Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно раждането и медицинските процедури?
Участниците имат различни мнения и притеснения относно раждането и медицинските процедури. Някои обсъждат опита си с епидурална упойка, изразяват опасения относно епизиотомията, докато други се интересуват от възможността за домашно раждане. Има участници, които споделят своя опит с различни медицински процедури и търсят взаимни съвети за потенциални решения.
-
Какви са мненията на участниците относно фотосесиите по време на бременността?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за пристигането на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно методите за обезкосмяване по време на бременност?
Бъдете малко солидарни
И аз да се оплача страшно ми е зле цял ден,дори и сега
Айде стига сьм мрьнкала
Аз пък баш в жегите реших да тръгна по лекции...
Не знам как се е опънал така
Как разбирате дали рита, защото му е кеф или рита, защото нещо не му е комфортно

Не съм прaвилa третa ФМ, но мaй клоня дa си нaпрaвя още един преглед при друг доктор преди следвaщия ми чaс по ЗК, който е нa 17.08.
) Естествено имa и достa реклaмa, но все някой трябвa дa ги спонсорирa, тa се издържa 
Черпя ви с огромна чаша кафе с мляко( за всички които употребяват) Днес е едвам отлепих от леглото, за да дойда на работа. Жегите ме изтощават, а просто няма да ви разказвам колко са отекли краката ми.