Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Султан е обикновена, необразована жена, която не знае какво означава сурогатно майчинство и от там дойдоха всичките й реакции за бремеността на Елиф. Като прибавим и "помощта " на Дафнето и насадените в главата й мисли за чест, срам и т.н. от веки веков картината е ясна. Всичките й грешки са последица от всичко това. Тя не осъзнава какво причинява на децата си...
Ани,
Скрит текст:
сега имам малко време и си пиша така да редуваме постове.... Wink

# 196
Деси - за Султан си права - но тя слуша само себе си....
Този тип жени /енергични, корема напред, гърба изправен...навъсено лице, сякаш света й е крив..../ са такива. Но не я оправдавам....Защото от дете Елиф като по-голямото дете е едва ли не малтретирана...Майка й е имала мечти за нея, но никога не си е задавала въпроса, какви са мечтите на Елиф.....

Кахраман - счупи вратата, сега е от клуба "Направи си сам"...
Струва ми се, че е много ядосан на Елиф, но тя бързо го омилостиви....

От тези думи на Елиф, ада на Кахраман премина...Елиф отново е помислила за него и разчита само на него....

Отиват на вечеря....
На Кахраман не само му е приятно да бъде с Елиф. Той иска да се грижи за нея, не само защото носи неговото дете.....а защото е майка на детето им....

А къде я стяга чепика Султан....

Всяка майка гради мечти за децата си...Но когато тези мечти се разминават с тяхните, майките трябва да ги приемат, а не да тероризират децата си, че не са изпълнили тяхните желания....

# 197
Двете вещици майка и дъщеря....

Дафа се предаде...Съгласна е майка й да използва козовете.....

Елиф и Кахраман наистина вечерят заедно....С началото на вечерята свършва 3-та част на 16 епизод....

Следва разговора на вечерята и какво се случи след това....

Денят в който беше написана съдбата ми еп.16-4/4 Бг.субтитри

http://vbox7.com/play:57de89b20e

# 198
Цитат на Ани
Цитат
Всяка майка гради мечти за децата си...Но когато тези мечти се разминават с тяхните, майките трябва да ги приемат, а не да тероризират децата си, че не са изпълнили тяхните желания....
Така е, ние сме винаги зад децата си и сме готови да направим всичко. Дори когато не сме съгласни, намираме нужното оправдание или причина да ги подкрепим...
Идеала на Султан - да ожени дъщеря си "честна" и неопетнена пред хората преди всичко...

# 199
Цитат на Ани
Цитат
Така е, ние сме винаги зад децата си и сме готови да направим всичко. Дори когато не сме съгласни, намираме нужното оправдание или причина да ги подкрепим...
Идеала на Султан - да ожени дъщеря си "честна" и неопетнена пред хората преди всичко...

Да, това е мечтата на Султан и затова сега не може да се побере в кожата си, а не мисли за дъщеря си - какво тя преживява.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

На вечерята....

Може би Кахраман иска да каже по-твърд...към майка си и Дафа, защото той не може да бъде жесток към никой....

Кахраман:.....толкова обикнах това дете!

Елиф не знае, че това дете е и нейно, но е много чувствителна, ако някой не иска това дете...Та тя не може да се раздели с него, а виждаш ли някои не искат това дете - като Дафа и Къймет например...

Вечерята продължава...

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 13:04 от MAMA-AN

# 200
Здравейте! Hug Hug Hug

Ани HugТио HugЦвети HugДеси Hug

Пак много сте писали снощи и днес! Laughing И аз нямам проблем с влизането,само предишните дни,когато постовете не излизаха,а показваше че ги има! Peace За темите е така,защото както сте споделили сме близки по възраст и интереси!  Heart Eyes

За Султан  smile3511

Приятен горещ ден! Hug Hug Hug

# 201
Злати Hug

Вече сме преминали възрастта, в която да сънуваме мокри сънища с актьорите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Макар, че и това не е много точно...Има дами на нашата възраст, които сънуват такива сънища, или се опитват да се подмладяват пишейки подобни неща...
Аз си обичам актьорите, но те са ми като деца - мамините хубави те  Hug Hug Hug Hug Hug
Малко по-късно ще продължа със снимките от вечерята ....

дафа даде картбланш на майка си...Използва всички средства - Максут да отвлече Елиф...Сега чрез пресата да орезили съпруга си, а той да й падне в краката и да се моли....

Ако някой от по-младите момичета не сте виждали мумия, то Невал Кочак е живата мумия.....
Визията отговаря на нищожната й душа....Дамата никога не е губила битки...но винаги има първи път...Дано сега да е първия път в който ще загуби битката....

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 16:46 от MAMA-AN

# 202
Ели  Hug

Вече сме преминали възрастта, в която да сънуваме мокри сънища с актьорите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Макар, че и това не е много точно...Има дами на нашата възраст, които сънуват такива сънища, или се опитват да се подмладяват пишейки подобни неща...
Аз си обичам актьорите, но те са ми като деца - мамините хубави те  Hug Hug Hug Hug Hug
Малко по-късно ще продължа със снимките от вечерята ....

запазвам поста....

Ани, има още хляб в нас! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Освен възрастта, има и други определящи неща, които ако не са дошли навреме, не ги чакай, както се казва в онази приказка....

# 203
Деси

сиренето може да е свършило, но има още хляб у нас  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вечерята продължава.....

Споко Кахраман бей...Ще имаш възможност да научиш на изуст написаното в дневника...

За пръв път, Кахраман предложи да си тръгват....

Човека на Невал ги фотна....

# 204
Цитат от Ани

Деси

сиренето може да е свършило, но има още хляб у нас  35 35 35 35 35 35 35 35

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 205
# 206
Злати - извинявай  Praynig Praynig Малко по-напред съм сбъркала  Praynig Praynig Praynig Praynig

Снощи щях да питам Тио - как са "напомпили" врата на Ози  Thinking

Гости - не напомни и забравих следобедното кафе....

Кахраман изпрати Елиф до къщата като загрижено я предупреди...

Кахпаман продължава да живее на хотел....

# 207
Ани ,Злати,Деси ,Ели,Цвети привет и благодарности за всичко написано …  Hug

Едно кафе за освежаване ?

Ал

Али Йерлакия е бил забелязан в Чешме с Бешак Парлак.Цял ден са прекарали заедно ,а вечерта държейки се за ръце са отишли на вечеринка…

Скрит текст:
Башак Парлак, которая отдыхает в Чешме была замечена вместе с Али Йерликая ("День, когда была написана моя судьба"). Пара весь день провела вместе и вечером пошла на вечеринку, где держались за руки.

# 208
Тио и аз малко късно се сетих за кафето....

нали бяха писали, че между Али Йерлакия - Вейсел и Джанан от Съдбата има нова връзка.... Thinking Сега нов сюрприз..... Thinking Thinking

На следващата сутрин има сензация...Името на Кахраман е във вестниците - ето как....И как реагираха героите от сериала....

В имението....

Много бързо усмивката на Къймет ще изчезне....

Колко е щастлив Якуп, но много скоро ще бъде оплетен от Фунда....

Якуп веднага отнася вестника с новината на баща си...

Якуп и Шюкран са много загрижени за Дафа...Но Шюкран е една от тези, които Дафа иска да унищожи....

Дафа се прави на ни лук яла, ни лук мирисала....

# 209
Ани  Hug

Ето ви още едно "Съдбоносно -любовно" и много горещо кафе…  Wink

Общи условия

Активация на акаунт