Over the Rainbow Тема №3

• 47 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 75

"Ако се даваше награда за вдъхновение, бившия на Сам Смит щеше да има сериозна конкуренция от Карли и Дианка  Whistling"

Ако се даваше награда за вдъхновение, бившия на Адел щеше да е безапелационен победител  Laughing

# 76
Докато при 1D, колкото и Лари шипъри да има, колкото и хора да предпочитат по-зрялото им звучене, основната им аудитория са малките момиченца, които са влюбени в някой от 5-мата (най-много Хари още от X-factor... по неразбираеми за мен причини  Laughing) и един преход ми се струва доста труден, да не говорим, че и срокът им на годност скоро изтича. Много ги харесвам, ама според мен положението е неспасяемо от момента, в който изритаха Зейн.
Наблюденията ми са, че това се промени доста напоследък. Хари се носи доста женствено и в момента симпатиите са се пренасочили към другите (странното е, че напоследък забелязвам доста увлечения по Луи, който от самото начало даваше повече гей сигнали  Laughing)
С това за срокът им за годност съм съгласна и затова и толкова ги притискат да изкарват албум след албум и турне след турне, докато още имат сладкото момчешко излъчване. Но мисля, че може и да успеят. Ето едно интересно мнение от тъмблър:
Скрит текст:
Цитат
One Direction Investors Group Field, July 24, 2015 Four stars out of five One Direction isn’t exactly in my wheelhouse, but I’m also not a music snob – I like stuff that moves me, but also stuff that makes me…
By Metro

liamotra:

One Direction isn’t exactly in my wheelhouse, but I’m also not a music snob – I like stuff that moves me, but also stuff that makes me move. That said, the Winnipeg stop of theirOn the Road Again Tour delivered more substance and less glam and gloss than expected.

In fact, the event was downright simple. Not “Folk-Fest-connect-with-the-art” simple, but it was certainly the most “intimate” stadium concert I’ve ever seen. If intimacy can be achieved with 25,000ish of your closest friends — and their moms or dads.

Bursting on stage to a massive round of screams from the audience, the four foppish boys were almost underwhelming in all black, not that it mattered to the crowd. And although they started and ended the show with an explosion of fireworks, the light and screen show during the concert was fairly simple too.

No back-up dancers, and no choreography. I actually go the sense that there was four individual human beings on stage, and not a highly-produced Hollywood “product.” They even seemed to genuinely like each other. Especially Niall and Liam. Are they besties? I’m not up on the gossip. At one point they even paused their performance to sing “Happy Birthday” to one of their camera operators, Gordon. Yup, they even know their crew members’ names. How very Taylor Swift.

After 21 songs, the main set ended appropriately with the ballad “Story of my Life”, and was followed by a four-song encore. “Best Song Ever” played them off stage the last time, and the crowd seemed to know that there wouldn’t be a second encore. I suspect no one had any voice left to scream for more anyway. And the parents were probably getting over-tired.

Speaking of which, I actually envied the parents for the amazing experience they were sharing with their kids. The overall feeling at the concert was joy. Not frenzy – although there was some of that – but mostly just amazed joy. I think the handsome roguish UK boys did that by performing a show that wasn’t over-produced. And now I think I might have to go out and buy myself a 1D CD.

That’s still done right? Buying CDs?
Да не забравяме, че тази година Honda Civic спонсорират американския лег на турнето. Част от коментарите в туитър по повод новият парфюм бяха в смисъл "Най-сетне се усетиха, че вече не сме на 12 години". И така натататък...
Иначе музиката им не я харесвам, аз съм ориентирана в съвсем друг стил, но ми е много интересно от гледна точка позиционирането им и Лари историята и затова ги следя. Навремето приятелките ми бяха луди по Take That и ми е интересно да наблюдавам сходствата в представянето на групите.

# 77

"Ако се даваше награда за вдъхновение, бившия на Сам Смит щеше да има сериозна конкуренция от Карли и Дианка  Whistling"

Ако се даваше награда за вдъхновение, бившия на Адел щеше да е безапелационен победител  Laughing

Ееее аз за тази година само изброих, ако тръгнем назад ще стигнем и до Аланис

Я едно любимо кавърче с туист по темата

# 78
Ретро

Кара и Карли

Тейлър и Майли
https://vt.tumblr.com/tumblr_nrp9yc8BC41rt8dtz.mp4#_=_

# 79
Добро утро, Бумър, добро утро, Кара.  Mr. Green
Този кавър на Аланис е страхотен, как така не знам за него?

Бумър, знаеш ли нещо за Конър Кенеди по темата? Винаги са ми изглеждали абсурдно като двойка, но все пак, дали Тейлър не е имала по-сериозни планове за него? Нищо чудно да е искала да се сроди с Кенеди. Положи доста усилия за тази връзка, подмазваше се на баба му...  Laughing Бях чела, че когато скъсали, изпаднала в истерия, защото сега какво щяла да каже на майка си?

Скрит текст:

# 80
Бумър, знаеш ли нещо за Конър Кенеди по темата? Винаги са ми изглеждали абсурдно като двойка, но все пак, дали Тейлър не е имала по-сериозни планове за него? Нищо чудно да е искала да се сроди с Кенеди. Положи доста усилия за тази връзка, подмазваше се на баба му...  Laughing Бях чела, че когато скъсали, изпаднала в истерия, защото сега какво щяла да каже на майка си?

Добър ден  Hug

Един от най-любимите ми ПР моменти на Тай.  Mr. Green

Най-абсурдното от този уикенд със семейство Кенеди е, че Тай е замъкнала Диана и гей-приятелките
Скрит текст:

Най-смешното, че след това почнаха слухове, че Тай е "изневерила" на Конър с Патрик Шварценегер
Скрит текст:

За Тай ясно,
изгодата на Кенеди от тази "връзка" е, че вече-не-помня-кой от клана е бил на избори същата година.
Няма лоша реклама казват рекламистите  Whistling

пп Баба много била харесала Тайчето

# 81
Няма.  Laughing Както беше тръгнало, тя щеше да го ожени за себе си, но добре, че се разсъхна работата.
Не е честно да жертват невръстния Трики, предизборна кампания или не.

Не знам дали съм го казвала, но любимият ми тейлърски параван е Джейк Джиленхол. Едно време вярвах, че този път е сериозно и ще има сватба.  Whistling

Скрит текст:

Хауърд Стърн е разпитвал Джейк за Тейлър:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3175126/Jake-Gyllen … Taylor-Swift.html

# 82
  • Вестерос
Я ми кажете кои са параваните на Тайче, много честичко ги сменя.

# 83
Тифани, гледай това клипче от шоуто на Елън:

https://www.youtube.com/watch?v=foqBSBA0SXI

Обожавам как изтънко я взима Елън на подбив по въпроса за параваните.
В един друг епизод дори я "сватоса" със Зак Ефрон.  Laughing

# 84
Я ми кажете кои са параваните на Тайче, много честичко ги сменя.
http://dating.famousfix.com/tpx_47065/taylor-swift/dating

Сонгс, мисля, че Тай е била сериозно увлечена от Джейк, то си и личи де, на всички снимки от семейния Ден на Благодарността, не знам защо са се сдърпали.
Моята спекулация е, че може би тя е имала и романтичен интерес, но той я е отрязал на онзи разговор в спалнята  Twisted Evil.

Факт е, обаче, че той още си пази шалчето от нея даже се беше появил с него тази година.

Февруари тази година

# 85
  • Вестерос
А Джейк е хетеро така ли?

# 86
Не знам кой е онзи разговор в спалнята  Blush, но и аз мисля, че има елемент на истина в тази връзка, просто са били твърде хубави и щастливи заедно, и биха имали прекрасни деца.

Всичко това е увековечено в една от най-хубавите песни в Red.

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 11:14 от Songes

# 87
А Джейк е хетеро така ли?

Мда на куково лято.  Joy
айде да прегледаш старата тема да не дъвчем едно и също.

Сонгс, същата песен,
http://www.azlyrics.com/lyrics/taylorswift/alltoowell.html
не е било спалнята, а май кухнята

'Cause there we are again in the middle of the night.
We dance around the kitchen in the refrigerator light
Down the stairs, I was there, I remember it all too well, yeah.

Maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much,
And maybe this thing was a masterpiece 'til you tore it all up.
Running scared,
I was there, I remember it all too well.

Скоро да съм се възхищавала от поезията на Тайчето?  Heart Eyes
Hаправо си ги представих, как тя се е разлигавила и е взела да му се гушка, а той я е отсвирил и офейкал   Twisted Evil

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 16:34 от Бумър

# 88
Стииига, де, стига, де, всичко това е твърде болезнено, ей сега ми се скина сърцето.  Cry Confused Crossing Arms

# 89
Ех, момичета, ако направите детективска агенция ще сте ненадминати в бранша   bouquet

Тайлър наистина има уникални текствое на песните, не са само два реда и припев, отделно и има хубав глас и визия и е амбициозна  Peace за мен това е формулата на успеха.

За мен най-хубава двойка (преди да знам the true де)  бяха с Хари, този Джейк ми е много мазен някак  Wink
А с Конър наистина жалко, че не останаха щяха да са като Жаклин и Джон Кенеди  Heart Eyes (сега Амал и Джордж Клуни го играят така)

А някой може ли да сподели дали моите любимки Чарлийз Терон, Кийра Найтли и Скарлет Йохансен от коя страна на дъгата са?

Общи условия

Активация на акаунт