Отговори
# 180
Здрaвейте, ние се зaвърнaхме от Сaндaнски (много хубaво изкaрaхме) и днес бяхме нa преглед a бебкa. Според др. Гaневa всичко е нaред, но ме притесни че изостaвa коремчето. Aз съм в 31вa седмицa, a според зaмервaниятa нa коремчето отговaря нa 27-28мa  Confused Бедрото и глaвичкaтa сa в нормa. Според нея бебкa е около 1500 грaмa. Днес ще си зaписвaм и чaс зa преглед по ЗК, но ще е сигурно зa след две седмици, a дотогaвa ще се побъркaм от притеснение  Sad
Връщaм се дa ви четa.

# 181
Здравейте и от мен! Записвам се чааак на 12та страница на новата тема! Вчера се завърнахме от Гърция, не ми се прибираше.  Cry Тук жегата се усеща много повече, от сутринта съм на климатик  ooooh! А там по цял ден на плаж, екстра ми беше под чадърчето  Blush Искам пак  Tired

И аз нямам база за сравнение, но досега бремеността не съм я усетила почти - без гадене, повръщане, подуване. Надявам се така да остане до края  Peace Започна бебока много да ме рита отстрани под реброто  Thinking 

От тази седмица съм си вкъщи и не ходя на работа и ми е много странно  Flutter

# 182
Аз бих отдала гаденето на ниското кръвно и на жегите. Мисля, че е нормално на почти 40 градуса да имаме дискомфорт от всякакъв вид.

# 183
  • В къщурката на хълма на феите
и аз се опитвам да се опирам на рационалната страна на характера си, но не е лесно Blush Blush

# 184
shmoksi 1500 е супер за тази седмица. Това със замерването е много относително. На мен ми казаха, че едно замерване не говори нищо,гледат как ще е графиката след няколко замервания. И моят господин преди месец уж изоставаше с дължината на тазобедрената става, но в петък като мериха пак си беше добре. 29 седмици и 5 дни беше 1600, дебеличък...

# 185
Здравейте   bouquet
Много топло бе  Mr. Green Аз добре си поспах тази сутрин до 10 и като станах се залових за работа трябваше просто вече да се подреди стаята на бебите,че то кашони навсякъде дрехи,шишета беше ужас  ooooh! Сега като е подредено видях,че всъщност много неща сме купили даже почни нищо  Crazy
Като се върнем от морето се отдавам изцяло на пазаруване и приготовления не ми се стои на едно място,като изляза да разглеждам все ме блазни да купя нещо  Laughing
Shmoksi така е хубаво е тука в Сандански,а ти защо не писа на лично за една среща  Mr. Green
Аз пък съм само сутрин с гадене,повръщане-не,подуване-не  Whistling Доволна съм за момента
Не знам дали ще имам друга бременност за да ги сравня с сегашната  Thinking
Ще правя втори опит за баница,стискайте  палци  Money  

# 186
29 седмици и 5 дни беше 1600, дебеличък...
нтцЪ .. бъркаш се .. едричък е Peace

# 187
И на мен от снощи през нощта ми се гади. А първите месеци нито ми се е гадило,нито съм повръщала. Заспах в 6.....   Tired и ми е едно криво, криво. Дали на беба й влияе лошото ми настроение, притеснявам се и ми става още по-криво. А всичко е наред. И аз общо взето си карам безпроблемно.
Mecani дори и за 5 минути само докато простря на балкона и ми става жестоко лошо от жегата, задууууух. Кръвното също ми е ниско, ама по-добре  Wink

# 188
  • София
Здравейте маминки  Hug
Много жега, направо не е з апоказване навън, в събота имах желание за някаква разходка (нали трябва да се разхождаме а аз почти не се движа), но до 20 часа беше адска жега а след това ме домързя..
Вчера останах без кръст докато измия една част от количката, която подготвяме за беба, много ми е трудно клекнала а няка друг начин.. #2gunfire
Не ми се иска да ангажирам и ММ с това, и без това от месеци изцяло чистенето е негов ангажимент..а и ми се иска аз да си я измия хубаво. Направо се плаща като знам че остават още два коша- столчето з акола и големия зимен кощ, който в началото ще ползваме предимно.
Аз в четвъртък съм на преглед и нямам търпение вече, надявам се беба да е с хубави размери, малко се притеснявам, че не ям достатъчно (какво ядете вие?), плодове и зеленчуци основно, месо много рядко, чат пат мляко, добре че е сиренето в салатите дето си правя... Ама какво да направя като не ми се яде нищо готвено, а и само като помисля че трябва да готвя ми се повдига..а най големия проблем е,че съм тотално изчерпана от идеи за готвене.. #Crazy #Crazy
Иначе и аз до момента карам много лека бременност, без нито едно повръщане, почти без гадене, без болежки и подувания.. Моля се всеки ден така да е до края Simple Smile
Днес си взех резултатите от изследванията, кото си правих - хемоглобина, еритроцитите и хематокрита. Желязото ми е в абсолютна норма, но ЖСК-то е завишено (прочетох че се завишава при железен дефицит)..Таа не мога да разбера какво се случва, ще си чакам лекаря да каже на какво се дължат ниските показатели на хемоглобина.

# 189
И аз мисля като Бисквитка, че гаденето и повечето неразположения са от жегите  Peace То в тия горещини на никой не му е комфортно. Аз от сутринта не мога 2 неща да свърша, само лежа  Whistling

Някоя от софийските мами посещавала ли е някое от училищата за бременни?  newsm78

# 190
И аз мисля дали ям достатъчно здравословно. Притеснявам се, че риба не съм яла не знам откога, а четох, че след 28 г.с. почва основно да се развива мозъка, знаем колко са важни омега 3 киселините. Последно като готвих риба така се омириса всичко, само при мисълта  Sick Замислям се за някаква хранителна добавка с омега 3, имаше едно рибено масло? Иначе и аз салати си правя точно със сирене, праскови се спуквам да ям, както и пъпеш. Месо рядко. За нисък хемоглобин може да пием фреш от цвекло Peace гаден ми е на мен, ама го пия на екс като лекарство, та ще видим резултата на в изследванията ми. Кашкавал много ям и мляко. Идеи за готвене - нула, зеро  Mr. Green
diamond ходих в Майчин дом и съм супер доволна. Те са тематичен цикъл и всеки месец се повтарят.Има още две, на които искам да отида. Но се провеждат в аулата там и е абсурд на тези температури Naughty (без климатик ) чакам хладни августовски дни

# 191
Папи къде го чете това за мозъка?! да ти кажа, че са те излъгали .. мозъчето на детето до 28ма седмица е съвършено оформено и развито .. казвам ти го, за да не се тревожиш .. аз покрай заболяването на Ема толкова неща съм прочела и с толкова лекари съм говорила на тема мозък, че това мога да ти го гарантирам Peace

# 192
И на мен ми се гади, но и аз си мисля, че е от жегите, а понякога сутрин в леглото ми е лошо както в началото на бременността. Аз ако не ям няколко часа по принцип ми пада кръвната захар и ми прилошава, но това винаги е било така.
shmoksi, никога не са ми мерили корема, на много от другите момичета май също  Rolling Eyes
Иначе и аз се притеснявам, че моя спря да расте, имам чувството, че от 1 месец не е мръднал, даже на моменти по - малък ми изглежда. Но пък примерно в 5 - 6 - ти месеци ми беше малко по - голям и изглеждах в по - напреднала бременност, така че аз си го обяснявам с това, че растеше предимно в началото и сега поспря. Щом по ехограф е ок, едва ли е проблем. Аз на моменти си мисля да нямам по - малко околоплодни води, но не са ми казвали такова нещо.

# 193
Да, да оформено е. Може би не се изразих правилно. Сега не мога да намеря къде го четох, но пишеше, че се развиват нови неврони т.н. То така или иначе риба трябва да ядем  Grinning

# 194
Тя shmoksi за корема на бебчо говори. Иначе моят корем никога не са го мерили, само лягам и опипват до къди се е качила матката.

Общи условия

Активация на акаунт