Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

• 6 453
  • 431
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Всеки ден ходя на спорт, купувам си по нещо за мен и най-вече- екскурзиите, моята голяма страст и любов към мен Simple Smile

# 31
Обичам да си угаждам, да намирам време само за себе си.

# 32
Показвам любов към себе си като си отделям време, което е само за моите любими занимания. Грижа се за външния си вид, поддавам се на типичното за жените изкушение да направя някоя понякога ненужна покупка на нещо, което е грабнало вниманието ми.

# 33
  • Враца
Кой е вашият начин да изразите любов към себе си и кои са малките неща, които ви помагат в този процес?

Парфюмите.

# 34
Като се грижа за себе си, да тренирам, да се храня здравословно. Да се грижа за себе си, да си правя косата, да си правя ноктите, да се обличам добре. Малки неща, които ме карат да се чувствам добре.

# 35
Любовта към себе си... последно я изразявам в наспиването 😃 Иначе когато имам свободно време си се глезя с женските нещица - грим,фризьор,някой масаж.

# 36
Любим шоколад или сладкиш, време за четене на книга или гледане на филм.

# 37
Изразявам себе си с усмивка, жест и подаръци, които обичам да раздавам, както и да получавам.

# 38
Изразявам любовта към себе си като си доставям малки удоволствия - да си купя хубав шоколад, книга или парфюм.

# 39
  • Варна
Подарявам си грижа за себе си. Отделям време за срещи с приятели.

# 40
Старая се да показвам на себе си,че се обичам но все не ми се получава Sad
Бих искала да се поглезя с вкусен шоколад и спокойствие

# 41
Все повече отделям време само за мен- така се разтоварвам от напрежението и грижите. Угаждам си на момента с нещо сладичко, хубава книга или сън.

# 42
Като отделям време за хобитата си. Малките неща, които ми помагат - книги, шоколад, парфюми и т.н.

# 43
Все още се уча да обичам себе си и да се поставям на първо място

# 44
  • Пловдив
Стремя се да отделям повече време за себе си - хубав маникюр, фризьор и разбира се някое сладко изкушение от време на време

Общи условия

Активация на акаунт