Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Цвети - не знам това екстра ли е,
Скрит текст:
или недоглеждане на програмистите, както често става...да ме извинят, но е така. Бърникат някъде, след това не проверяват какво става и се получават такива неща...Изпитала съм го на гърба си със счет програмата. Дано по-скоро да се оправят работите, че се ошашавихме...

Деси - Кахраман е щастлив от всякъде, когато е с Елиф...Но, не и когато е с Дафа....Загледах се в следващия епизод...вече започнах да се смея...Бозавата си мисли, че ако не е тя Земята ще спре да се върти...Преди Къймет да й каже, че е завела Елиф на аборт и вече няма бебе се правеше на ни жива ни умряла...точно като дремеща змия...Сега вече е щастлива...Когато сложа снимките с диалозите ще видите за какво става въпрос....

На Зия бей му потънали гемиите...Човека се надявал да прегърне внука си, а то какво станало....Какви ги свършила неговата жена....

Зия бей: Лъвица е Елиф! Joy Joy Joy Joy Joy

Колко е щастлив дядката и как заговорничи, че виждаш ли Елиф е излъгала самата Къймет ханъм  Joy Joy Joy Joy Joy

След това Зия бей пита ами Дафа не знае ли...Кахраман му казва, че не знае, той ще прецени кога ще й каже...Зия бей смята, че трябва да знае Дафа, да не се тревожи, че това нали е и нейно дете...
Колко е далеч от истината Зия бей...Дафа се опита да отрови Елиф и да убие детето...По нейно желание Къймет заведе Елиф да направи аборт....От тези лъжи и тайни вече бактън....

Много е интересен разговора между Кахраман и Дафа....Кахраман се прави на умряла буболечка  Joy Joy Joy Joy Joy Но утре ще сложа снимките....

# 91
Добро утро момичета  Hug

Станах сутринта рано, пуснах компа - в темата никой
Направих си кафе, изпих го на тиферич на терасата - в темата пак никой
Позанимавах се малко с цветята, връщам се - в темата пак никой
Получих сърцетуп, изсмуках един валидол, след това втори - в темата пак никой
Ей много спите - ставайте вече
чеките сега да ви разбудим с Кахраман и Дафа.....

Вечерта, след като Дафа се прибра от баща й...Кахраман любезно я попита, как е баща й, Дафа каза, че сега е добре, но много се е изплашила...Дафа започва разпита...

Така ли?  Joy Joy Joy Joy
Защо ли Кахраман не помни... Thinking Може би защото, когато Дафа говори, Кахраман има проблем с ушите...

Е, Дафа е помислила, че това ще е полезно и за двамата, ама Кахраман е на друго мнение...
Интересно, какво биха си говорили, ако двамата бяха отишли на заведение... Thinking Thinking Thinking ThinkingПриоритетите им вече коренно се различават.  Thinking

Цъ...не те лъже паметта, но Дафа пробва....

Е сега Дафа ще те успокои....

вижда, ама той вече не иска така....

събираш сили за какво...или от какво....стана ти по-добре, защото вече бебето го няма ли.... Thinking

Да, ама не...Кахраман заобича това дете, когато за първи път чу как бие сърчицето му...Детето, което ти и майка му искахте да убиете....И вече няма нищо да бъде същото....В момента и той играе, както го правите вие двете с Къймет....

,
Хубав почивен ден момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 92
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug май трябва да измислят и будилници към форума  Wink, за да ни разбуждат по навреме  Joy Joy Joy

Е, то аз отдавна се пробудих ( с моето крещящо пиле...  ooooh! кой да ме остави), ама само докато ми тръгне компа битката се води 15-на минути  ooooh! ( все мърморя, ама дано и скоро се оправя, че много се нервя)  Mr. Green

Ами да... как да не е изморен с такъв енергиен вампир до себе си  Mr. Green

# 93

Ами да... как да не е изморен с такъв енергиен вампир до себе си  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утро и от мен! Късничко легнах и късничко станах....
Хайде да пием кафе!

# 94
Добро късно утро! Laughing Hug Hug

Вчера направо се отказах да пиша във форума с тия отговори.Ту има,ту няма! Grinning Това,коетоЦвети Hug е открила и аз го видях! Peace

Ани Hug,снощи когато писах късния пост преди да започне Черни планини твоя последния не беше излязъл. LaughingПосле ме питаш защо моя не излиза?Трябва да има следващ и тогава се появява предния!Луда работа! Joy

Да видим как ще е днес? Joy

Приятна неделя,макар и гореща! Hug Hug Hug

ПП Деси Hug

# 95
Цвети  Hug Деси  Hug Злати  Hug

Хубава неделя момичета   grinning039  sport027 help 1swing

Реших да не чакам...както и постовете не се показват, съвсем ми се изпари ентусиазма...

Уморен е Кахраман, но не това е проблема на Дафа....

На следващата сутрин....

Ади бе  smile3506 smile3506 smile3506 Нещо май се разминават в разстройството  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Казах ли ви, разминават се в разстройството....

Ама разбира се....

Важното е какво иска Дафа..."Аз!" - за Дафа съществува само първо лице единствено число...Няма значение, какво искаш ти Кахраман....

Казвал е, ама преди да прогледне...Когато му беше вменила вина за катастрофата, която ти сама направи от глупост....

Още не го е казал, но и това ще стане....

Дафа прозря истината....

Защото има дете има и Елиф - и Кахраман я видя с други очи....

А Елиф затъна в лъжи пред майка си....На всичкото отгоре й се обадиха за контролен преглед....

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Денят, в който бешe написана съдбата ми еп.15-1 бг.субтитри
http://vbox7.com/play:bbff830135

Якуп видя фактурата за колието, което Кахраман купи на Елиф и я изпрати на Шюкран...

Това беше най-същественото от 1-ва част на 15-ти епизод....

# 96
# 97
Злати  Hug

Хакан - Якуп май е по живота - както и в сериала...Няма да е лошо да му правя компания с биричката  Grinning Grinning Grinning

Още не съм готова със снимките от част 2 на 15-ти епизод...ама ще ги добавя...

Денят, в който беше написана съдбата ми  еп.15-2 Бг.субтитри
http://vbox7.com/play:08e9dbd021

# 98
Ани Hug,когато можеш! Peace Аз минавам на бързо само със снимки! Laughing

# 99
Фактурата за колието и наглостта и нахалството на Якуб и Шукран, която си вре носа навсякъде...

Пишат, че това е стара снимка...

# 100
Злати  Hug благодаря  Hug
Деси - да това следва....

Айсел и Гюлсюм обсъждат, че Кахраман се среща с Елиф...Бързия ум на Шюкран веднага направи връзката между скъпото колие и срещите на Кахраман и Елиф...
Дафа се прибира и Шюкран междо другото я попита къде е Елиф...

Шюкран получи от Якуп фактурата...

В това време Елиф се обажда на Кахраман...

# 101

С каква доволна физиономия е нашия човек!

# 102

С каква доволна физиономия е нашия човек!

Доволна, но....за кратко....

Шюкран е нетърпелива и започва отмъщението....От една страна да унижи Дафа, като любимата снаха, а от друга да подкрепи Якуп в борбата му с Кахраман...

Неубедителна е Дафа...

Шюкран уцели в десятката.... newsm10 newsm10

След като Шюкран си замина...

# 103
  • Плевен / София
Гости - снимката от филм ли е или от реала  newsm78

Здравейте момичета....прибрах се...  Party
Ани от филм.....Той сега е войник....
http://www.vbox7.com/collection:1588234

# 104
Гости - добре си се завърнала...Разбрах, благодаря  Hug

Дафа на посещение в Офиса на Кахраман...

Уф..параходче плува в окото ми... Wink

Дафа като развален грамофон повтаря едно и също..."Да излезем довечера само двамата"...Той човека да има как да не се прибира, да излезели двамата...

Тоест никога...

Кахраман остана замислен...След това, като попита Елиф къде е колието и тя като каже, че се е счупила закопчалката ще му стане ясно, но това няма да промени нищо...

На Дафа вече й е ясно, че колието не е за нея....

Общи условия

Активация на акаунт