Over the Rainbow Тема №3

• 47 223
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • UK
Мислех, че Ерик Стоунстрийт не е гей? Или само по линия на Модърн Фемили е тук Simple Smile

# 721
По линия на сериала пък и да има мъже че нещо бяха кът нощес

Ето един който стига за всички, нищо, че е само би-  Heart Eyes

# 722
Приемам идеи

с каква насоченост да бъде следващата тема?

Скрит текст:
Като цяло ми се ще да я направим по-обща с идеята за анализи на ПР-стратегиите с които се промотират филмите и сериалите (пък и останалите продукти от франчайзите), ПР-техниките с които се позиционират пазарно звездите. Обмислям да не се ограничаваме само с гей-ъгъла, също така и с останалите знаменитости от А, А+ и А++ списъка с елементи и на Б звездите.

Най-хубавото в хАмериканския шоубизнес е, че 99,99% от всички знаменитости са се снимали във филми или поне ТВ сериали, така че темата си остава тук  Twisted Evil

Това не означава да пренебрегнем звездите стоящи в килера и параваненията, разбира се.  Wink

FYI
Определението що е то ПР от 1982:
http://www.prsa.org/AboutPRSA/PublicRelationsDefined/Old%20Defin … tion#.Vf_fzHt6Ku4

“Public relations helps an organization and its publics adapt mutually to each other.”

Промененото определение от 2002:
http://www.prsa.org/aboutprsa/publicrelationsdefined/#.Vf_fnHt6Ku4

“Public relations is a strategic communication process that builds mutually beneficial relationships between organizations and their publics.

Ще цитирам отново великите думи на Джордж Оруел: Журналистика е да публикуваш това, което някой друг не иска да бъде публикувано, всичко друго е пиар.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 21:14 от Mrs. Swift-Kloss

# 723
Аз съм съгласна  newsm10 Нямам възможност да гледам сериалите обсъждани тук, но като цяло всичко ми е интересно да чета, освен за моите любимци Тай и 1D  Wink

# 724
  • UK
Аз съм "за", отдавна чакам да преобразуваш темата в обща ПРна Simple Smile

# 725
И аз съм за, звучи ми много интересно Simple Smile .

# 726
  • Berlin
+1 и от мен. Simple Smile

# 727
  • Вестерос
и аз съм за и за подмазване идвам с подарък

# 728
Ох, Кейт М. ...  Blush Heart Eyes Embarassed
Не видях Елън... тя по принцип има абонамент за емитата, къде ми е била тази русокоска ако не там? newsm78
На бал без крал, не може! Flutter

# 729
И аз съм ЗА, интересно ми е да следя игрите, но ще продължа да пускам сводки за 1D, когато ми попадне нещо интересно. И без това там драмата е достойна за латино сериал. Laughing

# 730
  • София
ъхъ, така е по-добре, като един вид пр стратегия и да се набляга на това Simple Smile
И ако може повече за тениса и спорта като цяло, защото е не по-малко важна брънка в световната месомелачка на пари, интереси, проучвания и сондажи отколкото музиката и киното. Simple Smile

а за нашите родни звезди? Или ние сме много далеч от каквито и да било подобни стратегии? и все пак някои наши филми и сериали доказаха, че могат да се гледат масово и да носят пари, а където има пари има и интереси. Simple Smile

# 731
  • UK
О, без родни звезди, моля. Аз съм твърдо против. За тях - в Компроматите. Пък и какво ще обсъждаме, как Николета няма пари за скъпи почивки тази година и затова представя чужди снимки като свои? Мерси.

# 732
Не видях Елън... тя по принцип има абонамент за емитата, къде ми е била тази русокоска ако не там? newsm78
На бал без крал, не може! Flutter

Тя отдавна се премести към дневните Емита  Peace

а за нашите родни звезди? Или ние сме много далеч от каквито и да било подобни стратегии? и все пак някои наши филми и сериали доказаха, че могат да се гледат масово и да носят пари, а където има пари има и интереси. Simple Smile
Какви точно пари и интереси?
Нито един от 5-те сериала произведени последните години не се е конкурирал с друг директно.
На светлинни години сме не само от Щатите, ами и от Турция по всички показатели.

Скрит текст:
Не съм експерт по Найлона, но на една от снимките и последния месец ми направи впечатление, че имитира жест и поза на постната малко преди това снимка на една от любимите ми манекенки. Мъка

Което ме подсеща че Инстаграм даде и нови възможности за изява на манекенките, също много интересен кладенец за черпене на материал и коментари този уикенд изтекоха доста неща за сестри Хадид, с тях ще почна новата тема.

Прегледах част от новите американски сериали, засега като чист маркетингов продукт ми хваща вниманието Blindspot.

МГМ, мисля че доста можем да си поговорим за OUAT, там балансирането между различните шип-ове е в дъното не само на маркетинговата стратегия за сериала, а със сигурност и на креативния процес.
Ето най-новия слух е, че връщат Мулан за жест към LGBT, току виж кротнат малко, но ме съмнява, че ще успеят, да не говорим, че допълнително планират да раздразнят моите хора (SQ) с двусмислици.

Тиф  Hug

Дяволе нямам какво да допълня много за спорта, от казаното от Аня Першон, два пъти съм я цитирала в старите теми, потърси, прочети

Само ще припомня как Сабатини се отказа на 26, не защото имаше контузия или я е мързяло да тренира и е искала да лежи по плажове (сещаш се за кого намеквам),
а защото и стана невъзможно да пази личния си живот от прожекторите, тя беше повода WTA да въведе новите правила за журналистите и да им стъпи здраво на вратлетата да не публикуват безразборно и неконтролирано материали за личния живот на звездите.
Напомням и смешното параванене на Щефи с Михаел Бартелс, още се замислям за какво и беше, ако е хетеро?

пп Faking it на MTV, последната серия от снощи, обяснява набързичко много неща по темата ни.  Peace

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 08:24 от Mrs. Swift-Kloss

# 733
Кара и Ани на ревю!
Толкова са влюбени, че е чак отвратително да ги гледа човек  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Модна икона, Сиена и Суки до тях

Две от BFF-ките на Кара - Джоурдан Дън и Суки

# 734
  • Сидни
А този вдясно ми прилича на Бенедикт Къмбърбач...

Общи условия

Активация на акаунт