Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 459
  • 431
  •   1
Отговори
# 375
Обичам да ходя на процедури за лице, да си купя нов парфюм, дреха или просто нещо за себе си.

# 376
Моят начин да изразя любов към себе си е чрез малките ритуали, които ме карат да се чувствам пълноценна и спокойна - чаша ароматно кафе сутрин, любим парфюм, който обгръща кожата ми като прегръдка, и моменти на тишина. Грижата за кожата, разходките на свеж въздух и улавянето на красиви детайли в снимки от ежедневието ми напомнят, че заслужавам внимание и нежност, първо от самата себе си. ✨

# 377
Почивам си, правя си някои козметични процедури в салон, чета книги в компанията на вино и шоколад.

# 378
  • София
Чета книги във всеки възможен момент. Редя пъзели и диамантени гоблени. Редовно излизам навън, ходя на театър, пътувам. Разходки сред природата при всяка възможност. Обичам да ям хубава и вкусна храна, така че приемам и готвенето като акт на self love.

# 379
Моя начин е грижата за себе си и отделеното време само за мен - кафе и книга, маска за лице, йога, масаж, фризьор, козметик...

# 380
Да чета книга и да похапвам шоколад от дете това е върховното   удоволствие  за мен. Това е комбинацията, с която се поглезвам.

# 381
  • В царството на мечтите
Обичам да се глезя като си взема нещо хубаво за ядене.

# 382
Изразявам любовта към себе си чрез малките неща, които ме "откъсват" за кратко от натовареното ми ежедневие, а именно като си направя маникюр или си купя нещо, за което през останалото време не съм успяла. Обожавам шоколад и често се глезя поне с това.

# 383
  • Велико Търново
Любовта към себе си изразявам по всевъзможни начини- от сладките удоволствия, през хубавите книги, разходки, време за приятелите ми (макар и основно онлайн общуване), посещения на културни събития, женски процедури

# 384
Обичам шоколад,позволявам си понякога,бонбоните на марката са много изкушаващи.

# 385
Любовта към себе си изразявам, като правя щастливи другите, най-вече семейството и децата ми. Мисля си, че любовта към самия теб се изразява като засвидетелстваш любов към хората, т.е. двете са взаимно свързани. Останалото бих го приела за егоизъм.

# 386
Изразявам любовта към себе си с малки жестове като нова книга и шоколад.

# 387
  • София
Любовта към себе си ще изразя като се поглезя с някоя козметична процедура или масаж.

# 388
  • София
Купувам си малки неща, отделям време за себе си.

# 389
Аз не мога без нещо сладко всеки ден, затова един вкусен десерт, докато гледам хубав филм в края на деня е нещото, което ми носи голямо удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт