Over the Rainbow Тема №3

• 47 238
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Вестерос
Е значи е би, а мислех , че си е твърдо гей  Mr. Green

# 46
Тифани, айде да не почваме пак със сексуалната просвета, що е то сексуалност и що е то сексуално поведение?

Освен това четеш блайндове, никога не можеш да си 100% сигурна.
Просто като се навържат 3-4-5 и, когато за доста от тях има потвърждения и на свидетели из СМ... Картинката се изяснява
Специално информации за когато тия двамата са на самолет е имало неведнъж.
НО във фургона са били сами, какво са правели те си знаят.  Peace

Въпросът тук е, че за масовата публика,
те са щастливо звездно хетеросексуално семейство, което се радва на бебчето си  Whistling
Да им е живо и здраво.

# 47
  • Вестерос
Не се карай де. Аз разбрах, че реално никога не са били заедно. Сега вече разбрах историята. Бийл ми е противна като цяло, а Джъстин имаше готини песнички. Сякаш не чувам нищо последно време от него.

# 48
Това, което не мога да си обясня е как тези хора живеят по този начин и как парите за тях са по-важни от любовта, честта и достойнството. Какъв живот е това?

И аз съм си мислила понякога в тази насока - защо жертват толкова много, как издържат психически на натоварването, защото специално момчетата, които следя, са адски млади и много брутално затворени в гардероба. Но ако се замислим - в началото не са знаели какво точно подписват и са следвали мечтата си - да пеят и да са известни. После вече освен собствените си кариери и пари, биха провалили и тези на колегите си. Даже е разисквано из тъмблър от юридическа гледна точка могат ли да съдят продуцентите си, че нарушават човешките им права и извода беше, че имат доста високи шансове да спечелят, но такова дело би било скъпо и продължително и дори и да ги осъдят, ще загубят много повече. В момента върви план за аутване и/или преминаване към друг продуцент и играта доста загрубя.

# 49
Определено преди Карли да заеме мястото в сърцето на Тейлър тя доста се заглеждаше по моделките на шоуто на Виктория Сикрет 2013.
Тази снимка е един от тези моменти

# 50
Не мисля, че Тай е направила нещо по-различно на Шоуто от Риана или от Адам от Маруун 5 hahaha

Изненадка  Joy

# 51
 Joy hahaha Рияна доста хард го е раздавала

# 52
Това, което не мога да си обясня е как тези хора живеят по този начин и как парите за тях са по-важни от любовта, честта и достойнството. Какъв живот е това?

И аз съм си мислила понякога в тази насока - защо жертват толкова много, как издържат психически на натоварването, защото специално момчетата, които следя, са адски млади и много брутално затворени в гардероба. Но ако се замислим - в началото не са знаели какво точно подписват и са следвали мечтата си - да пеят и да са известни. После вече освен собствените си кариери и пари, биха провалили и тези на колегите си. Даже е разисквано из тъмблър от юридическа гледна точка могат ли да съдят продуцентите си, че нарушават човешките им права и извода беше, че имат доста високи шансове да спечелят, но такова дело би било скъпо и продължително и дори и да ги осъдят, ще загубят много повече. В момента върви план за аутване и/или преминаване към друг продуцент и играта доста загрубя.

Toва което правят момчетата е много възможно да промени правилата на играта и на целия пазар, затова е много интересно какво ще се случи и какво ще последва от пазарна гледна точка.

Досега стигмата гей-певец или гей-певица, автоматично е означавало огромно свиване на пазарния дял на изпълнителя.
Първият, който почна да обръща тенденцията е Адам Ламбърт, оказа се, че му намериха ниша в която да бъде продаваем, а именно американския еквивалент на бг-мамите.

Тейлър започна процес на аутване миналата година, но договорът на Карли и изненадващия супер успех на 1989, сложиха прът в колелата, в допълнение се случи сапунката с KISSGATE.

При актьорите все още не виждам изгледи за някоя суперзвезда да се аутне Купър, Джиленхал, Клуни са така дълбоко заровени, че им трябва багер, просто на никой от мъжете не му стиска, разчитам донякъде на Дженката Лорънс, но то ще е евентуално, ако заима стабилна връзка с жена. Да видим и Сандра Бълок дали ще се реши на голямата стъпка.

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 02:44 от Бумър

# 53
Една интересна класация, която показва феминизацията на музиката.

Оказа се, че с Ред и особено с 1989 в момента Тейлър успява да пробие извън Щатите, ако се реши да направи и истински World Tour нещата съвсем ще се променят.

# 54
Бумър, мисля, че и Сам Смит доста помогна на шоубизнеса да стане по-толерантен. За него се знае, че е гей още с първия му сингъл, но продава страшно много и спечели няколко грамита.
Честно казано Адам и Сам имат неуспорим талант, железни изпълнители, които си имат свой стил и правят сами музиката си. Тейлър може и да оцелее след едно аутване, ама 1D не отговарят на нито един от критериите.  Laughing

# 55
Принципно съм съгласна, със следните забележки.
Талантът е едно, маркетингът нещо по-различно, Сам Смит не продава в Щатите в такива количества, примерно един Ед Шиърън е много по-успешен, освен това Сам като Брит попада в друга категория, където е ок да е гей.

# 56
  • UK
Да, ама Сам Смит пее такава музика, каквато пеят още един милион, освен това е скучна и гласът му е кофти, а музиката на Ед е добра, не може да ги сравняваш.

# 57
Сравнявам продажбите които са сравнима мярка, може да се сравняват наградите.
Харесването е въпрос на субективно възприятие.

# 58
  • UK
Да де, ама продажбите на Ед е нормално да са повече от на Сам Смит, понеже е по добър.

# 59
Както казах това е личен вкус, за мен са на едно ниво, Ед е по-масов и има повече продажби и заради профила си.

Общи условия

Активация на акаунт