Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Плевен / София
Кралице Party с тези колажи пак ми се разтуптя сърцето....

# 662
  • Русе
Здравейте!  Hug

Макар и в този късен час  Wink не мога да се стърпя и да не обадя  Simple Smile

Ани, трудно се разпознават двуличниците....за съжаление и в реала е така...

Ами да питат...ние всичко знаем  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Шегувам се, но е така. Както се казва в една поговорка,- Господи пази ме от приятелите /от близките/, от враговете сам ще се пазя....

Айча Варлъер в мюзикъл....

Аууууу Цвети - успяла си да влезеш  newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:
Много се радвам  Hug Hug Hug Днес се ошашавих без нет, а ако трябваше да стоиш до събота без комп  #Cussing out #Cussing out

Ани newsm10 smile3521 newsm53

Скрит текст:
Успях, ама не ме питай колко маневри правихме с моят помощник дистанционно  ooooh!
Компа ми решил, че е 31.12.2001г и...  ooooh! ми казва, че нямам фейс  #Crazy, а и не искаше да смени датата, та... слава богу надвихме го и си получих всичко, но да видим докога де. Е, поне да изчака лаптопа  Wink

Малее, ама така сме свикнали с този нет, че...  ooooh! без него и ден ни тежи  Sad

# 663
  • Плевен / София
Цвети Hug
Скрит текст:
ние поне познаваме времето и без интернет и ако се наложи ще свикнем отново.....да му мислят днешните деца.... Peaceняма да знаят какво да правят... Joy Joy Joy
http://www.dailymotion.com/video/x2gx4s9_%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%8A%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B9m%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80-42%D0%B5%D0%BF-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8m_shortfilms

# 664
  • Русе
Добро утро!  Hug

Тази сутрин компа ми отново се опитва да ме заблуди с датата  Wink, ама този път няма как да ме обърка.
Днес е моят ден - имам си повод  Simple Smile
Не знам остарявам ли или помъдрявам, но... да почерпя

Скрит текст:

Много ми харесват всички гифчета и колажи от вчера, ама тези...  Simple Smile особено  Crazy

... та - ги повтарям без цитат, за да са си пак големи.  Simple Smile

# 665
Добро утро  Hug
Днес е денят на Цвети  

baloni Честит Рожден Ден Цвети  baloni
Бъди жива здрава и весела и щастлива   ura newsm18 Tada  
Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много, много рождени дни!

Скрит текст:

Нека от тук нататък живота ти да бъде само в розово. Нека мечтите ти да станат реалност.
Скоро да имаш нов комп и този вече да го пенсионираш  Grinning

# 666
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Цвети Hug
Цвети, честит рожден ден.....
Скрит текст:
естествено, че помъдряваш....жените помъдряваме с възрастта, а мъжете в повечето случаи оглупяват... Joy Joy Joy
желая ти много щастливи мигове и здраве , за да се насладиш на тях... Party

# 667
Пропуснах утрото, но пожелавам на всички прекрасан ден  Hug
Имаме си празник   Party Time
Честит рожден ден Цвети bdbaloni
Бъди здрава и щастлива   bigdance2
Скрит текст:

Весел празник  nbirthday

Вече сме в 21 епизод. За мен най-безнадеждния. Всичко се обърква. Елиф ще отблъсне човека, който я обича истински и ще се довери на господин Керем. Вещицата майка Къймет с фалшивия договор ще  обърка Елиф и тя ще направи една голяма грешка.

# 668
Здравейте,момичета! Hug

И аз пропуснах утрото,но трябваше да свърша някои работи по-рано,докато не е станало горещо! Laughing

Цвети Hug,честит рожден ден и в тази тема! Wink  newsm59

Желая ти много здраве и щастие !Бъди обичана от близки и приятели!  Flowers Four Leaf Clover love001

Скрит текст:

Тио Hug newsm10 Кралице Hug newsm10

Ани HugГости HugМаги Hug

Дано при вас е по-хладно,че при нас не се диша! ooooh!

Приятен ден ви желая! newsm51 smile3525

# 669
Здравейте момичета!  Hug

Цвети  nbirthday newsm67

# 670
  • Плевен / София
Маги,Злати,DilaHanim Hug
много тихо в темата днес.....
Цвети празнува, Ани сигурно прави новата тема, Злати е на плаж, но другите много сме мълчаливи днес....загубихме ума и дума от ставащото в тези серии на Съдбата.....съдба и то каква..... ooooh!

и разбира се....
Скрит текст:

# 671
Гости, Злати, DilaHanim  Hug Сърдечни благодарности на Кралицата за аватарчето  Heart Eyes
Гости, усетих аромата на кафето и съм на линия  hahaha
Днес при мен е чок зор.
Скрит текст:
Трябваше да се подготвя за командировка. Да ме бяха изпратили на морето, ама не  Naughty
Казваш Ани прави нова тема. Да не я изпишете без мен  Grinning
Епизода не е хубав, но  има голямо напрежение.
Ог Гости
"Ани, аз си мисля, обаче , че щеше да се разведе.....всичко за него с Дафне е приключило....яд ме е че не е така безпордонен и не отсвири Дафне веднъж завинаги и ме е яд, че в болката си по Елиф изостави Топрак в ръцете и....това трудно ще му го простя.....тай смята, че не може да се радва на Топрак, защото Елиф я няма, а аз мисля, че той трябваше да стане и майка и баща за него именно поради тази причина.....защото  Елиф не е до тях.....тук той сбърка и ще си сърба попарата..."

И аз мисля, че щеше да се разведе. Но това, че остави Дефне да се грижи за Топрак е много голяма грешка. Сега попарата, която щ яде сигурно ще е прокиснала. Другата грешка е, че не каза на Топрак, коя е истинската му майка. За това Елиф трудно ще му прости. Защото Елиф с живота си спаси Топрак, а Дефне искаше да го убие. Сега Елиф няма право да бъде с детето си, а убиицата Дефне се прави на майка.
Дано всичко да се подреди и всеки да получи, тоав, което заслужава.
Романтична вечер на всички и весел празник на Цвети  Wine Glass

# 672
Ани ,Гости, Злати,Цвети,Кралице,Дила ханъм,Маги   Hug

Честит рожден ден Цвети !     bouquet

Приятна сряда на всички вас "Съдбоносни" момичета !  Hug

# 673
  • Плевен / София
Тио,Маги Hug
Маги, направо лошо ми стана, когато чух Топрак да казва на Дафне "мамо"....тя е последния човек , който заслужава да бъде наречен така....още повече от Топрак....много неща мога да простя на Кахраман....това, че изчакваше, че премисляше, че искаше да бъде сигурен в чувствата си към Елиф....че не искаше да засегне Дафне при раздялата им.....и т.н. но никога няма да му простя, че остави Топрак да нарича Дафне "мамо".... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 674
Тио Мерси за пожеланията и за веселите колажи.

Гости, а представяш ли си как се е почувствала Елиф  ooooh! когато чу Топрак да казва "мамо" на Дефне и Кахраман беше там.
Не пожелавам на никого да преживява подобно нещо.
Но Елиф много бързо прости на Максуд. Не го разбирам това. Аз никога не бих му простила, ако съм на мястото на Елиф, защото той е виновен, раздели Елиф с детето. И сега се прави на голям бабаит - това било най-лесното, да вземе Топрак...

Общи условия

Активация на акаунт