Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 487
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Сон бахарки, доспа ли ви се ????

Лека нощ. Спете спокойно  "скъпи очи, мойта нежност ви пази......"  /забравих го по-нататък./

# 61
Гости - снимката от филм ли е или от реала  newsm78
Сиси  Hug
Реших да попея Полегнала е Тудора докато гледам един филм...и съм заспала...Но не мога да не сложа снимките от 2-ра част на 14 епизод, защото утре ще бъдем на рожден ден...
Да видим какво последва след посещението на Керем....

Назлъ, след като разбра, че сестра й е бременна, реши да напусне къщата...Елиф е много притеснена и се обади на Кахраман...

Като да търсиш игла в копа сено...

Кахраман мимоходом попита, как Назлъ е разбрала всичко...

Кахраман много се замисли...Какво последва, казвайки истината пред семейството си....

Селим е единствения човек, на който Назлъ може да се обади...

В колата Елиф си спомня за Селим...

Кахраман поема нещата в своите ръце. Казва на Елиф да стои в колата, а той ще поговори с Назлъ....

# 62

Кахраман счита, че вината е в тях, а не в Елиф, но не така мислят Къймет и Дафа...

Кахраман не пропусна да благодари на Селим, че им е помогнал...
Различен е Кахраман от майка си и жена си...
С Назлъ стана сравнително лесно...На Кахраман няма да му е толкова лесно със Султан, но все пак ще успее...

# 63
Назлъ се чувства виновна и иска да изкупи вината си пред Кахраман, като му направи кафе....
Така Кахраман, а и самата Елиф ще научат, че днес е рождения ден на Елиф...

Само с торта няма да мине...Кахраман има предложение към Елиф, но не приема отказ...

Какво затруднение, мила?

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Не приемам отказ  Naughty Naughty Naughty

# 64
Добро съботно утро  Coffee Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Прекрасен почивен ден с много забавления и само приятни емоции  Hug

Подготовката, която Кахраман направи за рождения ден на Елиф...

Кахраман обаче, не предупреди секретарката си, че това е тайна и, че ще си остане между тях...

Дафа се приготвя за вечерята с кахраман...Той не знае, но тя ще му изпрати съобщение, кое той няма да прочете, защото му падна батерията...

Елиф и тя се подготвя....

И Елиф като всяка жена стана суетна...Добре, че закъсня, а Кахраман няма да се разсърди....

Чаках някой да пусне пост преди моя, но....нямам повече време, искам да изпреваря горещината....

# 65
Добро утро и от мен!
Снощи бях каталясала и съм заспала като бебе!
Скрит текст:
Вчера нещата минаха сравнително лесно. Плевенчани бяха но се справихме добре с минимални натоварвания, защото всички знаем, че не си тръгват без нищо.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ани, сега с удоволствие ще видя вчерашния  ти преговор... Joy Joy Joy

# 66
  • Русе
Привет и от мен!  Hug

Ани, Деси  Hug

В тези адски горещи дни... май трябва да търсим забавление наистина или на плаж и в планина, или... на по-хладно у дома  Peace

Та... за целта - преговорът върши чудесна работа  Simple Smile

Хубав ден за всички  Hug, надявам се и форумът да не ни пречи много и на включванията, че напоследък си е страшно  ooooh!

# 67
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug снощи до късно и днес първа си на линия! Laughing

Деси,хубаво е,че всичко е минало добре в работата! Peace

Събота и неделя ще почивам,че на плажа е лудница! Joy

Захванала съм ''Двете лица на Истанбул''и бързам да го изгледам! Joy

Приятна събота,където и да сте! newsm51

ПП Цвети Hug

# 68
Деси  Hug Злати  Hug Цвети Hug

Деси

Скрит текст:
Така е, не си тръгват без нищо...Едно време като бях гл.счети на една общинска фирма им запазвах суми, които трябва да преведа на общината, че като дойдат да има какво да им дам, да не се ровят много...дори им ги показвах - и те доволни и аз....Но в частните фирми не е така и особено собствениците, ако са алчни, проблемите са на лице....
Дано всичко вече да е минало  Praynig

Злати, Цвети - на вън е ад, така, че си стойте у дома на хладничко....

Хубав следобяд  Hug

Скрит текст:

# 69
Кахраман е дошъл да вземе Елиф...

Кахраман: Купих малък подарък..  Joy Joy Joy Joy
Малък...за 45 хиляди турски лири...Дафа ще се ошашави  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

На Кахраман дъха му спря...Очите му са пълни с любов  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Няма защо повече да отрича...Влюбен е  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 70
Ани  Hug Злати  Hug Цвети Hug!

На Кахраман му увисна ченето точно! Като го облечеш момичето в хубава дрешка и му се вижда хубостта, тя нали затова Дафка не му купи хубави дрехи.... А колкото до малкия подарък - ами той наистина е малък, но на размер... Joy Joy Joy Joy Joy

Ани,
Скрит текст:
то винаги е така, за нещо трябва да се хванат, не може без нищо....

Цвети, в къщи за сега на климатик е най-добре. Забавлявам се с Едни комедийни сериали - С аромат на ягоди и с една червенокоска - Любав на заем май...

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 16:14 от dessislawa1

# 71
Привет на всички в темичката и приятни почивни дни...   Hug

…и разбира се още кафе …

# 72
Деси - климатика вече не е прищявка...Не знам защо, но в последно време горещините са със седмици...По-рано, сякаш не е било така...или ЕГН-тио сега си казва думата...

Тио - чудесно цветно кафе си ни приготвила  Hug

Секретарката на кахраман е резервирала масата. Дафа също е резервирала маса в същия ресторант - това е любимия ресторант на Кахраман..

Дафа звъни на Кахраман, но нали му падна батерията. Дафа изпива чаша бяло вино, сервитьора й носи втора. Малко по-късно се обажда Емине - баща й на Дафа е вдигнал кръвно...Дафа каза, че ще отиде и тръгна...Дафа излезе с колата, а влезе колата на Кахраман...
Спомням си, че при онлайн гледането бях изтръпнала... #Crazy #Crazy #Crazy

Малко не ми се връзват нещата. Това е любимия ресторант на Кахраман. Предполагам, че той е ходил там с Дафа, но персонала на ресторанта не показаха да я познават...А и не казаха, на Кахраман, че съпругата му е била резервирала маса.... Thinking

# 73
Е, при комшиите можеш да очакваш такава дискретност когато става дума за мъж.... Joy Joy Joy Joy
По скоро -на Елиф държанието не се връзва, всеки ден слиза от джипове и ходи в такива ресторанти. Много сигурна и спокойна в себе си. Нейсе!

# 74
Е, при комшиите можеш да очакваш такава дискретност когато става дума за мъж.... Joy Joy Joy Joy
По скоро -на Елиф държанието не се връзва, всеки ден слиза от джипове и ходи в такива ресторанти. Много сигурна и спокойна в себе си. Нейсе!

Joy Joy Joy Joy Joy А пък Дафа непрекъснато ще повтаря, че е селянка  Grinning
На мен ми се стори Елиф малко притеснена, свита, когато са в ресторанта...Първоначално оглежда заведението, но не съм правила снимки от тези моменти...

И ние с вас....

Да много неприятни неща се случиха и едно хубаво нещо - Съдбата срещна Кахраман и Елиф....

Общи условия

Активация на акаунт