Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 459
  • 431
  •   1
Отговори
# 405
Доказвам си,че се обичам като се старая да отделям всеки ден по малко време за да правя нещата които ми доставят удоволствие - четене на книга, редене на пъзел. Често към тях прибавям и малко шоколад.

# 406
  • София
Като си почивам, отделяме време да поддържам външния си вид.

# 407
Грижа се за вътрешната си хармония с приятно четиво,разходки сред природата и игри с дъщеря ми.Отбягвам токсични хора Simple Smile

# 408
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес? Любов и внимание към себе си показвам с малко време само за мен: четене на книга, слушане на музика, каране на колело или просто разходка в парка.

# 409
  • София
Изразявам любовта към себе си като правя неща, които обичам.

# 410
Нова книга и шоколад

# 411
Любовта към себе си изразявам с чаша мляко с нес сутрин, следва разходка в парка с детето и няколко часа сън след това. Обичам да си правя малки ежедневни награди  от сладичко....бонбони, шоколади и кремчета. Така живота ми е по-сладък и усмихнат:)

# 412
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Аз обичам да си подарявам разни неща, не чакам подаръци от другите. Много ми е хубаво, когато мога сама да си позволя това, което искам, защото съм работлив човек. Обичам да си правя маски за лице у дома и ей такива малки радости, които ме разтоварват.

# 413
Например когато върша нещо любимо, което ми носи удоволствие, или пък угаждането с любима храна.

# 414
почивам си, забавлявам се.

# 415
  • Бургас
Хубава книга, хубава храна, грижа за външния вид.

# 416
  • София
🤎 Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес? - Шоколад и чаша лате + разходка на чист въздух.

# 417
Любовта към себе си изразявам, като редовно следя здравето си, поддържам фигурата си и от време на време за наслада се почерпвам с малко шоколад!

# 418
Време само за мен с любим филм, разходки, спорт, малки подаръчета.

# 419
Позволявам си малки сладки изкушения като бонбоните на марката - това е един от начините,по който изразявам любов към себе си.

Общи условия

Активация на акаунт