 5 години. Да, ама не! Единият Ж.Б. сме го започнали 2007 г. и сме го завършили 2010г., другият сме започнали 2009 год. и сме го завършили 2012 г., третият сме го започнали 2011г. и сме го завършили 2014 г. Разбираш, че няма 5 години, а  цели 9 г. Това е.
Блоковете са по 28 и 30 апартамента, още толкова мази, гаражи или магазини. По Кадастралната карта на България всеки апартамент, мазе, гараж и магазин се води в Кадастъра и Регулациите като "Самостоятелен обект в сградата". Така го тълкуват и им търсят стопанска сметка и печалба на всеки поотделно. Представяш ли си - това е огромна работа. Всеки апартамент се продава задължително с мазе и гараж или магазин. Всеки апартамент има 5 вида цени - историческа цена на придобиване /по себестойност/, цена на общата площ с общите части, цена само на чистата квадратура, цена по данъчната оценка, продажната цена по Нотар. акт за покупко-продажба на апартамент, цена по която е фактуриран апартамента, отделно ДДС-то. И то става "манджа с грозде". Сега ми иска Справка  от   всеки един апартамент  колко печелим и дали съм го отразила в 70-та група и т.н. Това е много работа. Ако имам грешка от 2007 година в тяхна полза - веднага ми съобщава, че ще й плащам  корпоративния данък, нищо, че са минали 8 години. Няма 5 години. Да спирам вече - стига толкова. Амортизациите също, пътните листи на шофьорите и разхода на гориво по Д.В. и  ведомостите за заплати, осигуровките, Банките, Касите и т.н.

# 58
  • Плевен / София
АНИ, скъпа,

Скрит текст:
нали ревизията е последните 5 години. Да, ама не! Единият Ж.Б. сме го започнали 2007 г. и сме го завършили 2010г., другият сме започнали 2009 год. и сме го завършили 2012 г., третият сме го започнали 2011г. и сме го завършили 2014 г. Разбираш, че няма 5 години, а  цели 9 г. Това е.
Блоковете са по 28 и 30 апартамента, още толкова мази, гаражи или магазини. По Кадастралната карта на България всеки апартамент, мазе, гараж и магазин се води в Кадастъра и Регулациите като "Самостоятелен обект в сградата". Така го тълкуват и им търсят стопанска сметка и печалба на всеки поотделно. Представяш ли си - това е огромна работа. Всеки апартамент се продава задължително с мазе и гараж или магазин. Всеки апартамент има 5 вида цени - историческа цена на придобиване /по себестойност/, цена на общата площ с общите части, цена само на чистата квадратура, цена по данъчната оценка, продажната цена по Нотар. акт за покупко-продажба на апартамент, цена по която е фактуриран апартамента, отделно ДДС-то. И то става "манджа с грозде". Сега ми иска Справка  от   всеки един апартамент  колко печелим и дали съм го отразила в 70-та група и т.н. Това е много работа. Ако имам грешка от 2007 година в тяхна полза - веднага ми съобщава, че ще й плащам  корпоративния данък, нищо, че са минали 8 години. Няма 5 години. Да спирам вече - стига толкова. Амортизациите също, пътните листи на шофьорите и разхода на гориво по Д.В. и  ведомостите за заплати, осигуровките, Банките, Касите и т.н.

Сиси,
Скрит текст:
а всички омаловажават труда ни.....остави ги да се оправят те с една ревизия......мечтая си де....

отива му нали....

# 59
АНИ, скъпа,

Скрит текст:
нали ревизията е последните 5 години. Да, ама не! Единият Ж.Б. сме го започнали 2007 г. и сме го завършили 2010г., другият сме започнали 2009 год. и сме го завършили 2012 г., третият сме го започнали 2011г. и сме го завършили 2014 г. Разбираш, че няма 5 години, а  цели 9 г. Това е.
Блоковете са по 28 и 30 апартамента, още толкова мази, гаражи или магазини. По Кадастралната карта на България всеки апартамент, мазе, гараж и магазин се води в Кадастъра и Регулациите като "Самостоятелен обект в сградата". Така го тълкуват и им търсят стопанска сметка и печалба на всеки поотделно. Представяш ли си - това е огромна работа. Всеки апартамент се продава задължително с мазе и гараж или магазин. Всеки апартамент има 5 вида цени - историческа цена на придобиване /по себестойност/, цена на общата площ с общите части, цена само на чистата квадратура, цена по данъчната оценка, продажната цена по Нотар. акт за покупко-продажба на апартамент, цена по която е фактуриран апартамента, отделно ДДС-то. И то става "манджа с грозде". Сега ми иска Справка  от   всеки един апартамент  колко печелим и дали съм го отразила в 70-та група и т.н. Това е много работа. Ако имам грешка от 2007 година в тяхна полза - веднага ми съобщава, че ще й плащам  корпоративния данък, нищо, че са минали 8 години. Няма 5 години. Да спирам вече - стига толкова. Амортизациите също, пътните листи на шофьорите и разхода на гориво по Д.В. и  ведомостите за заплати, осигуровките, Банките, Касите и т.н.

Сиси,
Скрит текст:
а всички омаловажават труда ни.....остави ги да се оправят те с една ревизия......мечтая си де....

отива му нали....

Любима моя,

Скрит текст:
за мен вече е късно да се оправям. Аз съм на финала. Но ти се помъчи да си улесниш службата. Не оценяват труда ни, а е толкова  много работа.

Общи условия

Активация на акаунт