Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен / София

и сега какво....излиза , че бащата на Дафне и той е бил любовчия.... Joy Joy Joy Joy

# 166

и сега какво....излиза , че бащата на Дафне и той е бил любовчия.... Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Не мисля...Мисля, че Невал е заминала за пари и власт - така каза Дафа, а Невал не го отрече....Тази мумия навярно е намерила някой богаташ, който може Би е трябвало да умре, но се е позастоял....А пък и нерде Франция, нерде Станбул... Дафа е копие на майка си, колкото и да не й се иска и да го отрича....Все пак първите 7 години дафа ги е изкарала с майка си....

А Кахраман е на грешен път...На Дафа приоритета е селската девойка, а не французойката Невал...

Кахраман извади първия жълт картон на Дафа...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Но Дафа за по-сигурно реши да се довери на Максут...

# 167
  • Плевен / София
Да....интересна ситуация.....Дафне не се поколеба да търси Максут......двата дявола ще си сътрудничат...

# 168
Двете вещици....

Тая бозавата с големия мозък, май е малоумна...А кой поиска сурогатна майка и предостави Къймет да я избере....Баси и нахалитета  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

По твоя вина вещице, по ничия друга....И по-добре, защото ти не заслужаваш да имаш такъв мъж...Ти си Божия грешка....

А сега какви претенции имаш...Че дори се преструваш, че си майка на детето....Отврат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ти вече си я написала мръсна убийце...През трупове минаваш, за да постигнеш своите амбиции....Дано дъщеря ти да има късмет такава усойница като теб да й отрови живота...а ти да гледаш зад решетките.....Тогава ще разбереш какво е страдание.....Само чрез мъката на детето си....

Да....интересна ситуация.....Дафне не се поколеба да търси Максут......двата дявола ще си сътрудничат...

И то не веднъж  Naughty

# 169
  • Плевен / София

за съжаление и Дафне и Къймет не си знаят мястото.....смятат, че знаят какво иска Кахраман, но грешат.....явно, че да си човек с тях не е здравословно....

# 170
Ани  Hug  Гости  Hug  Злати  Hug  Ели  Hug  Цвети  Hug Деси

Ох какви вкуснотии ни е приготвила Гости …заплювам си кюнефето /байгън ама ще го хапна с удоволствие/ …кафенце колкото повече-толкова по-добре ... Heart Eyes

Дразня се много от интригите в турските филми,от постоянното послушване ,но най-много се дразня от безнаказността на отрицателните герои …значи може да тровиш,убиваш ,лъжеш,крадеш …но накрая отново печелиш…Пиша това ,защото изгледах "Квартала на богатите'/"Прилив-отлив"/ …и там една от най-лукавите героини оцеля и за нея имаше хепи енд …дано в този филм Дафа да си получи заслуженото ...

# 171
Гости, на мен ми стана интересно, какво точно щеше да пормени Къймет, че да станат биз-бизе с Дафа...Тайната за Якуп ли само  Thinking Забравила съм....

Тио 

Цитат
най-много се дразня от безнаказността на отрицателните герои …значи може да тровиш,убиваш ,лъжеш,крадеш …но накрая отново печелиш

Много е дразнещо, а ако остане ненаказана Дафа ще е и разочароващо...

Къймет извади отровата и ще "наказва" Дафа....

Елиф се опитва да се обади на Назлъ...

Отчаяна е...Не е хапвала нищо от сутринта...Джелал е купил сладки и торта и я кани да хапне нещо, но....

Елиф припада...
В това време Къймет е при Кахраман...

Кахраман тръгва и Къймет не успява да му каже за отровата с която Дафа искаше да убие неговия син...

А Дафа научава телефона на Максут...

Емине предупреждава Дафа, че Максут е манияк и тя не трябва да се занимава с него, но Дафа й казва когато разговаря с ея да мълчи...

# 172

Денят, в който беше написана съдбата ми еп.16-2 Бг.субтитри

http://vbox7.com/play:53d06ba0e9

Пропуснах да сложа видеото на втората част на 16-ти епизод....

# 173
Гости, на мен ми стана интересно, какво точно щеше да пормени Къймет, че да станат биз-бизе с Дафа...Тайната за Якуп ли само  Thinking Забравила съм....

Тио 

Цитат
най-много се дразня от безнаказността на отрицателните герои …значи може да тровиш,убиваш ,лъжеш,крадеш …но накрая отново печелиш

Много е дразнещо, а ако остане ненаказана Дафа ще е и разочароващо...

Къймет извади отровата и ще "наказва" Дафа....

Гарван -гарвану око не вади !

# 174
  • Плевен / София
Ани, не знам какво да кажа за Къймет......отгледала е чуждо дете....крила е толкова години тайната на съпруга си.....за нея не беше проблем да приеме сургатната майка, затова ме изуми как с лека ръка искаше Елиф да направи аборт......и се учудвам на подкрепата и към Дафне....дали защото я смята за по добрия избор спрямо Елиф.....нея тя така и не я прие......... Naughty
Тио....умирам за кюнефе....почти колкото за баклава... Joy Joy Joy Joy Joy
аз не гледам Квартала на богатите, но съм се филмирала по Двете лица на Истанбул... ooooh! Joy Joy

# 175
Кахраман стана като линейка...Отива в къщата на Джелал...

А в това време Султан ще нахлуе в къщата да поиска сметка на Къймет....

Тио, да така е, поговорката действа с пълна сила, но все пак едно от злодеянията на Дафа, Къймет разкри на Кахраман...

Гости - сега като гледах повторението, Дафа многократно каза, че Елиф е селянка - с цел да я обиди...Ако става въпрос и голямата госпожа Къймет също е селянка  това би трябвало да я засегне...Но Къймет не го показа....Наистина не прие Елиф...Може би защото в дафа виждаше себе си - вещицата, която ще осигури същия живот на Кахраман, какъвто Къймет осигури на Зия бей - живот в лъжа, измама и всички пороци на света....
Но Къймет мисли, че е направила чудо за семейството си....а изобщо не се замисли на Кахраман ще му хареса ли да живее цял живот в змиярник или не....

# 176
  • Плевен / София
Ани, всеки харесва хора, които приличат на него самия....затова и с Дафне си допаднаха.....снаха и свекърва......докато Кахраман не е грандоман и обича наистина земята и простите неща.....усети сродната душа в Елиф.....не мога обаче да простя на Джелял това, което причини на Кахраман.......дългогодишното им приятелство трябваше да го накара поне той да си замълчи и да подкрепи Кахраман във вярата му, че Елиф е жива....

# 177
Двете свати и съселянки...Едната има умен мъж и станала господарка - прислуга има...А другата имала за мъж пияница, който е съсипал живота на децата си...Та двете се изправят и обвиняват...

Като живееш в палат и прислуга имаш, може би трябва да бъдеш и по-възпитана Къймет ханъм....

Дай Боже да й поиска сметка за всичко сторено - на нея и на любимата й снаха...

Султан й говори за грях, а Къймет е щастлива, че бебето е живо...Не се моли на Господ Къймет, на този на който се молиш, когато лъжеш и вършиш грехове...Трябва да благодариш само на Елиф - тя спаси твоя внук....
А не да се съюзяваш с тази змия, заради която искаше да убиеш това дете....
Дано наистина Господ да те накаже за всичко, което стори до сега и което ще направиш...Бял ден да не видиш вещице и ти и любимата ти снаха....Да се молиш за чаша вода на Елиф....

# 178
  • Плевен / София

ето това не  го разбрах....Султан е невинна за какво....... Thinking

# 179
Ани, всеки харесва хора, които приличат на него самия....затова и с Дафне си допаднаха.....снаха и свекърва......докато Кахраман не е грандоман и обича наистина земята и простите неща.....усети сродната душа в Елиф.....не мога обаче да простя на Джелял това, което причини на Кахраман.......дългогодишното им приятелство трябваше да го накара поне той да си замълчи и да подкрепи Кахраман във вярата му, че Елиф е жива....

Гости - може би това е неволно...Тези, които си приличат се привличат...Но в случая Къймет не вижда по-далече от носа си....А и желанието да реди съдбите на децата си не й позволяват да прогледне....Може да се каже, че Якуп и Шюкран трябва да са щастливи, защото Къймет не се меси в живота им....

А Кахраман взема нещата в свои ръце. Чувства се отговорен за Елиф....

Елиф чувства загрижеността на Кахраман, като грижа за бебето...Съвсем различно би било, ако знаеше, че това дете е и нейно....

Зия бей е дошъл да благодари на Елиф, че е запазила внука му...Елиф в първия момент си помисли, че са майка й и сестра й и скочи...но се спря като видя Зия бей....

Е, може да е селянка, ама се държи по-възпитано от "големите" гражданки Къймет и Дафа....

Общи условия

Активация на акаунт