Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?
може би просто няма смисъл в началото, няма да му обърне особено внимание? Това вероятно важи и за количката...? 
Взела съм си всичко, без памперси, но мисля тях да ги купим съвсем на финала, че не съм много сигурна кой размер да взема. С баткото ползвахме в родилното директно от двойка, сега госпожицата върви малко по-дребна, та може би единица ще влезе в употреба
и през балкона, а пък не върви на всеки да кажеш "Дай парите, които си предвидил, пък аз ще взема това, което ми трябва и съм харесала" 

)) Вече спряха да ме сърбят тези пъпки.
шоу
Умрях си от жега и тази нощ, потих се като прасе, че се мажа и с мас в тези жеги, дано си струват жертвите
Сега съм отворила навсякъде и въздуха не мърда ...