Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Злати и за мен епизодите след пристигането на Невал са ми най-тегави. Дори мисля, че от влизането на Невал, съсипаха сценария...
Мислила съм, защо вкараха мумията...Според мен да оневинят Дафа. Тоест, тя не е лоша, а майка й и Къймет измислиха всичко. Но тези на мен не ми минават...Дафа не е нито на 5 години, нито малолетна, за да трябва някой да я съветва. Това е зряла жена с 10 годишен брак, и ако наистина обичаше Кахраман, нямаше да му причини всички проблеми...а ако искаше наистина да стане майка, то нямаше никакво значение, че не е нейно....
Така, че за Дафани нищо не я оправдава. Тя си е егоист и трябва да стане както тя иска, а не каквото иска Кахраман....

# 526

Хатидже и Бурак решили тази година да работят като мравки....
Това означава, че Хатидже още не е бременна  newsm68 Ще довърши съдбата, колкото и епизода да направят...

Вижте повече...

Скрит текст:

НОВОСТИ: Всё ещё впереди.

Перед выходом нового фильма "Любовь с первого взгляда" Хатидже Шендиль решила поделиться своим мнением об этом фильме.
Напомним, что в этом фильме Хатидже и Али Сунал сыграют больных, которые влюбились друг в друга в больнице.
Хатидже: "Очень сложно быть возлюбленной человека, который психически болен. Как хорошо, что я жена очень хорошего человека".

Также Хатидже рассказала журналистам о том, что из-за плотного графика они с её мужем Бураком Сагъяшаром не смогли отправиться в нормальный медовый месяц. Актриса добавила, что она и её муж решили в этом году работать, как муравьи.
Хатидже: "Когда я рассказала Бураку о предложении сняться в фильме сразу после окончания первого сезона сериала "День, когда была написана моя судьба", он мне уверенно заявил: "Сделай и это. Как бы то ни было, ты делаешь это очень хорошо. А у нас впереди ещё длинная жизнь".

# 527
Добър вечер. Отново в късен час.
Изгледах 21 и 22 епизод на Моята съдба. Главата ми е като кошер. Много тежки епизоди. Извинявам се, за това, което ще напиша, защото всички подкрепяте Елиф. Но Елиф много ме разочарова. Объркана е може би, страхува се за детето, но прави глупост след глупост. Ненавижда Кахраман, а се довери на Керем. Разкри му истината, че тя е майка на детето. Каза му, че не иска да даде детето на Кахраман. А той полетя в облаците. Кахраман поиска от адвоката да изготви документ с който предоставя майчините права на Елиф и ги обезпечава завинаги. Адвоката не беше съгласен, защото става въпрос и за наследство, но Кахраман му каза, че не е искал мнението му и ако не изготви документа, ще възложи работата на друг. Адвоката каза, че и така, Елиф има право върху детето, защото се защитават правата на майката.
Къймет показа фалшивия договор на Елиф. Елиф се разтрепери. повтаря Кахраман, Кахраман и се обади на Керем. Сама предложи брак на Керем. Кахраман стоеше с папката с документа на вратата и всичко чу.
Елиф два пъти допуска една и съща грешка. Първия път повярва на лъжите на  Дефне и сама предложи брак на Керем.
Втория път повярва на лъжите на Максуд и сама му предложи брак.
Първият път по някакво чудо сигурно с помощта на Кахраман ще се измъкне от дупката в която попадна - още не съм стигнала до този момент, но дано да е скоро.
Вторият път - сиреч във втори сезон, дано господ да бъде с нея.
Трябва Кахраман наистина да е много влюбен в Елиф, за да я измъкне отново от пропастта, в която падна. Не мога да мисля сега как ще стане това. Не съм убедена, че ще стане.
Разумната Елиф остана в миналото. Сега виждаме една объркана и нерешителна жена. Елиф, която в желанието да защити детето си, е готова да го остави без баща.
Чела съм, че някои обвиняват Кахраман. И той допусна много грешки, но те са от добрината му и от безграничната му любов към Елиф.  Никой не оцени и двете.
За Дефне - тя продължава с интригите. Опита се да прелъсти Кахраман, като се самонарани и инсценира, че са я нападнали крадци. След това се промъкна в леглото му. Но Кахраман беше категоричен. Всичко е свършило.
Невал обеща на дъщеря си че скоро ще я отърве от Елиф.
Много ме напрегнаха двата епизода и ще си дам почивка.

# 528
Добор утро

Приятен, забавен и усмихнат почивен ден на всички

Мими - благодаря за разказаното от следващия епизод  Hug Май този епизод ще го пропусна, след като ни напомняш какво се случва. Спомням си, че Керем и Къймет са много активни, а и двамата ми идват в повече.
Керем първо предложи брак на Елиф, но тя отказа....По спомен, след това, когато идва Къймет тя прие брака му. Но си права, че Елиф два пъти допуска една и също грешка - да се довери на хората, които винаги са се отнасяли зле с нея, а не на Кахраман. Но и в двата случая, Султан беше нейния "съветник"...
Комшийте не могат или не искат да показват силната жена. Може би по такъв начин държат в подчинение забрадките. Защото започват и след това развалят образа на жената и отново мъжете са тези, които спасяват положението....

На тиферич.....

# 529
  • Русе
Добро утро!  Hug

Мими  Hug добре обобщаваш, но... никой тук не подкрепя категорично Елиф или Кахраман, или пък ги критикуваме постоянно  Peace Точно това е дразнещото в този сериал, че показвайки ни до скоро едни образи, след тези серии ( на които сме в момента на преговора) и двамата ГГ са толкова различни, че...  Mr. Green не виждам изобщо нормално това положение  ooooh! Може би точно, заради рейтинг се прави тази врътка в сценария и като видяха всеобщото недоволство и от действията на Керем - го убиха ( за успокояване на страстите).

Ани  Hug имаш право  newsm10 - ''Комшийте не могат или не искат да показват силната жена. Може би по такъв начин държат в подчинение забрадките. Защото започват и след това развалят образа на жената и отново мъжете са тези, които спасяват положението....''

Ама... и не съвсем де  Wink аз нали си имам любимка, та... нейните героини са все силни жени  Simple Smile ( е, Хасрет  hahaha малко бягаше от силата си, но нея и ти я знаеш  Simple Smile)
Та... всичко си е решение най вече на сценаристите, те избират кой път ще поемат героите им и кое е по-важното - да пишат нещо, което със сигурност ще държи рейтинга висок ( това, което масите гледат и разбират) или ще се придържат по-близо до първоначалната си идея, дори с риск и да не бъдат напълно разбрани и оценени.  Thinking

# 530
Добро късно утро! Hug

Мими HugАни HugЦвети Hug

Така са решили да е сценария и такава ни е показват Елиф!Допуска грешки и се доверява на неправилните хора!Дано във втори сезон всичко си дойде на мястото! Praynig

Приятен прохладен ден,че при нас си е горещо отново! newsm51

# 531
Здравейте момичета  Hug
Цвети  Hug Злати  Hug

във фейса на Съдбата е публикувано, че Съдбата започва втори сезон на 15 септември - вторник.

Скрит текст:
Dizimiz büyük ihtimalle ya da kesin 15 eylül salı günü başlıyor

Дали е вярно, не знам....

Цвети, Злати веднага ще се съглася, че когато направят главната героиня силна жена, рейтинга е нисък и или спират сериала, или рискуват с нисък рейтинг, но в повечето случай ги спират. Така стана с Сезоните на сърцето с Айча Варлъер - финализираха сериала на 14 епизод, с претупан финал. букет беше силна жена, но не се получи...

Да видим как ще продължи втори сезон - съгласна съм Кахраман да бъде силната личност, но в никакъв случай няма да приема,  вещиците и лъжата да бъдат водещите.....

# 532
# 533
# 534
Кралице - привет  wavey
Скрит текст:
Къде си - тук или там
Много красив колаж на Елиф и Кахраман  Hug

Хатидже
Скрит текст:
Hatice: Bu pozu vermesek olmazdı

# 535
Завърнах се....там съм, Мамче...вече дори работя от една седмица! ooooh!
Благодаря за похвалата, бях се затъжила за тия двамата Елиф и Кахраман! Joy Joy Joy Thinking
Какво му става на този форум...едвам се добрах до профила си и вас...в темата!??? ooooh! newsm78

# 536
Едно поздравче   bouquet  bouquet  bouquet...ако успея, разбира се да го публикувам... newsm78 newsm78 newsm78

Stelios Rokkos - Ola Ta'Xw Dokimasei / Στέλιος Ρόκκος - Όλα Τα΄χω Δοκιμάσει / Bulgarian Translation

# 537
Кралице - когато дълго отсъстваш, така става - шегувам се...
Тио беше сложила едно съобщение, че отново обновяват форума и за неопределено време ще има проблеми...Нищо ново не виждам, освен проблемите, които са почти ежедневни....
Радвам се, че си пристигнала по живо по здраво. Ежедневието те е подхванало...
Вторите сезони на Парченцата и Съдбата започват на 14.06 и 15.09. - такава информация излезе. А снимките започват на 15 август....
Ние сме всеки ден с Елиф  и Кахраман, но на къде ще тръгнат във втори сезон ще видим през септември....

Надяваме се когато започнат снимките, да ни пускат по нещичко от сетовете на сериалите....

# 538
Кралице - когато дълго отсъстваш, така става - шегувам се...
Тио беше сложила едно съобщение, че отново обновяват форума и за неопределено време ще има проблеми...Нищо ново не виждам, освен проблемите, които са почти ежедневни....
Радвам се, че си пристигнала по живо по здраво. Ежедневието те е подхванало...
Вторите сезони на Парченцата и Съдбата започват на 14.06 и 15.09. - такава информация излезе. А снимките започват на 15 август....
Ние сме всеки ден с Елиф  и Кахраман, но на къде ще тръгнат във втори сезон ще видим през септември....

Надяваме се когато започнат снимките, да ни пускат по нещичко от сетовете на сериалите....

Отзад-напред ..ще отговарям.... hahaha Joy newsm78
Разбира се, когато започнат снимките ще ги четем...уйдурмите отначало, както в началото на всеки втори сезон ..и обикновено ще има и подвеждащи новини...готови сме за тях, надявам се! hahaha
Докато на 15-ти не видя първата серия от новия сезон-втори...на нищо няма да вярвам от онова, дето предстои да се изпише..няма да им я ям тази рекламна попара..за да засилват..интереса на зрителите, които некадърните сценаристи...загубиха. hahaha
Ежедневието ..така ме завъртя, Мамче..че незнам..още немога да вляза в час...само спим и работим! За друго..нема време, знаеш... ooooh!
Ако си открадна по някоя минута, то е за да ви..надзърна и толкова....
Но, когато има такъв проблем с форума....и не успявам, разбира се... Thinking
Много поздрави на всички момичета, нови и стари дружки от темата....не съм ви чела..назад, скоро се надявам да успея! newsm78
Прекрасен Джихан бей, благодаря! Joy Joy Joy Joy Heart Eyes
Хубави събота и неделя от мен на всички! Hug Hug Hug Hug Hug

# 539
Кралице - хубаво си решила да не им вярваш на рекламните измислици. Права си, некадърните сценаристи съсипаха хубавия сериал.
Сега чета, че за някой сериали има конкурс за сценария - пишат по 3 сценария и след това ще избират. това е хубаво. но ако си спомняш за Съдбата имаше инфо, че е имало 2 сценария и са избрали единия...Но първоначално сценариите са написани до 13 епизод /не знам защо са избрали фаталното число/. И сега като гледах повторението на Съдбата до 14 епизод нещата вървяха добре и след това започнаха с простотиите и допуснаха такава груба грешка в 20 епизод - направиха ни на малоумни - нас и главния герой с две  сцени...
Както и да е. Ще видим какви ще ги сдъвчат този път. Ще продължат ли да издигат на пиедестал пороците  - лъжата, измамата, интигата, егоизма, убийствата и тяхните носители Дафа и Къймет, или Кахраман ще бъде истинския герой, каквото означава името му.....

Радвам се, че темата ти е харесала  HugОстава да почерпя  Peace

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт