Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 5 837
  • 431
  •   1
Отговори
На 8 март отбелязваме Деня на жената – повод да си спомним колко е важно да обичаме себе си и да приемаме всички аспекти от нашето същество. Нека този празник бъде възможност за всяка жена да се заслуша в своя вътрешен глас и да приеме себе си такава, каквато е – без осъждане, без притеснения и с любов. От любовта към себе си започва истинската ни хармония със света. PERGALĖ вярва, че малките моменти на наслада могат да бъдат ключът към личното щастие и самоприемане.

Каква роля играе шоколадът в това пътешествие? PERGALĖ, с дълбоките си корени в традициите на литовското производство на сладки изделия, е символ на наслада и внимание към детайла. Създадени с мисъл за потребителите, продуктите ни са предназначени да донесат малки моменти на удоволствие и удовлетворение в ежедневието ви. Тези моменти могат да бъдат силен стимул за приемане и любов към самите себе си.

Подобно на съкровище, което откривате в живота си, моментът на наслада от един шоколадов бонбон може да бъде толкова значим. Той има силата да преобрази обичайното в нещо магическо, напомняйки ни, че заслужаваме да бъдем обичани – от себе си и от света около нас.

PERGALĖ вярва в сладката страна на живота и нейната способност да ни свързва. Затова ви каним да ни разкажете как създавате свои уникални моменти на любов към себе си.

Включете се в играта с коментар и спечелете сладки награди от PERGALĖ!

🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
🤎 На 6 март, непосредствено преди празника на жената, ще изтеглим на случаен принцип 10 печеливши участници.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 10:04 от Реклама

# 1
  • При децата ми
Любовта към себе си изразявам, като зарадвам себе си с нещо, което харесвам и обичам. Може да е шоколадово изделие, нещо друго вкусно за хапване, може покупка на хубава дреха и/или козметика и разбира се, като зарадвам любимите си хора.

# 2
  • Сливен
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Ами честно да си кажа - Когато правя нещо САМО и ЕДИНСТВЕНО за себе си. Като една добра фризура, прическа, боядисване на  косата, оправям веждите, грим. С една дума - когато си обръщам внимание.

# 3
Обичам подаръците които си правя сама защото са искани и желани, малките нещица които са си само за мен парфюм или козметика, ако е нещо вкусно предпочитам да го споделя със семейството ми тогава съм щастлива.

# 4
Замислихте ме с този въпрос. И установих, че не правя нещо, с което да изразя любовта към себе си. Обаче ми доставя удоволствие да изразявам любовта си към близките ми по всевъзможни начини. Ноо, ще трябва да променя нещо. Явно съм забравила за себе си. Ще се поправя.
Шоколад обичам. Въобще всичко със захар обичам. Но и те ме обичат. Като ми се залепят за задните части и не ме изоставят.

# 5
  • Пловдив
Подарявам си неща, които ме радват - някое бижу, хубава дреха, кино с добра приятелка, концерт...
Обичам да се глезя с време за себе си за домашен маникюр, маска за лице...

# 6

На пръв поглед е малко, но наистина смяам, че грижейки се за здравето си показвам любови подпомагам този процес.

# 7
Имам рутина, с която се настройвам към деня.Малко бягство, което правя за себе си.Сутрин, времето е само за мен.

# 8
  • Пловдив
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Правя по нещо за себе си, най-често с любимия човек. Отделяме време само за нас. Понякога просто оставаме у дома през почивните дни и се отдаваме на почивка.
Или си купувам нещо, за да се поглезя, шоколад, парфюм. Излизам на ресторант с приятелка или просто на разходка, за да си поприказваме.

# 9
Подарявам си хубава дрешка, козметика или бижу, подарявам си малко време само за мен - с хубав филм книга, чаша кафе/чай/вино, разговор с приятел

# 10
Подарявам си грижа за себе си. Наслаждавам се на хубава книга, филм, процедура за релакс или разкрасяване, купувам си нещо, хапвам нещо любимо.

# 11
  • Благоевград
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

С малки подаръци и глезотии - нова книга, чанта или пък спа процедура.

# 12
Обожавам да се глезя сама. Купувам си любими неща, козметика, дрехи,всичко което ми харесва. Една жена винаги трябва да се грижи за себе си,, дори и с нещо малко! 💖

# 13
Изразяването на любов към себе си е много важно, но за съжаление не се сещам често. За мен това е да прекарам време само със себе си, да правя любимите неща, да попътувам, да изпея чаша вино или да се насладя на едно кафе или сладкиш/ бонбони.

# 14
  • София
Угаждам си, почивам си, забавлявам се.

Общи условия

Активация на акаунт