Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 453
  • 431
  •   1
Отговори
# 15
Време само за мен с любима книга, ароматерапия, малки подаръчета.

# 16
  • при късмета
Като се поглезя с нещо, независимо от естеството

# 17
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
-Книга, шоколад и малки време за себе си е моят начин. Това ме прави щастлива.

# 18
  • В Космоса
Правя си малки подаръчета, грижа се за спокойствието си.

# 19
Любов към себе си показвам, като целенасочено работя за отстраняване на грешни модели на поведение(както когато фанатично започнах да гласувам, за да "живея по-здравословно"). Например всеки път когато в съзнанието ми се появи въпроса "няма ли да напълнееш от тази храна" или "наистина ли си струва", си задавам контра въпрос "това ще те направи ли щастлива/ ще ти донесе ли удоволствие". Ако отговорът е положителен то тогава правя съответното малко нещо за себе си.

# 20
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Като си почивам с чаша ароматно кафе на тишина и спокойствие, купувам си желани неща, или посещавам желани места..

# 21
Любовта към себе си изразявам с отделено време за почивка и любимо занимание - четене, сън, разходка, спорт и грижа за тялото.

# 22
  • София
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Последните години научих да глезя себе си с постоянно внимание - купувам си шоколад, обувки, водя себе си на екскурзии, на места, на които заслужавам и ме правят щастлива. Показвам любов към себе си.. като използвам мотивиращи цитати, за да си напомня за всичко през което преминах, за да си напомня какви ценности имам, какъв човек съм.. глезя се с масажи, с нови чанти, с хубави емоции, със смислени хора в живота.

# 23
  • София
Изразявам любовта към себе си с минути, посветени изцяло за мен, когато слушам хубава музика, правя си маска за лице и коса, отмарям.

# 24
Подарявам си малко време само за мен - с интересна книга, разходка в планината, среща с приятели.

# 25
  • плевен
Да обичаме себе си, означава да се грижим за себе си, да имаме самоуважение ,да живееш в хармония със себе си.Правя любимите неща, среща с приятелки,нова дреха, парченце шоколад.

# 26
  • Berlin
Като отделям малко време само за мен, напр. масаж, основно за отпускане и сваляне на напрежението веднъж месечно. Обичам хубавите и качествени шоколадови бонбони и понякога това е начинът ми за поглезване. Обичам и вкусната храна и обмислям да включа и ходене на по-специален ресторант, ей, така без повод, като източник на местата ми е пътеводителят на Мишлен.

# 27
Правя си сама подаръци, крада си свободно време, глезя се с хубава храна, вино, ароматни свещи, книги и тишина.

# 28

- като правя това, което ми доставя удоволствие.

# 29
Винаги намирам време за себе си. За да правя нещата, които ми носят удоволствие - среща с приятелка, хубава книга, чаша ароматно кафе...

Общи условия

Активация на акаунт