Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 453
  • 431
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте!
Правя по нещо за себе си. Понякога просто оставаме у дома с моя съпруг през почивните дни и се отдаваме на почивка. Или си купувам нещо, за да се поглезя като парфюм или козметика. Излизам на кино с приятелка или просто на разходка, за да си поприказваме.

# 421
Единственият начин да изразя любовта към мен самата е да забравя всичко и всички и да си подаря някакво изживяване, да си поръчам каквото ми е на душа!

# 422
Осигурявам си време сама със себе си, това е, което ми е нужно за презареждане на батериите Simple Smile

# 423
  • София
Любовта към себе си изразявам, като силно избягвам да общувам с хора, които са ми неприятни.

# 424
Любовта към себе си изразявам чрез хубава книга, духовни практики, спорт.

# 425
  • София
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?
Любовта към себе си изразявам спортувайки редовно, пиейки много вода и позволявайки си от време на време малки наградки под формата на предимно натурален шоколад или бонбон. Обожавам шоколада във всичките му форми, но този напоследък ме спечели и го предпочитам като една идея по-здравослсовен от останалите.

# 426
Изразявам любовта към себе си чрез отделяне всеки ден на време за нещо което ми е приятно/полезно - за тялото, душа, ума. И изживявам качествено всяка секунда от него.

# 427
Сутрешното кафе, без да бързам; чаша бяло вино вечерта; бюти рутината през деня; хубава книга или филм.

# 428
Когато се обичах и уважавах си организирах мое соло парти с чаша хубаво питие, любима  музика и се отдавах на спомени или чертаех някакви планове за почивка, релакс, хубава дреха или посещение на място ново за хапване с приятели.
Сега не се обичам и нищо не ми е важно. Включвам се само да кажа, че любима музика , група, нещо настроено на твоята честота прави чудеса . Може да те вдигне емоционално, може и да те потопи в сълзи, спомени, съжаление.

# 429
Любов към себе си изразявам рядко. Щастие ми доставят малките неща-време за рисуване, приятна книга, хубава музика, козметична процедура.
Обичам да започна деня си в хубава компания с чаша кафе в ръка.

# 430
  • София
Казвам си "И аз съм човек" и си позволявам да правя каквото си искам, или по-точно да мързелувам с книга в ръка, или да си мечтая за разни неща, които знам, че никога няма да се случат. През това време ме чакат всякакви ежедневни домакински дейности, които никога не свършват. Ами, игнорирам ги. И аз съм човек!

# 431

Време е да обявим изтеглените късметлии, които печелят кутия шоколадови бонбони PERGALĖ! Това са:

Алфея
TheMusicQueen
Галина Шикова
Бисквитка
Пролетно цвете
Захарчето
ДамаТрефа
Линдичка
KalinkataMalinkata
sin_zaek

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18:00 ч. на 12.03.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на PERGALĖ. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

три имена
адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата.
Наградите ще бъдат разпращани поетапно след 11.03.2025 г.

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт