Over the Rainbow Тема №3

• 47 192
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Не се е разкривал в стил "Аз съм Гей", но сър Йън, свърши тази работа

после папараците ги наснимаха с Лий Пейс в парка

Изтупани

# 421
  • UK
Какво стана сега, ще се разделят ли 1Д или няма да се разделят? Пишеше в Туитър че си давали една година почивка.

# 422
Какво стана сега, ще се разделят ли 1Д или няма да се разделят? Пишеше в Туитър че си давали една година почивка.

Чакаме експерта да ни каже  Thinking

# 423
Love Interest-a на Тейлър в Wildest Dreams ще е Скот Ийстууд

# 424
  261uu  261uu  261uu
Аз съм на Марс, не на Венера...

Абе пращайте линейка

# 425
Love Interest-a на Тейлър в Wildest Dreams ще е Скот Ийстууд

Оооо  Heart Eyes Не съм го гледала във филм (мисля скоро да го направя), но го гледах на едни награди и много ми хареса.  Whistling Embarassed

# 426
Oооохххх, ама Тай все избира мъже точно по мой вкус за клиповете си мммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (като изключим грозникът от Back To December).
1 D май наистина ще си дадат уж почивка щом вече и по бг сайтовете плъзна новината...може би не са я обявили официално да видят каква ще е реакцията и според зависи да действат...

# 427
  • Berlin
Аааа, изчетох и предната тема, и тази на един дъх. Laughing Благодаря за анализите и коментарите, много са полезни. Grinning
Имам няколко питанки - Лео? Laughing Роналдо, той нали има син? Кейт Бланшет? newsm78 Каква е историята на Брад и Анджелина? Другите не са ми толкова интересни засега, но съм вече в час с Тейлър Суифт (само й бях чувала името до скоро), не знаех, че е тооолкова известна. Laughing А любимата ми песен на Риана е We Found Love, но там и клипът много ми легна на сърцето.

Сега заради Шарапова и др. май ще трябва да ходя да чета и тенис темите  Laughing, скоро за някакъв скандали при мъжете чух по новините, ама не съм чела подробности.

# 428
Подред
Лео - не е ясно, там е мътна и кървава с тия манекенки, принципно честата им смяна много прилича на срочни договори, а след като Тони Гарн се оказва със сигурност поне би-, фактът, че освен Лео не е имало други мъже около нея, но доста жени, повдига въпросчета, ето сега пак е с мацка на почивка в Гърция на Миконос, въпреки целувчиците с баскетболиста.
Също има слухове, колко твърде близки са Лео и Лукас Хаас още от тийнове, но знае ли човек, ако се крие, той го прави много по-умно от Брадли и от Клуни, вземайки за модел за поведение Джак Никълсън.  bowuu

Скрит текст:
Ето ги Лукас, Лео и Тони

Тук Лео, Тони и Карли

Кристиано има син и какво от това? Не го прави по-малко гей.  Rolling Eyes

Кейт Бланшет си каза още в Кан, че се е изгаврила с репортера на Варайъти заради филма. Хетеро си е.  Wink

За Брад и Анджелина го разказах неведнъж, живеят си щастливо тримцата с Холи.  Heart Eyes

Риана има широко сърце и още по-широки вкусове.  Heart Eyes

В тенис-темите не съм слагала нищо за Мария, защо да разстройвам вярващите?  Laughing

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 19:47 от Бумър Swift-Kloss

# 429
  • Berlin
Много благодаря. Simple Smile Роналдо ми е изненадващ, то всъщност почти всичко ми е ново, защото не съм се интересувала чак толкова. Единствено за Джордж Клуни знам за тези слухове. Мисля, че Венета Харизанова при Гала беше казала нещо за него, по повод някакви курсове по актьорство в САЩ, но не си спомням подробности. Laughing
А това за Риана го написах, защото нали тази песен е с Калвин. Laughing

# 430
Скоро научих, че е най-слабият и сингъл, според гласуване сред феновете и.
Нямам представа как е било в класациите, никога не съм и била особена фенка, кефи ме, гледам я и толкова.
Иначе тя в сайтовете за слухове е честа клиентка, то не беше Кара, Джей Зи, някои интересни навици с Еминем... Абе любопитни четива. Многополюсна фигура  Crazy

Пък и тя актриса  Laughing

# 431
На почивка съм и не съм влизала много-много два дни, но като цяло - да, (почти) официално е - вземат си една година почивка, за да се отдадат на соловите си проекти - споменават се изяви на Луи в телевизията и на Хари в Холивуд (още съм така  Joy от мисълта за актьора Хари).
Има няколко варианта според мен - рекламен трик (за което не вярвам, защото така или иначе концертите са разпродадени), неразбирателство между новия и стария тим или Модест извъртяха някой трик в последния момент, но засега официално не се коментира нищо. Което като цяло не е никакъв знак, като знам как се държаха до последно при изритването на Зейн. Така или иначе, не беше неочакван един такъв ход - реално погледнато говорим за много млади хора, завъртяни в безумен график - просто ще ги убият, ако не ги оставят малко да отдъхнат. И така или иначе е началото на края - което също се очакваше след раздялата със Зейн. Предполагам скоро ще го обявят и официално.
После я изкарат още едно турне, я не, въпреки че съм оптимист - ако ребрандирането мине успешно и се договорят с новия тим, може и да откарат още някоя година при по-добри за тях условия - Модест ги експлоатираха безмилостно, не е нормално всяка година да има албум, промо и световно турне, реално те нямат абсолютно никаква почивка, което в един момент избива в неприятни посоки. При всяко положение ще улесни нещата за моите момчета, а е възможно и коминг аута да е наложил един такъв факт - обявяват го през ноември-декември, после се притаяват, докато отшумят нещата и се връщат.
Още нещо - http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/34037711/why-its-no-surpri … taking-a-year-out
Цитат
One Direction in numbers

325 gigs and concerts

79 songs recorded, half of which they have writing credits on

£83m is the amount they earn, making them Forbes' fourth best-paid celebrtities

4 albums in five years - their fifth is due out in March 2016

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 23:12 от kati_v

# 432
Няма логика да не се използва coming out-a за реклама.
Има ли слухове коя агенция ще ги поеме след Модест?

# 433
От доста време има знаци, ме ще ги поеме Азофф, даже някои от фандома се съмняват, че бейби гейт не е дело на Модест - работи се по различен начин и е по-изпипано в сравнение с предишните каскади.

Възможно е да не искат да поемат този риск да се аутнат, докато са активни, коментирали сме го, че ще е за пръв път, но може нещо да се е объркало по пътя. Вероятно няма и да разберем.

# 434
Ще видим  Flutter

Раздялата на Майли и Стела стигна до жълтурите http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/miley-cyrus-stella-ma … plit-6309389#ICID

Но изненадващо двете лайкват снимка на Пежич абсолютно едновременно,
което значи само едно, че буквално преди малко са били заедно
Скрит текст:

Това не пречи Стела снощи пак да се е натискала с Лили Роуз

Общи условия

Активация на акаунт