Отговори
# 165
Здравейте момичета,
Тече ли ви коластра,аз нямам нищо още?
Поздрави

# 166
  • Italia
На мен ми тече коластра отскоро и то само от едната гърда..и не всеки ден.
Краката все още не съм забелязала да ми оттичат,за разлика на ръцете-като кебабчета са ми от 3-4 дни...кръвното до сега ми е ок,отдавам го на жегите  Wink

# 167
  • София
Уф най после взехме количката от сестра ми и съм решила сега да мия рамата под душа, а да пера платнените неща. Около половин час с ММ се мъчихме да свалим платнените части на тази част която е за седнало положение- е успяхме но не дъм дигурна ще можем ли после да сглобим всичко както си  беше. И стола за кола и големия кош за новородени ще бъдат разглобявани ма следващ етап. Мноого сложно ми се вижда, иначе количката е много хубава и ще върши прекрасна работа, но задега не мога да се справя с отварянето и затварянето на рамата. Голямо съм блонди:)) хайде отивам да пера Simple Smile) после ще дсм отчет

# 168
Записче от мен и се връщам да ви чета, че бяхме на почивка няколко дни и съм ви поизпуснала!

# 169
Нали и аз съм руса и съм голяма патка  smile3515
Да взема да се хвана да правя баница и да я забравя във фурната  ooooh! Направо въглен и нямаше да се усетя,ако не ми беше замирисало на изгоряло  smile3511
И във фурната вътре е един ад  Mr. Green как е го чистя идея нямам  ooooh! ooooh!
Реакцията на ММ беше  hahaha ''пак ли мило''  hahaha
Няма такава  патка като мене  smile3512
Ще звънна утре на доки,да си отменя часа за тонове и прегледа на 5.08 ,защото няма да съм в града  Close Явно ще трябва да ходя тази седмица  newsm78
Ами да ви питам матрак какъв да гледам  Whistling Аз за това до сега не бях се замисляла  newsm78
Вие какъв матрак за кошарата и за леглото мислите да вземете  newsm78
И да ви покажа какво ще ми подарят сестра ми за бебките http://www.sladkobebe.com/bebeshki-legla-i-koshari/2158-bebeshki … ent-cangaroo.html

# 170
  • София
Сестра ми ми даде нейния матрак, в сряда ще идва една фирма да чисти вкъщи и поне като пере дригите неша да изпере и този матрак. Запазен си е доста но има тук там жълтеникаво петна, незнам защо като не е ползван без протектор. Незнам и лалва марка е - пише на мего Бамбук на английски.. А аз съм решила, че ако останат пари след всички покупки ще си купя нов на магнифлекс:)

# 171
  • Сливен
Хайде и аз да се запиша в новата тема  Hug
Завърнахме се от морето - изкарахме добре, не се уморих и не ми се отрази зле, даже имам тен, при все че през повечето време бях под чадъра. Като цяло тази бременност ми е най-лека от всичките три, което е много чудно, защото съм чувала, че всяка следваща бременност е по-трудна. С Ивайла ми беше най-тежката, явно момчетата не са такива претенции като нея, ама тя нали си е истинска принцеса  Laughing
Днес следобеда съм на консултация, а след малко ще ходя да резервирам заведение за РД на малката ми лъвица.
Хубава нова седмица  Hug

# 172
  • София
Здравейте!
Аз няколко дни не бях влизала, нещо ме е прихванало да чистя и подреждам. За съжаление все по-бързо се уморявам. Жегата ме мори здраво.
И моята бременност е много лека, първият път също нямах никакви проблеми. Рокси, явно момчетата се износват по-леко. Аз нямам база за сравнение, но не мога да се оплача.
Вени, аз редовно вадя яденето от фурната, но да я изключа не се сещам. Добре, че още нищо не се е случило.
За сега не ми тече коластра(дано успея да кърмя). Не се подувам и не ми отичат крайниците. Имам киселини, но за сега се справям без медикаменти.
Аз също не бих купила дрехи втора употреба. Иначе със сестра ми само въртим едни пликове. Тя ми дава, аз на нея. Ние сме с три момчета и едно момиче и сега пак ще е момче. От племенницата има дрехи за още 5 момиченца, но след нея всичко е мъжко.
Така ми се пазарува, но ММ все отлага. Имало време. Сега си идва девера от чужбина, и те чакат бебе, но януари и навих моето мило да излезем да купим нещо за племенника, че като се роди бебето може да не успеем да отидем. Аз със сигурност няма да ходя на 1500км с дете на 3 месеца.

# 173
  • Пловдив
Здравейте, още 2-3 седмици на работа и искам вече почивка. Тази седмица новата колежка ще почива, другата седмица моя шеф и отиде средата на август...

# 174
  • Пловдив
Здравейте, още 2-3 седмици и излизам вече в почивка. Тази седмица новата колежка почивка- няма такова нахалство ( на 1 месец е и хайде отпуска една седмица), след това шефа ми и той 2 седмици и отиде половината август...

Извинявам се за двойния пост

# 175
Леле ужас е в тея жеги. Тук на морето стана над 35 градуса  #Crazy И на плаж не ми се ходи, че като си представя какъв мор ще е на това слънце... Става да отидеш да се изкъпеш след 19 часа, ама още не съм го направила. За разходки е след 20 и то пак си е жега.
Аз утре ще ходя на преглед при лекаря, при който ще раждам. При него е един ужас - приема от 14 до 16, но е без часове и реално идва към 14 и 30. С предната бременностходех в 13 часа, за да съм от първите (никога не съм била първа) и към 15 влизах за преглед. Кабинетът му е в поликлиника и съответно няма климатик в коридора. Направо не ми се мисли какво ще е утре по обед там. Пък ще си и отчакам. Задължително ще се запася с ветрило, вода и нещо сладко ако падне кръвното. Че и нещо за четене. Чакането беше единствената причина, заради която не се записах на консултации при него.

# 176
  • В къщурката на хълма на феите
здравейте! хвана жегата и се разбягахме Mr. Green днес не се чувствам съвсем добре - отпаднало ми е, мнооооооооооооооооооого ми е горещо, леко ми се гади на моменти, като не съм яла 2-3 часа ..  в този ред на мисли, според вас дали е нормално да се върне тази екстра на бременността в толкова късен етап .. и в началото бях така - като не хапна известно време и почва едно гадене Whistling отделно на това обмислям да разпънем басейна на терасата и да се топим с детето довечера там, щото то докато стане време да я водим на разходка и ще стане време да се прибираме .. снощи излязохме в 7 без 20 и по едно време ми прилоша, едва се довлякохме до вкъщи .. майка ми премери кръвното 90/50 с пулс 47 #Shocked #Shocked чак си помислихме, че нещо не е измерил правилно и го мериха със стетоскоп .. ами нямаше грешка .. и сърцето ми хлопа яко .. направо не знам как ще оживеем следващите 2 дни .. обичам лятото като цяло, заради изобилието от плодове и зеленчуци, но не и в тия най-морните дни, в които пече все едно няма да има утре .. имам и по разни институции да ходя, ама изобщо няма и да се опитам .. да се надяваме, че ще те ще се сетят да си свършат работата без аз да напомням ..

# 177
леко ми се гади на моменти, като не съм яла 2-3 часа ..  в този ред на мисли, според вас дали е нормално да се върне тази екстра на бременността в толкова късен етап .. и в началото бях така - като не хапна известно време и почва едно гадене Whistling
При мен се върна, не само гаденето ами и ...! Вече 2 пъти драйфам както и първите 5 месеца, че и 6. И да за бременносттите с момичета да кажа, че тая ми бременност е някакъв ужас както неведнъж съм казвала. С момето момченце бях като един кон-напред назад. Сега......екстри отначало до края Mr. Green

# 178
  • Пловдив
Това с гаденето е много неприятно. Мен ме боли от една седмица под ребрата, между ребрата и общо взето целия торс. Тъй като съм дребничка и бебчето яко започна да измества органи....Мъжа ми все се смее , че от боксониера си прави двустаен в корема ми. Повече от 30 минути на стол не мога да стоя, камо ли да ям малко повече....

# 179
  • В къщурката на хълма на феите
Усмивке thank U сестро! Mr. Green аз ви казах, че психирам на тема вируси с повръщане и прочие и не ме питай как съм се озъптявала последните 2-3 дни с тва гадене да не изперкам .. на мен с мъжкия наследник бременността ми е кошмарна .. с Ема ми се гадеше 5-6 дни и то само сутрин за по 10-15 минути и после вече забравих какво значи това, а сега - уффф Tired Tired
Диана и аз изпитвах такива болки с предната бременност .. сега явно като тръгнах с по-малко килограми и имам още място, та не са ме подкарали точно тези дискомфорти, но много скоро ще те настигнем Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт