Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 531
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Деси  Hug Hug - много приятна изненада да те видя отново при нас....И ти ни липсваш, но си изкарай спокойно почивката, когато се върнеш да бъдеш заредена само с положителна енергия  Peace

Не ми върви този 20 епизод и това е...Нощес се надявам да го свърша....
От тук от там ще прегледаме 21 и 22 и след това нещата май щяха да се подреждат....

# 586
  • Плевен / София
Ани, ако говориш за "Клетва" в който игра Серхан Аваш не помня каква роля е имал Бурак в него ooooh! newsm78, но в Черни планини си личи от грима, който слагат на Хатидже, че  е по голяма от Бурак, но 4 години разлика не са пречка за една голяма любов нали.... Naughty

Деси Hugлипсваш джанъм....тези серии вървят трудно.....казвам да ги подминем....... Peace

# 587
Ани, Hug! Гости, Hug!
В едната тема за двете комедии, които се опитвам да гледам, коментираха евентуална връзка между Озджан Дениз и изпълнителката на гл.роля от филма му. Не разбрах дали е истита или само предположения... 

# 588
  • Плевен / София
Деси Party, не обичам да говоря за личния живот на актьорите ,защото за мен той трябва да си остане личен, но с която и жена да е Ози му пожелавам да е щастлив.... Party

# 589
Гости, аз го споделих с добро чувство. Нали все коментирахме покрай снимките с Топрак, че му е време да се замисли по-сериозно за някои неща, а не да публикува снимки с котетата си... Wink Wink Wink
Чао, момичета! До скоро Hug

# 590
  • Плевен / София
Гости, аз го споделих с добро чувство. Нали все коментирахме покрай снимките с Топрак, че му е време да се замисли по-сериозно за някои неща, а не да публикува снимки с котетата си... Wink Wink Wink
Чао, момичета! До скоро Hug
Разбира се Деси Heart Eyes....просто на мен това не ми е толкова интересно и не чета такива статии.......а щом обича животни значи просто чака подходящата жена.....виж Кютука и коте си няма......но е женена и си стои сама в къщи....за това ни просветли Маги, ако не бъркам... Thinking
Момичета, да не си легнахте с кокошките.... ooooh!няма ви никакви, а нали знаете кой си говори сам.... Joy Joy Joy
да ви разсъня малко.....

">#t=23[/video]

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 21:14 от gostenka68

# 591
# 592
Гости - не съм си легнала, за мен е много рано. До сега бачкам...Вече свърших с ДДС-то. Имам да довършвам други неща, но нощта е моя...

Деси - аз не съм като Гости - интересен ми е и личния живот на нашите любимци.... Grinning Grinning
Може би говориш, че Ози е имал връзка с изпълнителката на главната роля в миналогодишния филм, който снима - такива слухове имаше. То е младо момиче, казва се Айча, но не помня фамилията. Ще й намеря снимка и ще я сложа. Но мамашите писаха, че връзката е мимолетна...и мисля, че е приключила.
Когато вървят епизодите изобщо не се занимавам с личния живот на актьорите...Но когато са във ваканция - пиша и за личния им живот каквото съм научила....

# 593
  • Плевен / София
Party Party Party Partyтова не е от времето на Съдбата, а на Имението...
Кралева Hug
Ани, значи ще си говорим.... Laughing

# 594

добър вечер Кралице  Hug днес писах за теб и ти се появи, като по поръчка  Praynig Praynig Praynig

Имаме ново момиче и иска аватар от сцената когато Елиф и Кахраман се гушкаха или целуваха не помня, когато Кахраман подари гривната на Елиф.....

Само да те напътя - от този момент...

Да Гости, ще си говорим, но не съм доизгледала 20-ти епизод  Thinking Вече стана пословичен този епизод...също като тема 20-та  Joy Joy Joy Joy Joy Това е най-грозната тема, която сме правили  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 595
Давайте видеото, Мамче..няма проблем... bowuu
Добре дошли на Мадлен и Мими...доколкото, разбрах! newsm78

# 596
Давайте видеото, Мамче..няма проблем... bowuu
Добре дошли на Мадлен и Мими...доколкото, разбрах! newsm78

Ще потърся...но много ме затрудняваш - дали ще мога сега да го намеря. Ти не си ли правила гифчета от този момент  newsm78

# 597
  • Плевен / София
Ани,Кралице

# 598
  • Плевен / София
...също като тема 20-та  Joy Joy Joy Joy Joy Това е най-грозната тема, която сме правили  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ани, аз не помня да сме имали грозна тема.....тъжни да, но грозни не.... Naughty

# 599

Общи условия

Активация на акаунт