Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Вчера получих поредния си чифт цайсииии,
голям фен съм им , като Йози Simple Smile

# 631
  • Плевен / София
Гости На мен ми харесват и другите, но няма как да сложа всички  Cry

[/quote]
Маги, така е Кралицата ги прави кой от кой по хубав и аз имах същия проблем с предишния си подпис.....три дена се чудих.....сменях.... ooooh!

хайде да пийнем.....
Скрит текст:

# 632
Нерви Hug и аз го изгледах Двете лица на Истанбул! LaughingЧета и темата! Wink Сега съм подхванала Слънцата...,че отдавна им се каня! Laughing

Маги Hug благодаря за почерпката! Hug Чудя се за буквите ти? newsm78

Гости Hug за кафенцето!На Ози почти всичко съм изгледала! Hug

Ани Hug сигурно още няма нет!  Whistling

# 633
Злати и аз се чудя за буквите. не ги изяждам, мястото им стои, не се случва постоянно.
Гости ще ги сменяме -аватарите, така ще бъдем различни.
Ще продължаваме ли да правим "преговор" или не.

Това следва в 21 епизод.
Кахраман научи ли, че Дефне е ходила в онази вечер при Елиф. Елиф му каза за договора, който Къймет показа, но не си спомням да му е казвала, че Дефне е ходила във вилата.
Когато бяха на яхтата, Кахраман каза "това дете е и  твое". Елиф отговори "знам". Кахраман остана изненадан от къде  е научила. Но едва ли Елиф му е разказала от къде знае.

# 634
  • Плевен / София
Маги, аз поне не съм се отказала от преговора, но Ани днес има проблем с интернета.....на работа нямам възможност за дълги включвания така, че за 21 епизод ще пиша довечера като го видя.....

# 635
Аз сега имах възможност да пиша, но не знам какво да правя. Искам да продължим с преговора, но  дали всички искат? Да не стане така, че заради преговора групата да се развали  Sad

Блазе им

# 636

Много хубав колаж  newsm10

Отказвам се Точката и запетаята из.изат на мястото на букви а не където т,ябва

# 637
Ани ,Злати,Гости,Нерви, Мадлен ,Цвети ,Ели…. цоп и аз в темичката !
Привет на всички !  Hug
…и малко майтап със Шукран…

Joy Joy Joy Joy Joy

# 638
Здравейте момичета  Hug
Гости  Hug Злати  HugМеги  Hug Нерви  Hug Тио  Hug

Нерви много се радвам, че не си ни забравила и мислиш за тоалета за премиерата  Peace И ние трябва да помислим  Thinking  Grinning

Гости, Меги мерси за почерпките  Hug Hug Hug Гости за филма  Hug

Злати - днес ми е тръгнало на нямане....

Скрит текст:
Нямам топла вода - профилактика  #Cussing out
Нямах интернет и телевизия... #Cussing out Какво още няма да имам не знам, но това, че нямах нет, ме  #Crazy #Crazy #Crazy Защото така и вас ви нямах  ooooh! ooooh! ooooh!

Тио какво е забравила отново Шюкран  Thinking Тя да не забрави да даде диска на Кахраман  с Максут и Дафа....че тогава ще се наложи да я оскубем.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

'Aç kalinca sete gitti'

"Отидох до снимачната площадка на гладно"

Момичета и малко шега в стила на свекървите.... Grinning Grinning Grinning
Днес хубаво ли ви беше без мен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Навремето свекърва ми отиде на почивка. Минаха две седмици и свекито се върна...От вратата ни попита...Ееее, хубаво ли ви беше без мен....Напираше ми отвътре да кажа Evet но се въздържах.... Stop
Та и аз сега в свекървенски стил ви зададох същия въпрос  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 639
Ани ето отговора ми…  Joy Joy Joy

Kакво забравила е пак Шукран,
та станала за смях пред цялата рода и Кахраман?
Компютъра не може да стартира ,
нуждае се от чаша бира!
Диска блъска с бясна сила,
Максут и Дафа там съзира…
Нуждае е се от втора бира,
защото каквото е видяла там
се  изумила ...!

# 640
Момичета от 20-ти епизод остана само финала на епизода, но той е същия като началото на 21 епизод, та мисля, повече да не се занимавам с него....

Денят, в който беше написана съдбата ми 21 1/4 бг.субтитри *

http://vbox7.com/play:144b77f3d9

Елиф разговаря с Керем, когато Кахраман пристига....

# 641
Ани ето отговора ми…  Joy Joy Joy

Kакво забравила е пак Шукран,
та станала за смях пред цялата рода и Кахраман?
Компютъра не може да стартира ,
нуждае се от чаша бира!
Диска блъска с бясна сила,
Максут и Дафа там съзира…
Нуждае е се от втора бира,
защото каквото е видяла там
се  изумила ...!

Божееееее, да не би и Шюкран да не е имала интернет  Naughty Joy Joy Joy Joy
На Шюкран ще й дадем цяло буре с бира, да не забрави да покаже съдържанието на диска...Само да не стане така, че диска е празен...Дано "умницата" да е съхранила някъде информацията  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 642
  • Плевен / София
Тио Hugлипсваха ми твоите закачки....
Ани, липсваш разбира се.....за преговора те чакахме да се върнеш от почивката и днес с Маги си говорихме общи неща и те чакахме......документирано е в темата....върни се назад да прочетеш... Joy Joy Joy Joy

помните ли как се смяхме до сълзи на тази сцена и се чудихме дали Шюкран ще успее да се скрие... Joy Joy Joy Joy
"...понякога човек се поддава на вълнението и смята невъзможното за възможно....."
Елиф се оказа лош пророк.....дано любовта им се окаже възможна, защото всички и всичко засега са против тях....тъкмо нещата започнат да се подреждат и всичко отново се разбърква.... ooooh!
при разговора в стаята на бебето в новата къща Кахраман каза на Елиф, че не може да я пусне защото вътре в нея живее частичка от него......тук той допусна грешка според мен.......тя остана с впечатлението , че това което прави и казва Кахраман е само и единствено заради бебето.....неволно той затвърди казаното от Дафне....
И за  да приключа коментара си на този епизод - при сцената в която Дафне се вмъкна в леглото на заспалия Кахраман , а на сутринта каза, че е защото се е "уплашила".... по жалка  постъпка не бях виждала а от реакцията на Кахраман Дафне трябваше най после да разбере, че от тази туфа заек няма да изкочи.....

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 20:50 от gostenka68

# 643
Гости шегувам се...надявам се да сте разбрали...Прочетох всичко и видях всичко.

Относно казаното от Кахраман - точно така прозвуча - че всичко, което прави Кахраман го прави заради бебето. Нищо не му пречеше тогава да й каже, че бебето е тяхното - нейно и негово. Или поне да й даде някаква надежда....
Но според мен Кахраман "играе" на сигурно...Ако няма да е с Елиф ще си остане с Дафа.
Това го усещах винаги, когато разговаряха с Елиф. Някой беше писал, че е неуверен. Неуверен е в себе си. Затова Дафа и Къймет го разиграват и му правят  smile3533 smile3533 Тази неувереност може би идва от силното влияние на баща му върху него....
А Елиф тук при разговора "преиграва"...От вътре се изяжда, но пред Кахраман се прави на безразлична....

Joy Joy Joy Joy Тръгвай, отиваме си!
Какво значи "отиваме си"...от къде го изимсли Кахраман  #Crazy #Crazy #Crazy

# 644
  • Плевен / София
Гости шегувам се...надявам се да сте разбрали...Прочетох всичко и видях всичко.

Но според мен Кахраман "играе" на сигурно...Ако няма да е с Елиф ще си остане с Дафа.
Това го усещах винаги, когато разговаряха с Елиф. Някой беше писал, че е неуверен. Неуверен е в себе си.
Ани, знам ...и  затова ми е хубаво в темата, че всички носим на майтап и посрещаме закачките с усмивка.....
Ани, Кахраман наистина е неуверен, но не мисля, че ако не е с Елиф иска да бъде с Дафне.....изключвам ситуацията , в която прие втория брак заради децата.....аз не бих го направила..... Naughtyно това е Кахраман и така е възпитан.... Crossing Arms
в любовта гордостта е лош съветник и Елиф ще заплати за нея, но човек трябва да сгреши , за да се поучи от грешките си....иначе нямаше да ги има сцените на яхтата и Кахраман да се прави на готвач... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт