Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 528
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug Цвети, Ани, Гости, Злати  Hug
Трогната съм от поздрава на Ани с видеото от любимия ми епизод.
Щастлива съм, че съм част от групата.
Гости, как да работим, като мисълта ни ще бъде при този красавец  Embarassed
Трудно понасям, както вие казвате трите вещици, в други случай съм се отказвала да гледам сериалите. Но Кахраман и Елиф много ми допаднаха и не мога да се откажа.
Проявих любопитство каква е актрисата, която играе Дефне.
Всичките роли, които е имала до сега са били на злобни и завистливи жени. А в живота Кютука, както вие я наричате, ми прилича много на Дефне.
Семейна е от четири-пет години. Има съпруг работохолик, а тя в свободното си време стои сама в къщи. Няма данни за приятелки. Няма деца. Няма снимки как и къде прекарва летните отпуски. Може би прекарва свободното си време като Дефне с чашка в ръка  Mr. Green
Как си представям Дефне - Султанката седнала на трон облечена с кафтан и вместо жезъл в ръката си с бутилка концентрат. Около нея цялата фамилия Юрукхан, на колене молещи за милост.
Дано да има Видов ден и Кахраман да научи истината за жена си. Да умре би било спасение за Дефне. Тя трябва да е жива, за да отговаря за постъпките си.
Същото искам и за Максуд. За това, че раздели Елиф от детето и любимия съпруг.
За двамата никаква прошка. Страдание, страдание до края на дните им.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 11:58 от Madlen9

# 571
Поздрав и от мен като допълнение към кафето

Искам да имам аватар от сцената, когато Елиф и Кахраман се гушкат, когато той донесе подаръците. Ако може мърдащ.

# 572
  • Керодиспансера
Здравейте в понеделник по обяд  Hug Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug Злати  Hug Цвети  Hug Гости  Hug Мими  Hug

Маги  Hug добре дошла  Heart Eyes аз съм Ели  bowuu

Радвам ве да видя ,че Кралицата и Сиси са се появили  Hug Hug Hug

Една лъжа води след себе си друга, две егоистични и самовлюбени интригантки си пазят упорито гърбовете  ooooh!а всички други правят на пълни глупаци  ooooh! тия серии са много трудни за гледане,  защото лъжата властва, задкулисните игри побеждяват, змиите минават през всичко и всички, за да постигнат своето  ooooh!

# 573
  • Плевен / София
Ели Hug
Маги, страхотен подпис имаш....получих сърцебиене.... Naughty
Кютука, както знаеш сигурно игра и в ЗС/Огнено сърце/ и там си беше същото дърво....лицето и в никакъв случай не може да се нарече изразително....когато плаче например ,не може да те накара да се разплачеш...а Елиф/Хатидже/ особено в твоите любими серии сме ги гледали с аптечка успоителни.....
за спорна работа в горещия следобед си представете , че сте на мястото на кучето.... Embarassed

# 574
Ели  благодаря  Hug
И за мен тези епизоди са най-тежките. Трудни за гледане и възприемане.
Още от първи епизод съм сигурна, че Дефне не обича Кахраман. Една реплика на Дефне от ретроспекцията преди седем години, когато нарече Кахраман глупак, разбрах, че тя не го обича. Не можеш да наречеш любимия мъж глупак, дори и на шега. Предположих, че продължава да живее с Кахраман, защото не може да стане майка и го наказва по този начин. По-късно разбрах каква е целта на Дефне - власт. И тя наистина я има в този дом. Със всички се държи надменно и властно. Постига това с подкрепата на Къймет. Заплашва, подмазва се, в зависимост от случая. Както хемелеона променя цвета си, така Дефне се променя, но никога напълно не губи истинското си лице на злобна, отмъстителна, жестока жена, която преследва само собствените си интереси.
Двете жени снаха и свекърва наистина никога не е трябвало да стават майки. Сърцата и на двете са от камък.

# 575
  • Плевен / София
Една реплика на Дефне от ретроспекцията преди седем години, когато нарече Кахраман глупак, разбрах, че тя не го обича. Не можеш да наречеш любимия мъж глупак, дори и на шега. Предположих, че продължава да живее с Кахраман, защото не може да стане майка и го наказва по този начин. По-късно разбрах каква е целта на Дефне - власт.

МАГИ, много точно казано.....също не може да искаш любимия мъж да се влачи в краката ти.....също не би посегнала и на детето му....а Дафне го направи без капка съжаление.....
ако искате тези серии да ги прескочим... newsm78
нещо за душата...
Скрит текст:
Скрит текст:

ето и един различен Ози...Сеймен ага... Party Party Party

# 576
Гости, това гифче в подписа и други съм ги видяла тук в темата. И на мен много ми харесва. 
За Кютука знам, че игра в Огнено сърце. И там беше същата интригантка. И там си играеше с чувствата на Хасред и слугинята и това доставяше удоволствие на "френската възпитаничка".
Гледам само сериалите, които се излъчват по нашите телевизии. Единствено гледам  сега Моята съдба  на видео с превод. Гледала съм три пъти игралния филм Огън и вода с Йозджан - много ми допада.
Гледам в събота и неделя Черни планини. Гледах също Тиха буря, а преди това Памуковата принцеса. Еркан ми е любимец от Любов назаем.

# 577
Гости, думите на Дефне изречени в тоалетната на болницата, когато той поиска да види Елиф и по късно с това въргаляне да иска прощка, са точно в стила на Дефне - високомерието на султанката се подхранваше постоянно от Невал. В тези епизоди видяхме каква е Дефне и какво можем да очакваме от нея.
За опита да отрови Елиф и убие детето на съпруга си, няма какво друго да кажа освен безсърдечна жена.
Кафето е точно на време, но изглежда ще го пия сама. Затова ще си доведа компания  Wink

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 14:50 от Madlen9

# 578
  • Плевен / София

Кафето е точно на време, но изглежда ще го пия сама. Затова ще си доведа компания Wink

как сама...аз съм с теб , но нямам нищо против и компанията.... Joy Joy Joy Joy
гледай "Имението с лозите" и "Млечния път" има ги качени и там моя любимец също ще ти хареса, а от филмите му не са за пропускане "Ти си моя дом" /тук пада голямо реване и си приготви кърпички/ и "А после?"...."Огън и вода" си го гледала....."Сега той е войник" може и да не ти хареса, но аз си харесвам мъжете в униформа... Naughty

# 579
Здравейте  Hug

Сега даде paramparca всяка неделя колаж епизоди.

Пожелавам ви един прекрасен ден!   bouquet

# 580
Привет съдбоносни момичета ! Ани  Hug  Злати  Hug  Гости  Hug   Ели   Hug  Цвети  Hug  Маги /Добре дошла!   Hug   Дила ханъм   Hug

Едно кафенце с приятна компания предполагам ,че няма да откажете ?   Wink

Скрит текст:
Два дена бях на супер фест парти ,опитах най-вкусното оригинално кубинско "мохито " ,записах и рецептата от извора   Wink  ако има такива които се интересуват ще я напиша в скрит текст …

Да ви е сладко !  Heart Eyes

Не съм чела 2 дена постовете ви ,но днес ще го направя ! Peace
Ани благодаря за неуморния труд който полагаш и то не само за нас ,а и за приятелките ни от Хърватия …  Hug

# 581
Привет момичета  wavey
Днес съм много работна - така ми тръгна понеделнишки и съм изпуснала сладката раздумка  ooooh!

Ели  HugГости  Hug Маги  Hug Дилаханъм  Hug Тио  Hug

Сега ще изпия кафетата, малко късно, но не се знае от какво ще ми дойде съня....

Тио - ти да не си била на парти заедно с Еркан - тази година и той изкара лятната ваканция там...Не съм пробвала това  "мохито " ама давай рецептата, може да се опитам да направя, когато ми дойде на гости моята дружка....

Гости Ози наистина като телохранител, както каза врачката на Елиф  Grinning Grinning Grinning як набит, ама героя му Кахраман не извади мускули на Къймет и Дафа...Чака да се осъзнаят....ама нЕма да стане...Трябва да запретне ръкави и да показва мускули  Joy Joy Joy Joy

Момичета, благодаря на всички за коментарите по съдбинските въпроси...
Бързам да свърша със служебните ангажименти и най-после да довърша 20-ти епизод, че отиде вече цяла седмица....

Маги разбрах какъв аватар искаш - от кой момент. Ще потърся. Но ако се появи Кралицата ще бъде най-добре, защото тя ще го направи по стандартния размер за аватарите....

Дилаханъм - разбрах за излъчването на парченцата - напомнят за себе си....

Ели дано двете лъжкини да се самоизядат една друга....Това най-много би ми харесало....Ама пред всички да си извадят кирливите ризи....Представям си Шюкран как ще ликува...Не, че тя е цвете за мирисане.....

Жената с бялата коса до Хатидже играеше в Зехтина....

Героинята на Хатидже в романтичната комедия ще бъде булка...Явно, че ще има щастлив край....

# 582
  • Плевен / София
Ани явно на Хатидже и е тръгнало на булки и в реала и в сериалите.....по важното е обаче в реала да е щастлива в брака....за героините от сериалите да му мислят сценаристите.... Naughty

# 583
Здравейте, съдбоносни момичета, както каза Тио!
Много ми липсвате, морето си е море, но като я няма тази мила компания е скучно.
Чета ви когато мога, но "благодарение" на тези заредили се серии и нежеланието на Ани/което е разбираемо/ да ги коментира, не съм изпуснала много.
Маги, добре дошла при нас!
Скоро ще съм на линия.
Сиси,
Скрит текст:
Желая ви от все сърце да се случи най-доброто!
Много солени поздрави newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 584
Гости в едно интервю Хатидже беше казала колко пъти е била булка в сериалите, но в живота се надява да бъде само веднъж.
Преди няколко дни търсих нещо за Черни планини и в клюки имаше материал за Хатидже и Бурак, но така го публикуват, че нито може да се копира, нито да се вземе линк точно от тази статия...
Та там пишеше, за любовта на двамата, която е започнала при снимките на този сериал. Майката на Бурак доколкото разбрах е била против, защото Хатидже е по-голяма на възраст от Бурак, но не е успяла да ги раздели.
Семейството на Бурак е от сой. Майка му е била програмен директор на радио и телевизия. По някаква случайност, а може и да не е случайно е била продуцент на сериала "Клетва". Тогава е рашила да пробва Бурак има ли талант и го е пуснала да играе. Оказало се, че има талант.
Сега Бурак ще наследи от майка си продуцирането.
Пише, че Хатидже е била традиционалистка. До официалния брак е живяла при родителите си.
За вас не знам, но на мен Хатидже ми харесва. Колко пъти ме е разплаквала и като Дила и като Елиф....Харесва ми играта й....в Дила и в Съдбата....

Не знам от кога е тази снимка, но за първи път я виждам...

Общи условия

Активация на акаунт