Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Цветиnewsm59  Gift  Gift  Gift  party023, честит рожден ден! Много здраве и хубави емоции ти пожелавам от все сърце!

Ани  Hug, Гости  Hug, Злати  Hug,Цвети  Hug,Кралице  Hug,Дила ханъм  Hug,Маги  Hug, Тио  Hug!   
Вече съм на линия! Снощи се прибрахме късно, днес - обичайните занимания с пералнята и печката.
Още нямам време да ви изчета, но започвам по-малко да наваксвам!

# 676
  • Плевен / София
Маги, не мисля, че Елиф е простила на Максут..........тя просто го използва, за да постигне целта си...да си върне Топрак....дано обаче не съжалява за средствата, които ще използва и те да се върнат като бумеранг върху нея......яростта,обидата и не на последно място гордостта са лош съветник понякога....а Елиф има за какво да е обидена и ядосана.....при това много... Naughty
Деси Hug Hug Party

# 677
Малко майтап от мен:
Две дини е понесъл наш Максут,
нищо ,че наричаме го луд!
Прави се ,че нивгъж не е ял и лук,
ала цаката ще му намерим тук!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Деси  Hug

# 678
Малко майтап от мен:
Две дини е понесъл наш Максут,
нищо ,че наричаме го луд!
Прави се ,че нивгъж не е ял и лук,
ала цаката ще му намерим тук!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Деси  Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 679
Здравейте! Hug

Гости Hug не съм на плаж,мила! Laughing Имам гости-дъщерята и внучката!Затова наминавам по-рядко! Peace

Маги HugДеси Hug

Тио Hug,отново колажа е върха! newsm10 Joy Joy Joy

# 680
Момичета, днес цял ден правя нова тема...Ще ви изненадам - приятно или не, вие ще кажете.
Остана ми още малко - около 1 час работа, така, че ако искате да видите тази вечер новата къщичка - пишете....

Деси добре си се завърнала  Hug Нали си отпуска - почивай си...Няма никаква файда от твоята печка и пералня - ще изядат манджата, пак ще изцапат дрехите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тио - тъкмо щях да ходя да си купувам диня...и а, какво става - този маймунек Максут ми носи 2....Не му ги искам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Колажа е чудесен и стихчето супер...Ще му видим сметката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Злати - блазе ти, че внучката е при теб  Hug Hug Hug Hug

Дилаханъм  Hug Маги  Hug Гости  Hug
По-късно ще се включа и аз в коментарите  Peace

# 681
  • Плевен / София
Злати, значи си най щастливата баба на света тези дни... Party Party Party

# 682
Здравейте мили мои момичета,

Скрит текст:
моля ви, простете ми, че ви занимавам със себе си. Вчера направиха последното изследване на съпруга ми в Токуда - калдиолайф. То беше PSA за процента на раковите клетки. В допустимите норми за операция е и тази сутрин  му поставиха още 2 стенда в запушената 100 % артерия.
За сега е добре. Толкова много  изслезвания и допитвания. Благодаря на докторите от сърце. Ако всичко е добре в петък може да го изпишат и в неделя да го  транспортирам до нашия дом.
Простете ми - нищо не съм чела - просто нямам  време.
Много ми липсвате. Толкова ви обичам всички.
Още ве0днъж - простете ми.  Целувам ви с обич.

# 683
  • Плевен / София
Сиси, няма защо да се извиняваш...
Скрит текст:
радвам се, нещата се подреждат добре....дай боже и занапред да е така....
ние сме тук и няма да избягаме....чакаме те.... Peace
Любовта е отговорът

http://vbox7.com/play:fd7c1d634c&pos=vr

# 684
  • Плевен / София
Лъжа

http://vbox7.com/play:d36529a0cb

досега в ролите които е изиграл Йозджан любовта му е била все трудна.....бих казала на моменти невъзможна, но е успявал да се пребори за любовта си.....надявам се и в Съдбата да успее.... Praynig

# 685
Сиси - не се извинявай скъпа....

Скрит текст:
Ние с нетърпение чакаме да чуем хубави новини. Радвам се, че и лошото е добро - позволява да се правят интервенции. Дано и занапред нещата да вървят към добро. Ние сме с теб  Peace Peace Peace

Гости - ох дано да стане така и тук в съдбата...Защото както каза Кахраман на Елиф гри пъти те губих...Дано сега гордостта и гнева да не го победят...Защото ще се чувства обиден - няма начин. Но и Елиф ще бъде гневна...Дано да се навикат едно хубаво и да си кажат всичко - кой, как е преживял двете години....И да осъзнаят, че са жертва на трети лица....

# 686
# 687
  • Плевен / София
Ани, понякога е по добре да излееш горчилката отколкото да я таиш в себе си.....видяхме мълчанието докъде води..... Crossing Arms
Ask

http://vbox7.com/play:f2feaf8b2e&pos=vr
клипа е на Ети Party

# 688
  • Керодиспансера
Здравейте момичета на Съдбата  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Цвети  Hug newsm59

Момичета , по-рядко се появявам , защото се загледах и в два летни сериала , но с нетърпение очаквам и новия сезон на Съдбата  Peace Извинете ме за липсата  Praynig но когато мога ви чета , макар и да пиша по-рядко  Heart Eyes

# 689

Общи условия

Активация на акаунт