Over the Rainbow Тема №3

• 47 250
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Да де, ама продажбите на Ед е нормално да са повече от на Сам Смит, понеже е по добър.

Аз не мисля, че може да ги сравняваш, защото това, че ти мислиш, че е по-добър, не означава, че обективно той наистина е. Всеки има своите по-силни страни. Например Ед може да е една идея по-добър композитор, но не може да се мери гласово със Сам. Той е по природа много висок тенор, което е рядко срещано като цяло. Мисля, че това е от голямо значение. Гласът действа на хората по различен начин и всеки се влияе емоционално, подсъзнателно, от различен тип глас. Ето, аз например, както и ти, видях, че харесваме Хозиър. Аз харесвам такъв тип глас - баритонов, по-earthy, ако може така да се нарече Simple Smile  - това ми докосва сърцето, но други хора харесват тъкмо гласове като на Сам Смит.

# 61
  • Вестерос
Да, ама Сам Смит пее такава музика, каквато пеят още един милион, освен това е скучна и гласът му е кофти, а музиката на Ед е добра, не може да ги сравняваш.
Мислех, че съм само аз, която не го харесва.

Според мен един да се аутне, например Тай и ще тръгнат и другите. Като лавина ще е. Но съм съгласна с Бум , че за американците е по-сложно, отколкото за англичаните.

Актьорите може да се аутнат след като прекратят кариерите си като най-сигурно, въпреки че ми е странно защо не го направят сега. Доста гей актьори има и си живеят чудесно с партньорите си и жънат успех.

# 62
Интересно си хортувате тука.
Аз да кажа, че не успях да хвана скандалното в онези тутъри между Тайчето и Ники. Stop

# 63
  • Вестерос
И аз , но си замълчах, да не ме помислите за тъпа  Mr. Green Mr. Green

# 64
Прекалено го раздухаха медиите като че ли. Едната казала нещо, другата разбрала-недоразбрала подскочила, третата се намесила, четвъртия и той, това социалните мрежи са страшна работа. Голяма тъпотия.

# 65
# 66
За мен Ед Шийран е най-добрият глас в музиката в момента, не разбирам от височини, тембри и т.н., но ми въздейства уникално каквото и да пее. Дори и кавърите - например на Stay With Me ги прави по-добри от оригиналните. В комбинация с образа му, който е идентичен с този на Тейлър, с тази разлика, че на него някак си му идва отвътре  Laughing , за мен той е новото Голямо нещо в музиката.

И за продажбите грешите - Смит е продал 8 милиона в цял свят, а Ед - 5.8. Шийрън се представя значително по-добре във Великобритания, но Сам Смит е по-добър в САЩ...  Peace Който както иска да ги тълкува цифрите, според мен аутването на Смит дори му е помогнало, тъй като смятам, че Х е 100 пъти по-добър от The lonely hour, а Ед има едно земно очарование, което при Сам Смит някак си липсва.

# 67

Мда, цялата работа с моето неразбиране идва от това, че не познавам творчеството на двете девойки.
Тайчето прави впечатление на доста самовлюбено и егоцентрично момиченце, което не вижда по-далеч от своята златна клетка.

# 68
Рейчъл откъде извади тези цифри? Ето линк за моите http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-32990882

Криста, нарцис е Тай, но и свалям шапка, че се извини.

# 69
От Уикипедия.  Mr. Green Вероятно данните на BBC са само за 2014, а в Уикипедия са до февруари 2015 за Ед и до юни 2015 за Сам. Според мен скока при него се дължи заради Грамитата, 4 си прибра все пак.  Peace
https://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Smith_discography
https://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Sheeran_discography

# 70
Аааа за Уики чуй пак лекцията на Шерил Wink

# 71
Честно казано Адам и Сам имат неуспорим талант, железни изпълнители, които си имат свой стил и правят сами музиката си. Тейлър може и да оцелее след едно аутване, ама 1D не отговарят на нито един от критериите.  Laughing
Хм, талантът на Тайлър като певица за мен също е доста спорен. По-скоро е въпрос на имидж. В момента това е част от плана за аутване на момчетата - да наложат името си, да бъдат разпознаваеми, особено в САЩ. Освен това в момента върви процес на ребрандиране - от сладки момчета с тийн публика към поп група с по-зряла публика. Фандомът е доста разностранен, има и доста Лари шипъри и зависи как ще бъде поднесена новината - ако е нещо от сорта на сладка любовна история, може и да няма чак такъв отлив на чувствителни момиченца.

# 72
Хм, талантът на Тайлър като певица за мен също е доста спорен.
За мен също, но талантът и като автор на стихове е безспорен, виж анализа на хлапето на OUT OF THE WOODS или дори моят на STYLE
Също така най-зрялата и некомерсиална песен от последния албум е изцяло нейна написала е и музиката. Най-гейската и най-любовната песен от 1989 btw.
Ако се даваше награда за вдъхновение, бившия на Сам Смит щеше да има сериозна конкуренция от Карли и Дианка  Whistling

# 73
Аааа за Уики чуй пак лекцията на Шерил Wink
Признавам, че не съм я слушала, ще й хвърля едно ухо  Embarassed А коя е най-зрялата и некомерсиална песен от 1989?
kati_v, аз също не мисля, че Тейлър е голям вокален талант, но при нея най-интересното е, че сама си прави музиката. Затова мисля, че бизнесът няма да я изрита, когато стане ясно, че е гей, просто ще й се промени аудиторията. Докато при 1D, колкото и Лари шипъри да има, колкото и хора да предпочитат по-зрялото им звучене, основната им аудитория са малките момиченца, които са влюбени в някой от 5-мата (най-много Хари още от X-factor... по неразбираеми за мен причини  Laughing) и един преход ми се струва доста труден, да не говорим, че и срокът им на годност скоро изтича. Много ги харесвам, ама според мен положението е неспасяемо от момента, в който изритаха Зейн.

# 74
С новия албум и новия имидж Тейлър започна да подготвя почвата за "разкриването" и вече е привлякла доста фенове от нов тип.

Има много добри текстове, аз съм фенка на Our Song завинаги.

Скрит текст:
I was riding shotgun
With my hair undone
In the front seat of his car
He's got a one-hand feel
On the steering wheel
The other on my heart
I look around, turn the radio down
He says, "Baby is something wrong?"
I say, "Nothing,
I was just thinking
How we don't have a song"
And he says...

[Chorus:]
Our song is the slamming screen door,
Sneakin' out late, tapping on your window
When we're on the phone and you talk real slow
'cause it's late and your mama don't know
Our song is the way you laugh
The first date: "Man, I didn't kiss her, when I should have"
And when I got home ... 'fore I said amen
Asking God if he could play it again

I was walking up
The front porch steps
After everything that day
Had gone all wrong
And been trampled on
And lost and thrown away
Got to the hallway,
Well on my way
To my lovin' bed
I almost didn't notice
All the roses
And the note that said...

Our song is the slamming screen door,
Sneakin' out late, tapping on your window
When we're on the phone and you talk real slow
'cause it's late and your mama don't know
Our song is the way you laugh
The first date: "Man, I didn't kiss her, when I should have"

I've heard every album, listened to the radio
Waited for something to come along
That was as good as our song...

'Cause our song is the slamming screen door,
Sneakin' out late, tapping on his window
When we're on the phone and he talks real slow
'cause it's late and his mama don't know
Our song is the way he laughs
The first date: "Man, I didn't kiss him, when I should have"
Play it again

Oh, yeah...
Oh-oh, yeah.

I was riding shotgun
With my hair undone
In the front seat of his car
I grabbed a pen
And an old napkin
And I wrote down our song

Не харесвам новия албум, понякога си пускам само Style.

Общи условия

Активация на акаунт