Отговори
# 465
 Joy Joy Joy 
и аз пера само чаршафи и бельо на 60 градуса, всичко друго 40. Но и аз смятам, че гладенето и сушилнята са си абсолютно задължителни първите месеци Peace

# 466
Загледах се в Аико като казахте за промоцията на Авент и харесах тази кошарка https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=83487
за тези пари ми е много чудно дали става за нещо,точно такъв тип ми трябва  newsm78

# 467
Загледах се в Аико като казахте за промоцията на Авент и харесах тази кошарка https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=83487
за тези пари ми е много чудно дали става за нещо,точно такъв тип ми трябва  newsm78

ММ ходи да я гледа преди месец и каза че за нищо не става. Все пак най добре е ти да си я видиш  Wink

# 468
  • София
Мамита привет от мен, да дам отчет иназ от днешния преглед: бебата е надолу с главата вече и е 1270гр. (Утре влизам в 29 г.с.). Докторс каза, че всичко е наред, отговаря си на седмиците:) беше малко по лаконичен от обикновено, ама последен ден преди отпуск и имаше бая пациенти след мен:)
За ниския хемоглобин ми каза до края да пия малтофер фол, два пъти по едно.
За дрешките, мисля да следвам инструкциите от етикетите- според мен 60-90 градуса са много и има опасност от свиване на материята, а за изваряване... Все пак живеем в 21 век- хората са изварявали дрехи, когато не е имало перални и са перяли на ръка.
Мисля че ще гладя докъм 3 - 4 месец, след това ще ползвам сушилня Simple Smile
Да се оплача накрая, от два три дни имам киселини( никога не съм имала и не знаех дали ще ги разпозная, но това парене на хранопровода не може да се сбърка). Та много е неприятно, търпимо е, но незнам дали храните имат значение, или просто на беба и се оформя прическата (четох някъде че имаме киселини защото никне косичка на бебо) Simple Smile))

# 469
Това за косичката и аз го бях чувала Sad Моят Беб трябва да е без коса тогава, имах 2пъти само киселини и изчезнаха бързо.
И ние гледахме тази кошарка в Айко, не ни харесал паянтова ми се видя.

# 470
Ако е вярно (едва ли), чакам бебе без косичка  Joy
еос, супер, че всичко е наред с бебчето.
Моя младеж не се спря днес - хълцане, ритане, дупене, танци (слушахме малко Моцарт)  hahaha Голяма активност  Blush

# 471
значи си оставам с платнената която имам  Wink

# 472
С първото дете, понеже имах само грижи за него и домакинска работа, та с течение на времето решавах кое колко време да правя. Понеже с време разполагах в изобилие (въпреки че никой не ми е помагал) гладих доста дълго време. Просто не ми пречеше да го правя. Сега едвам си изглаждам нещо мое, а в повечето случаи просто обличам нещо, което не се глади. Малкият постоянно се върти около мен. Ютията му е много интересна и не мога да го опазя. После се чудя къде да дяна горещата ютия. Абе ужас. Не мога да си представя да гладя постоянно, а малките бебешки дрешки не се гладят бързо. Ще ползвам сушилня и ще гледам поне месец да гладя долните дрешки, които се опират до кожата. Ако нямам възможност - само сушилня. Стерилизирането няма да ми е проблем и най-вероятно ще го правя първите 3 месеца поне.
А на Бочко и на Нук има препарат за детски съдове, което е различно от течност за стерилизиране или дезинфекция. Той си е чисто веро.

# 473
На 60С пера бельото, пелени, чаршафи и дрехи, на които пише 60С. Има такива от НМ, примерно. Другите и играчки на 40. Почти не съм стерилизирала, дано и сега не ползваме шишета! За жалост нямам сушилня. Ще се глади около месец явно.
Креватче то много прилича на икейското, което мислехме да вземем. Взехме, обаче бяло с две плътни стени и две с решетки. Много съм доволна, само дето не му се сваля преградата. А би било добре

# 474
И майка така ми каза...Че повечето жени с първо дете са супер стриктни във всичко - гладене, стерилизиране...но като се появи второто почваш малко да прескачаш или да съкращаваш периода, защото си по-ангажирана Simple Smile
Разбира се при всеки е различно и всеки сам решава кога и как. Това е форум за споделяне на мнения, опит...и в крайна сметка да решиш кое е най-добро за теб. На мен са ми полезни всички ваши съвети и препоръки.

Това за киселините и косата и аз съм го чувала. Има логика...Но по-скоро е вярно това, че матката нараства и притиска червата и стомаха, връщайки киселините обратно в хранопровода.
Аз имам от време на време и то предимно вечер. Пия много вода и ме облекчава, после си лягам и не ги усещам Simple Smile

Моята принцеса май застана както си беше преди и ме рита приятно, а не като вчера и оня ден ... да подскачам.

# 475
  • София
Моите киселини също са най осезаеми вечер, нощем си спя и не ги усещам:) дано не става по зле нататък:)
И така при мен дойде моментът, в който не мога да си вдигна крака за да си обуя гащите:)) шкембака ми пречи:)  Само за това не бях молила да ми помага ММ, а той днес липсва Simple Smile

# 476
Еос, сядаш и тогава обуваш.. При мен така се получават нещата.
За киселините и косата, е моя бебок трябва да е плешо  Crazy.
За пране и стерлизиране  ooooh! колко съм непросветена, но и нали съм си хипер теле невъзмутимо и спокойно, много зор си недавам за нииииищо  Joy.  То ше ми дойде на главата, тогава пак ще се въртя като пумпал и няма да знам от кой край да хвана.  smile3506

# 477
Добро утро Simple Smile
За киселините и косата не мисля че е вярно Wink аз съм нямала киселини с Петьо а се роди с коса Simple Smile
За прането гладех до към 6 месец, сега пак ще гладя но може би по-малко  Peace
Стерилизирах в стерилизатор за микровълнова, но сега вече нямам такъв, нито микровълнова ... не съм измислила още как, но поне месец-два ще стерилизирам ако има нужда  Peace

# 478
  • София
Добро утро! Днес ми е последен работен ден:)) най после ще мога да се отдам на подготовка за появата на беба:)
Тук гърми и трещи все едно светът ще свършва..тамън се зарадвах на измити прозорци, точно за един ден беше:(
Дали бебоците се плашат от силните гърмежи?
Момичета, купихте ли въртележка за креватче? Аз разглеждам, защото майка ми изявява желание да купи, но искам аз да си я избера и да и кажа каква точно да е. Гледах едни на фишър прайс, музикална, прожектира на тавана картинки и има едни животинки, които висят Simple Smile)

# 479
  • В къщурката на хълма на феите
Еос ние имахме на фишер прайс с мечета прожектираща облачета на тавана, обаче даде фира много бързо .. нещо дефектна се оказа, пък 110 кинта Crossing Arms но докато работеше беше голям хит, Ема много я харесваше .. сега мисля пак да купя такава, но тоя път от продавалника, щото ако пак дам 110лв. и ми издържи 2 месеца, изооооообщо няма да съм доволна ..

п.с. само да отбележа, че въртележка за кошара се ползва от 3тия месец нататък Peace

Общи условия

Активация на акаунт