Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 570
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

ето това не  го разбрах....Султан е невинна за какво....... Thinking

И аз мислих за това...Може би има предвид, че Къймет й обеща в затвора да се грижи за дъщерите й...Може би иска да каже, че нищо не е сторила на Къймет, а тя е постъпила подло с дъщеря й...
Не знам, само догадки  Thinking

# 181
  • Плевен / София
Ани, чудя се newsm78, защото за мен Султан съвсем не е невинна  Peace например към Елиф....стовари грижата за семейството на нея и раздава морал без да има право на това.....и явно не познава дъщеря си щом без да я изслуша  я удари....направо ми причерня като видях да удря бременна жена и това и е дъщеря....Кахраман поема нещата в свои ръце така е......да видим обаче дали ще успее до край....

# 182
Гости - държанието на Султан беше много жестоко. Вместо да бъде благодарна, че Елиф спаси Назлъ и момичета не умря, да помисли как излезе от затвора толкова бързо, тя се нахвърли срещу нея като полудяла...За какво достойнство ще ми говори жена, която е убила и е била в затвора...Нима това не е срамно, а е срамно, че пълнолетната й дъщеря е бременна, за да спаси сестра си и майка си.
Ако мислеше, че е постъпила правилно убивайки съпруга си, защо избяга и остави труп на двора. Защо не остана там, да отстоява постъпката си.....
А блъскането и скубането на бременна жена е престъпление - а да не говорим, че това й е дъщеря...Ужасена съм от държанието на Султан... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Разговора на Зия и Елиф....

Тези думи за мен не означават нищо...Като се има предвид, как Зия бей постъпи със собствената си дещеря, не се надявам на нищо добро да направи за Елиф...

Дали във втори сезон Зия ще си спомни тези думи.... Thinking

Хм...може би съм обременена с това, което видях по-късно....Но не вярвам на Зия....Някакво лукаво пламъче виждам в очите му...Може би защото не знае, че Елиф е родната майка на внука му...Но ми се струва че е лицемерно любезен...както някой стопанин, който взема зайка за временно ползване, да роди зайчета и да я върнат, така усещам Зия бей, че вижда Елиф....

# 183
  • Плевен / София

дъщеря, на която реши много бързо да прочете молитва и да обяви за умряла.....жалко за белите му коси......това не го очаквах от Зия.....
за съжаление утре съм на работа и рано ще кажа
 лека нощ.....

# 184
Кахраман - Мерием...

Искам да направя едно пояснение. Понякога слагам снимки без диалози - искам и вие да видите реакцията на героите, когато без думи само с мимика, поглед показват какво чувстват...затова тук има мнвого снимки на Кахраман без думи...

Какво означава "Вие много преживяхте"....с тези думи оправдават всички постъпки на Дафа....Какво преживя повече Дафа от Кахраман...Никой не знае, че детето не е от Дафа....Едва сега научиха, че не е бременна, а друга жена носи тяхното дете....И не на последно място - преживяванията в едно семейство, ако можем така да наречем Кахраман и Дафа, би трябвало да ги обединяват, а не да ги разделят....Какво означава, че жената като котката, когато е притисната в ъгъла си показва ноктите...С какво Кахраман притисна Дафа в ъгъла, че тя си показа ноктите....
В момента никой от семейството не разбира Кахраман, защото, за да запази достойнството на Дафа, Кахраман не каза цялата истина....

# 185
Момичета трудно влизам в темата и много проблематично слагам отговор …затова ви пожелавам -лека нощ !  Hug

# 186
Дафа получава хабер от Максут с мястото, където двамата да се срещнат...И да видим какво си говориха на самата среща....

Колко е щастлива дафа, че ще види Максут  Joy Joy Joy Joy

Дафа прави предложение на Максут да правят бизнес...Опс, не му предлага, а му нарежда...

Дафа все едно, че държи на склад Елиф и пита Максут иска ли я....

Крие ли???  smile3506 А аз защо мисля, че живее....

Дафа все едно е собственик на Елиф - вече й е омръзнала и иска да се отърве от нея....

Двамата ще играят на покер или на нещо друго...Дафа не спазва законите...На всякъде по света се обявява търг...Как така без търг....Можеше и Кахраман да се появи и да наддава.....
Баси и злобарката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сори, ама Максут наистина ще е глупак, ако мисли, че Кахраман знае какви ги върши ведмата наречена негова съпруга....

Простака си е простак - независимо дали има много пари или е беден като църковна мишка, дали е жена или мъж, дали е роден в Станбул, или в Хатай....Двама простаци се събрали....

ооо не знаех че Дафа и Елиф се редят на опашка за Кахраман  newsm62 Дафа не може да гледа Елиф, защото е преди нея на опашката... smile3515

Ау....селянина се докачи на чест....

Знае, знае.....

Дай боже да научи..... Praynig Praynig Praynig Praynig

боже  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy достолепната дама се моли на един селянин.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Как да бъде по-умна, като не може...Толгова й е багажа....Стига колкото да бъде убийца  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire То за това не се иска акъл....

А ето какво е почувствал максут, когато се е срещнал с Дафа....

все едно, че се е качил на слон  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

С това свърши 2-ра част на 16 епизод....

Тио и пир мен е така....
Гости, Тио лека  newsm46 newsm46

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 23:19 от MAMA-AN

# 187
Добро утро, момичета!
От тази горещина съм се скапала... Още седмица ще е така поне по синоптични данни.
Ани, ти си неуморна! С този преговор откриваме толкова неща, които не сме забелязали - и думи и жестове. Благодарим ти, скъпа! Hug
Скрит текст:
За мен лично тази тема ме разтоварва. Имаме сходни представи и реакции за нещата . Зачетох се в една друга тема заради двете комедии, които следя и останах меко казано учудена и удивена от съдържанието й. Възрастта ни тук е близка и това е определящото, което ни свързва. Може би момичетата там са по-млади ... Сутрешно нещо много започнах да разсъждавам..

Хайде, кафето е готово!

# 188
  • Русе
Добро утро!  Hug

Деси  Hug

Ани, Тио  Hug и аз срещам големи трудности с влизането във форума, но... поне за четене успявам ( може и бавно да става  Wink, ама... как да пропусна).  Peace

На Султан аз едно не мога да простя - не изслуша изобщо дъщеря си, не и даде възможност да обясни нищо. Нима е толкова умна, че схвана всичко от дневника?  newsm78 Ако е имало нещо между Кахраман и Елиф, за което да я упрекне - видя ли го написано? Да не би да е нарекла там бебето ''свое''?  newsm78 НЯМА, нали? Е... откъде тогава се появи толкова злоба, какви си ги замисли? Глупава ли е, необразована..., но не е ли майка - сърце за детето си няма ли? Как можа така да се отнесе към Елиф  ooooh!

# 189
Здравейте момичета

Деси  Hug Цвети  Hug

Скрит текст:
Деси и аз съм ходила да чета други теми, когато съм гледала някой сериал по телевизията и понякога съм оставала разочарована. В някои теми изобщо не се пише за филма, а използвайки героите се пишат съвсем различни неща....
Дори съм си мислила, дали нашата тема не е скучна - пишем над  95% за сериалите и някакви минимални писанки за странични неща...

Желая ви прекрасен ден - синоптиците казаха, че тази седмица ще бъде най-гореща - дано да оцелеем...

Хатидже - Елиф и Хакан - Якуп - с талисманчето....
Навярно снимката е зад кадър от първи сезон, но не си спомням Елиф да е била с такава рокля....

# 190
Ани, Hug! Цвети,  Hug!

Ани,
Скрит текст:
Да го напиша направо- втрещих се от езика и темите, които обсъждаха. Да, нямаше почти нищо за филмите от темата! На вкус и цвет товарищи - нет!

# 191
Деси - да точно това и аз съм виждала...Може би наистина възрастта на участниците в темите си казва думата...

Денят, в който беше написана съдбата ми еп.16-3 Бг.субтитри

http://vbox7.com/play:0c15364a22

# 192
Кахраман е на мероприятие във връзка с получаване на годишна награда за бизнес.  Елиф е сама в очакване да се обади Назлъ може би....Гледа подаръка от Кахраман и си спомня думите му....

В този момент се обажда Назлъ. Те вече са в дома на Айше - от затвора....

Награждаването е свършило. Кахраман с наградата е нападнат от журналистите....

След това Кахраман веднага звъни на Елиф. Тя е тръгнала към посочения адрес да се срещне с майка й и сестра й. Батерията на телефона пада и тя не видя кой я търси. Кахраман звъни на домашния телефон на Джелал, но и там никой не вдига. Обажда се на Джелал и казва, че е притеснен. Търсил Елиф, но никой не се обажда....

Кахраман сам ще отиде да види какво става...Притеснен е за Елиф, а не за бебето. Да не би отново да й е прилошало....

Кахраман вече е пред вратата на къщата. Звъни, чека, вика, но никой не се обажда. Прави крачка назад и с крак отваря вратата....

# 193
Аз нямам проблем с влизането и публикуването на отговори, само е малко по-бавно...

# 194
Деси - при мен става трудно....с много търпение....

Елиф е пред къщата на Айше. Разговаря с Назлъ...Назлъ я моли да си тръгне, защото майка им е много ядосана, ще се видят по-късно, когато се успокои. Елиф обаче иска да разговаря с майка им. Да й разкаже всичко...В това време излиза Султан....

Султан не иска да чуе истината от Елиф..тя си има своя истина - Елиф е изцапала честта им.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

smile3511 smile3512

Леденото сърце на Султан започна да се топи, но зад вратата...Да не я види Елиф...Еснафският й инат не й позволи да изслуша дъщеря си.....

Следва песента "Мамо" в 25,36 минута....

Общи условия

Активация на акаунт