Отговори
# 195
  • В къщурката на хълма на феите
То така или иначе риба трябва да ядем  Grinning
което си трябва, си трябва Mr. Green аз само дебна свекито да я помоля да ми изпече риба Flutter ама сега в жегите, ни риба, ни нищо .. дайте ми домати, диня/пъпеш и айрян и ми гледайте сеира .. майка ми само ходи след мен и дудне, че нищо не ям .. как да й обясня, че по-тежки неща не ми се ядат, понеже първо физически не се чувствам добре и второ, щото имам киселини от тях после Whistling

# 196
  • Пловдив
То така или иначе риба трябва да ядем  Grinning
което си трябва, си трябва Mr. Green аз само дебна свекито да я помоля да ми изпече риба Flutter ама сега в жегите, ни риба, ни нищо .. дайте ми домати, диня/пъпеш и айрян и ми гледайте сеира .. майка ми само ходи след мен и дудне, че нищо не ям .. как да й обясня, че по-тежки неща не ми се ядат, понеже първо физически не се чувствам добре и второ, щото имам киселини от тях после Whistling

Позната картина, само диня и домати. Едва- едва някакво месо поне веднъж в седмицата, колкото да е нещо. Яйца не ям от както забременях, а всеки ми натяква колко са полезни. Онзи ден май цял ден изкарах само на диня

# 197
  • Пловдив
Да ви питам за трета фетална 31 седмица дали е късно при положение , че съм при двама лекари и двамата ми изчисляват термина +/- 7-8 дена. Фактически в 31 ще съм реална 30 според единия?
И дали си заслужава третата морфология. Още не могат да ми определят пола и май това е последния шанс да видят на 4д какво ще е ( ако пак не си свие краката, като посленияте няколко пъти)... За сега момче, пък да видим.
С покупките съм взела само един ританки , боди и жилетка, комплект долен чаршав, горен и калъфка. Една позната ми даде доста дрешки, но не зная дали ще ги използвам. Може да ги даря в дом Майка и дете в Пловдив, там зная, че имат нужда. А и си харесах едно пике( лятно покривало), но може да се изпозлва като пелена. Все още не бързам да купувам, ако има някакво намаление само ( като спалния комплект на 50% и си заслужава).

# 198
Тя shmoksi за корема на бебчо говори. Иначе моят корем никога не са го мерили, само лягам и опипват до къди се е качила матката.

А, така ли...може, аз не съм разбрала. Ами не знам но и аз като гледам доктора като замерва различни неща на ехографа различна г.с и ден изписва  Rolling Eyes

Иначе на мен и матката не ми опипват...

# 199
  • София
Поне се успокоявам, че не съм само аз Simple Smile Майка ми само ми намила, че не му е достатъчно на бебето това което ям и че трябва да се храня за да не се роди много малко Sad много ме е яд значи на такива приказки.
ама днес ще взема да мина да купя една риба за вечеря Simple Smile

# 200
Шмокси, браво на момата. Много си е добре, не го мисли това АС защото вече си в седмици, даващи доста големи отклонения. И аз си хапвам предимно диня, пъпеш и салатки, но последните дни излизахме с ММ и бая месце и рибка си подложих Simple Smile
Диана, според мен не е късно за трета ФМ, тъй като дават срок до 32 седмица. Аз също не знам кога ще ме пратят. Вика ме в 30 + за тонове и преглед, а за ФМ не казва.
Не помня коя мама беше писала, че има опъвания около пъпа, та да питам според вас от какво може да е. На
мен от вчера ми е едно дискомфортно в тази област, все едно съм скъсала мускулно влакно.

# 201
Майка ми само ми намила, че не му е достатъчно на бебето това което ям и че трябва да се храня за да не се роди много малко Sad
добре, че ако ядеш като мечка преди зимата, ще се роди голямо бебе Crossing Arms Crossing Arms

Малачика мен така ме болеше малко преди да почне да ми се цепи корема Whistling

# 202
  • София
и мен понякога ми опъва около пъпа - изскочил  ми е леко само от едната страна, от другата си е леко вдлъбнат Simple Smile Надявам се да не се случи цепене..голям ужас ми е това..
малката беба вчера много сериозно риташе, някак много в страни и нагоре под ребрата усещам..може би се обръща вече в позиция  newsm78 newsm78
И снощи като легна надясно - започва да бута под десните ребра, като с еобърна на ляво - усещам бутане от лявата страна..възможно ли е да е разположена напречно  #Crazy #Crazy #Crazy..то и аз най обичам да спя на пряко на леглото де.. Mr. Green Mr. Green

# 203
възможно ли е да е разположена напречно
да, напълно е възможно Peace

# 204
Ле-ле, момичетаааа, това лято е ужасно! Все е било жега, ама сега не се живее. Вчера бях на погача на една госпожица и от седенето на едно място 3-4 часа, краката ми се подуха и изтръпнаха. Аз да ви кажа стрии нямам, не съм и особено постоянна в мазането, че то в тия горещини не ми е особено приятно като се омажа с олио. Иначе бебка е бая активна, явно и е добре на нея там вътре особено вечер между 23:00-01:00 часа. Дават го в сряда и четвъртък, много горещо, пазете се и целувки

# 205
Уф и нашият младеж е най-активен след 23ч.  ooooh!
Относно училището за родители- някой ходил ли е в Токуда, тъй като там мисля да раждам, а знам че освен училище има и дни на отворените врати ?!

# 206
Здравейте! Аз съм определена за 20-ти октомври, ще си имам принцеса - Лилия

# 207
Добре дошла : izabellaaa Леко бременеене и здраво бебче на финала   bouquet
Аз да ви се похваля,че баницата този път стана  Mr. Green
За храните ми аз принципно наблягам на плодовете-диня,пъпеш,праскови  Laughing
Но и си хапвам други неща,мъжо ме насилва за да са му здрави принцеските  Laughing

# 208
  • София
Здравейте! Аз съм определена за 20-ти октомври, ще си имам принцеса - Лилия
Добре дошла, избрала си прекрасно име Simple Smile)
Аз реших да направя пълнени чушки с ориз ( постни), че както ме съветват всички- да дам някаква нормална храна на това бебе Simple Smile))
Даже съм си сварила царевица с която мисля да започна:)
Я кажете, до кога беше намалението на Авент и според вас дали ще има още едно до септември? Оказа се че теябва са купя шишета ( поне две), помпа за кърма и  ел. стерилизатор.
Ама нещо този разход не съм го планираша за този медец- по скоро за август - септември, ама нали уж много начначалени цените:))

# 209
Някой беше казал, че Хиполенд есента правели голямо намаление, защото празнували рожден ден. Ама октомври, ноември ли беше  newsm78 аз не бих оставила за последния момент де, предполагам и вие. Иначе Авент на baby.bg е до края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт