Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 537
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Втори сезон на Парченцата

Скрит текст:
Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça'da, Nezaket karakterini canlandıran Ayta Sözeri diziden ayrıldı.

Thinking Thinking Thinking

# 511
В Парченцата  неочаквана раздяла е настъпила преди новия сезон.

ТУК

Малко съм изненадана от тази публикация. Ролята на героинята в Парченцата беше измислена и много незначителна, за да публикува пресата, раздялата с нея...

Има интервю с Айча Варлъер....

Habertürk- Ece Sahuran röportajı

ТУК

# 512
Здравейте обедно! Hug wavey

Ани Hugзапочна да излиза инфо за Парчетата и новите попълнения! Peace

Цвети Hug

Сутринта рано ходих да плащам сметки,че при нас е непоносима горещина!  Nature Sunny ooooh!

Приятен ден на всички! newsm51

# 513
Злати - мислех, че си на плаж...
Да, за Парченцата започна да излиза инфо, ще чакаме скоро и за Съдбата...
Представяте ли си, Кютюка да е полочила по-добро предложение и набързо да я вкарат зад решетките, за да има време да злобее в друг сериал - да трови живота на зрителите  Praynig Мечтите са безплатни нали....

Кахраман пее еп.20 Руски суб.- Денят, в който беше написана съдбата ми

http://vbox7.com/play:d792725fe2

След като свърши песента....

С това е благодат, Джелал искаше да каже, че след тъгата идва щастието с което разсмя Кахраман....
Кахраман се взе в ръце, но вещиците винаги бяха на крачка пред него не без помощта на Елиф....и Кахраман наистина разбра цената на тази беда, но....го сполетя друга с която за дълго ще бъде обвързан с Дафа.....

# 514
Елиф след като се настаниха в къщата на Айше, разговарят....

Елиф: Оказа се, че детето, което нося било мое. Кахраман си е играл с мен. Толкова съм му ядосана, че никога няма да му простя.
Айше: Почакай. Какво означава това? Как си е играл с теб? Излъгал ли те е?
Елиф: Да, аз мислех, че това дете е от Дефне. Скрили са го от мен, за да не го взема и да избягам.
Айше: Това човешко ли е?
Елиф: Заради тях за малко да загубя детето си. Какво ли не преживях. Не искам да видя дори лицето на Кахраман.
Айше: Добре, а какво ще правиш сега?
Елиф: Ще отгледам сама детето си.
Айше: Мисля, че точно това ти подхожда. Аз също съм с теб.
Елиф: Много благодаря. Целта ми е след раждането да замина там, където не могат да ме намерят. Но да допуснем, че ме намерят....и вземат детето обратно....Според теб, мога ли да си взема детето от тях?
Айше: Детето винаги се дава на майката. Съдът винаги е на страната на майката. Но тези Йорукханови са много силни, Елиф. Това може да прерасне в голяма юридическа война.
Елиф: Не ме интересува. Ако се наложи ще отдам живота си за моя син, но няма да го дам на никой.

Затова Елиф тръгна по най-трудния път. Благодарение на майка си, сътвори хиляди глупости.....В желанието си, да запази сина си, все повече се отдалечаваше от човека, който я обича истински и от детето си....Грешка след грешка правеше Елиф и с това даваше възможност змиите да танцуват своя танц...А Кахраман страдаше...

# 515
  • Плевен / София
Здравейте момичета Party Party Party Party
За съжаление нямам много време и набързо само да кажа, че когато в живота ти лошото е повече от доброто както е в случая с Елиф.....тя по лесно повярва на Дафне отколкото в добрите намерения и любовта на Кахраман....той който е живял толкова години с Дафне не я разбра и повярва, че ще останат "приятели"... Crossing Arms та ние искаме от Елиф да прецени вярно постъпките и......имала е главата и да пати.... ooooh!
хубави почивни дни на всички в темата...

# 516
Предлагам ви следобедно лятно изкушение

Скрит текст:

Гости - права си, но все пак Елиф можеше да помисли, както го е правила винаги. Защото знаем, че живота я е научил да не получава нищо на готово. Сега изведнъж, получи на готово помощ от Дафа...и не се замисли дори, не подложи на съмнение думите й. За това разбира се й помогна Султан - обърка я, давайки си благословията за бебето и помощта....

# 517
 Hug

епизоди на Paramparca ще бъдат дадени всяка неделя

http://www.ranini.tv/haber/6547/1/paramparca-tekrar-bolumleriyle-her-pazar-starda

#Paramparça dizisinin yeni sezon çekimleri 15 Ağustosta başlıyor. Yeni sezonun ilk bölümü ise 14 Eylül Pazartesi

Заснемане започва на 15 август. Първият епизод на сезон 2 ще бъде на 14 септември.

# 518
Дилаханъм много благодаря за новата информация  Hug
14.09. е в понеделник - това означава, че деня на излъчване се запазва и за втори сезон...
Значи снимките ще ги започнат 1 месец по-рано. Интересно, дали ще продължат в същото имение, или ще наемат нещо по-скромно. Надявам се след като започнат снимките да пускат повече информация  Praynig

# 519
Ани Hug,не ходих на плаж!Много е горещо,а и не може постоянно да съм в морето! Joy

Скрит текст:
Трябваше да свърша задачите,че в неделя внучката и дъщерята идват на гости за 2седмици!Ще съм заета с тях! Laughing

Гости Hug

Дилаханъм Hugблагодаря за инфото за Парчетата! Hug

# 520

Денят, в който беше написана съдбата ми 20 3/4 бг.субтитри

http://vbox7.com/play:12d7d4759b

Забравили са лекарствата на Назлъ и Султан се връща във вилата. Пристига и Кахраман. Той иска да разговаря с Елиф, но Султан го излъга, че Елиф е отишла на разходка. Каза му още...

Без Кахраман, но с Керем....отново не сама...

Думите на Султан, че ще решат въпроса за детето по взаимно съгласие не дават покой на Кахраман и той прави обратен завой и отново се връща във вилата...Там му предстои нова изненада....

Кахраман е при вилата...

Кахраман си мисли, че Елиф не знае, че бебето е нейно...

# 521
Следващата сцена е без думи, но Кахраман красноречиво показва какво преживява...Разбра, че Елиф си е заминала от него....

Обади се Якуп, че има проблем във фирмата и Кахраман незабавно трябва да отиде там...
Елиф си търси работа, но когато разберат, че е бременна, веднага й отказват...
Елиф ще отиде при докторката да си вземе изследванията от последния контролен преглед. Кого ще види там????

# 522
Ани ,Злати,Гости,Ели,Цвети,Дила и всички други виртуални ,но скъпи ми форумни приятели …  Hug

Букет цветя ,много усмивки и приятна вечер ... Hug

Слагам една вкуснотия от праскови лесна за приготвяне …

http://buonafurcettaivana.blogspot.it/2014/06/blog-post_25.html

ПП:Чок зор ми е да вляза в темата …. Sad

# 523
Тио голяма вкусотия ни прдлагаш, а пък изглежда толкова красиво, да го докосне човек...
Благодаря за цветята и приносителя - божествен е  Hug Hug Hug
Вярно е, малко трудно се влиза във форума, но с малко търпение и упоритост става  Grinning

Продължение...Невал трябва да спаси брака на дъщеря си - нали така с.е научена Дафа - всички желания да й се изпълняват...

Кахраман докато пътува към фирмата, се обажда на Айсел да разбере има ли роднини Елиф в Истанбмул, Айсел знае само за братовчедката на Султан и Кахраман иска адреса...

Кахраман е пристигнал във фирмата и пита брат си какво става....

Пристигат полицаите...

# 524
Ани Hug

Много съм се чудела защо изобщо вкараха Невал newsm78 ,а след това излезе от сериала!Една змия в повече!Изобщо сценария не ми хареса с нея! Peace

ПП 2 отговора!Тио Hug waveyЗапочнах да пиша поста и съседка ми се обади,та закъснях да го пусна! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт