Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 534
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Привет момичета ! Ани,Цвети,Злати,Краличке...  Hug
Ех този О.Дениз …каква обич и колко много весело настроение…Ани    bouquet

Ти не тъжи…
Любов щом казваш има във сърцето ти,
защо тъжиш и рониш тихо сълзѝ?!
О, спри се, спри и погледни –
навън отдавна слънцето осъмна.
И то е като нас - насред нощта,
навярно нейде горко мъка рони,
невиждащо от тъмнината – с глас,
от който наболяват всички спомени.
Аз вярвам, че Луната го теши,
макар, че среща все не им е писана,
Луната то не вижда със очи,
но топлата му гръд е тя орисала.
И аз така. О, стига, не тъжи,
нали любов ми носиш в шепа с рози…
Подай ги, целуни ме, замълчи,
какво като е време да си ходим.

ПП.Проблемите ми с влизането във форума продължават... Cry Sick

# 541
# 542
Тио  Hug много е забавно клипчето с Ози  newsm68
Много хубаво стихче за слънцето и луната...и любовта  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Кралице  Hug

Нещо зациклих на 20-ти епизод...Не ми е по кеф, ама ще го претупам от тук от там....
Нашата мома започва яко да ме дразни...Думите й нямат покритие....А този палячо Керем се е взел много на сериозно...Не вярвам в любовта му. Това е, защото е свикнал да получава всичко на готово, а Елиф се дърпа, за сега, майка му говори за забранен плод...Това го стимулира, в допълнение хитринките на Къймет....

Елиф отива в болницата за резултатите...и е изненадана...

Кахраман няма нищо общо с това, Елиф...Баба му Къймет е в дъното на историята. Жалко, че ти не разбра, че отново Къймет реди съдбата ти....

Самата Елиф беше забравила, спомни си когато получи съобщението, но Керем помни, защото баба му каза да бъде близо до момичето...Жалко Елиф, че повярва на най-неподходящия човек, не само сега, но и в бъдеще....

Елиф, помисли...от какъв зор го прави Керем....Но ти си толкова объркана, че мислиш само как да нараниш Кахраман....

Керем ти каза в прав текст, че иска да е с теб, но мозъка ти е блокирал казъм...

Чудесно!!! Но Керем също е от семейството. Защо не стоиш по-далече и от него, а си споделяш като с първа дружка плановете....

Голям трап прескочи, голяма дума не казвай, защото толкова глупости ще натвориш  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Споко Елиф, ще я имаш кухнята, дори ще носи твоето име....Но отново с помощта на член на семейство Йорукхан - не Кахраман, а Керем....И вече ще бъдеш още по-зависима Елиф...Защото Керем не е Кахраман....

# 543
  • Русе
Кралице  Hugотдавна не тя бяхме виждали насам, почина ли си добре и уцели ли хубаво време по време на гостуването у дома?

Тио, Ани  Hug

Вижте на какво видео попаднах - с Хатидже за комедията.

Този клип е от днес, но...  Thinking ново ли е?

# 544
Да Цвети - видеото е ново. Събитието е снимано преди два три дни. Имаше снимки, но сега за първи път виждам видео с кадри от комедията. Добре се забавляват - Хатидже се превива от смях и се държи за стомаха....Партньора й е казал, че си е мечтал да се снима заедно с Хатидже Шендил. Нямам представа той дали е добър като актьор, но се радвам, че е пожелал да се снима с Хатидже....
В началото на 21 епизод на Съдбата ще видим това....

# 545
Кралице Hug wavey

Ани HugТио HugЦвети Hug за споделеното! Peace

Започна ''Черни планини''! Peace

# 546
Злати - мерси, че ми напомни..Изпуснах май нищо, само първите 5 минути...
Джелал каза на Ремзие майко и така спаси баща си...По-добре да не го беше спасявал...
Селяхатин изработи баща си с помощта на Гюлхаят....Но пък тя заведе кучетата на Халит при Гюлали..
Сега да видим какво ще стане - Айфер е влюбена в Гюлали.....Гюлхаят разбра....
Колко епизода остават още някой знае ли....
Какво стана със Сиси - след като замина миналата седмица за София не се е обаждала изобщо... Thinking

# 547

Добро утро  Hug Черпя ви с кафе от момичетата от хърватския форум...И те правят преговор на Съдбата, с нашите снимки - превеждат диалозите...В момента са на сцената, когато Елиф ходи при майка си и тя я изгони и след това са на вечеря с Кахраман. Кахраман се упреква, той ли е виновен, че толкова искаше това дете...Елиф е много чувствителна на темата, да не би някой да не иска детето и го пита, вече не го ли иска...

Какво иска да каже Кахраман с последното...Страхува се, да не загуби и двамата може би  - Елиф и детето  Thinking Thinking Thinking Thinking

Хубав почивен ден и дано да бъде прохладен... Peace

# 548
Добро утро! Hug wavey

Ани Hugблагодаря за кафенцето! Hug Сега пия и реалното! Laughing

За Черни планини снощи по време на излъчването се видя надписа,че започва 33еп.! Peace

Сиси Hug,дано всичко е наред при вас! Praynig

Скрит текст:
Вчера е починал първородният син на президента Плевнелиев!Почивай в мир,дете!

Приятна неделя на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 549
Злати  Hug

Скрит текст:
Още вчера видях неприятната новина, че е починал първородния син на президента. Жалко  ooooh! само на 14 години, от много рядко заболяване - разслоение на аортата....без никакви предварителни симптоми. Нека душата му да намери покой и да почива в мир  Praynig 
Не знам различно ли е от аневризъм на аортата  newsm78. Моя племенник, на който ходих сега на сватба имаше аневризъм на аортата и оживя по чудо. Да е жив и здрав и дано повече да няма проблеми  Praynig

# 550
По ДФ върви повторението на "Перла" с участието на Айча Варлер - Пънар...

Това беше един от първите турски сериали, които гледах от А до Я. Там си харесах Айча Варлъер.
Не съм била обременена с други сериали и си спомням историята много добре. Тогава мислех, че Шереф е ужасна....но сега си мисля Шереф ряпа да яде пред Къймет и Невал....И там имаше драми и то не една и там имаше подчинение от по-младите на най-възрастния в семейството....Но дядо Фикри се промени в полза на младото поколение. Няма такава агресия, такива лъжи и интриги, каквито виждаме в Съдбата.... Да имаше един малоумник, но си получи заслуженото....Ако тук в Съдбата лудите си получат заслуженото, накрая трябва да останат само Кахраман, Елиф и Топрак....
Какво промени мисленето на зрителите, че заради рейтинга да правят все по-агресивни сюжети. Зрителите ли се промениха, или сценаристите и продуцентите  се овълчиха  Thinking Thinking Thinking В дизито съм чела, че зрителите изпитват носталгия към едно времешните сериали. Искат ги отново. Защото сериалите са за отмора и удоволствие. А как да си почиваш със сериал като Съдбата....кое да ни достави удоволствие...че замениха добродетелите с пороците и ги издигнаха в култ....Че човешкия живот не струва нищо, пред това някоя егоистка и глезла да постигне мечтата си да бъде султанка....Дори стигнаха още по-далече - два пъти направиха опит да убият неродено дете....След това вещицата Дафа уби 16 годишно момиче....Да минаваш през трупове с лъжи и измами - това ли вече е ценностната система на комшиите.....Не знам какво да си мисля....сами ли се поробваме, след като 5 века нашите предци са се борили и не са допуснали това.....

# 551

Моите съболезнования, също за сина на Президента, даваха новината и тук! ooooh!
Времето е ужасно горещо при нас, направо е ад...37 градуса епв момента...не се диша... hahaha newsm78
Дано при вас е по - прохладно, макар..по време на отпуската ми..да беше доста горещо и при вас...ноо, до морето е друго! Naughty
Сиси, дано всичко е ок при теб...поздрави от нас, Мислим те..да знаеш! bowuu

# 552
# 553
Кралице  Hug
При нас е по-прохладно, само 33 градуса...Но като не са 40, ние се кефим
И лятно изкушение от мен
Скрит текст:

или

а може и двете....

# 554

Общи условия

Активация на акаунт